- Konu Sahibi akideciknane
- #79.141
Cok geçmiş olsun canım. Allah evladını sana bağışlasın, insallah hayırlı sağlıklı bir evlat daha nasip etsinAllah tekrarını yaşatmasın doğal yolla kalırsın inşallah canım. Benim de öyle ama testlerimiz her şey yolunda normal giderken gebe kalabilirsin sen dedi doktor her şey yolunda dedi. Bir de benim bir oğlum var Allhıma bilerce kez şükürler olsun. Arad bir de kaybımız oldu kürtaj oldum. üstünden 2 sene geçti hala gebe kalamadım gerçi bu iki senenin 7/8 ayı hep operasyonlar ve doktorda geçti zamanım.Halbuki o zaman rahimden operasyon geçirmem gerektiğini bilmiyorduk bile. Her doktor oluşan yapışıklık için engel değil gebeliğe çok az demişti. ama Bülent hoca gerekli gördü. Bilmiyorum hayırlısını diliyorum Allahtan
Ben bir kez doğal yolla hamile kaldım ama kalbi atmadı maalesef. Şimdi aşı oldum, ekim gibi kalan 2 embriyoyu transfer ettiricem, bu aradada doğal denicem yumurta takibiyle. Bende kalbi atmayınca kürtaj oldum. Öncesinde rahim filmi çektirdim ama kürtajdan sonra doktor istemedi. Tüp bebek denemem Negatif sonuçlandı yine. Hep aklımda kaldı acaba yapisiklik var mi diye. Forumlarda okudum kürtajdan sonra olabileceğini be bazı merkezlerin kürtajdan sonra mutlaka tekrar rahim filmi istediğini. Seninki nasıl anlaşıldı , belirtin varmıydı yapisiklikla ilgili.