Canım ben de 40 olmak üzereyim, ben de 5 sene önce evlendim. Bence yaptır aşılama bu işler gerçekten AMH'ya bağlı değil, çünkü o sadece sayıyı gösteriyor önemli olan kalite. Yıllar önce 36 yaşındayken çok yakın bir arkadaşım vardı. Ben 1 yıl olmuştu evleneli, o da evli ve benden 2 yaş büyük ama eşi ile hep farklı illerde çalıştıklarından çocuk yapmak istememişler. Sonra eşi tayin oldu geldi yanına. Biz de eşimle çocuk deniyoruz olmuyor, o zaman tabii yapınca olur zannediyorum :) Sonra doktora falan gittik, amh değeri istedi doktor. Ben yaptırırken, dur ben de yaptırayım dedi arkadaşım, benim çıktı 4 küsür onun çıktı 0. bilmem ne. Doktor buna illa tüp yaptırman gerekli çok düşük amh, bitiyor yumurta rezervin dedi.Benim de şaşırdı doktor yaşına göre ne kadar yüksek olur olur dedi :))Arkadaşım o kadar çok ağladı o kadar çok göz yaşı döktü ki, sonra 1 ay sonra tatile çıkıp döndüklerinde hamileydi :)) 1 yumurta 1 yumurta yani arkadaşım, kaliteli olsun yeter. Benim ise bir sürü yumurtam oluştu son 3 tüp bebek denememde, ilkinde döllenen olmadı , diğer ikisinde 2 embriyo oldu onlar da tutunmadılar. 5 yıldır deniyorum daha bir kere gebeliği tadamadım. Şimdi işte 2 dondurulmuş embriyo transfer edildi, bakalım onlar nasıl olacak. O yüzden diyorum yeterki kaliteli olsun. Sayıya takılma. Allah'ım ol deyince ne mucizeler oluyor :)