-
- Konu Sahibi akideciknane
- #78.721
evet ben bir dönem çok sıkı dikkat ediyordum. ben birde tiroid hastası olduğumdan da dikkat ediyordum. ama bu aralar çok dikkat edemiyorum ama yine de gereksiz rafine şeker yemiyorum. yada karbonhidrat. ama buradaki formalrda okuduğum kadarıyla sağlıklı beslenenler karşılığını alıyor.Siz bunları denediniz mi?
evet. ben kolay hamile kaldığımdan hiç aklıma amh falan gelmemişti. 3 düşük olunca amh ölçtürdüm. ve üzülmüştüm çok düşük diye. ama önemli olan herkesin dediği gibi amh değerinden çok yumurta kalitesi . bence buna odaklanın. yumurtalarınız kaliteli olsun. yumurta takibi yapın. akşamları yapabiliyorsanız yürüyüş yapın.omepa q10 bende yeni başladım,
Inş sağlıkla tutunur bebeğin, Dr lar bu duruma ne diyor?
İnsan amh yi 0 virgüllü görünce o virgülden sonrasıda hemen düşecek tamamen sıfırlanacak, menapoza girecek kısa zamanda zannediyor di mi?
düşüşlerle ilgili net birşey demediler ama bazı testlerden sonra düşük düzeyde pıhtılaşma sorunum çıktı. sonrasında kürtajlardan dolayı yapışıklık çıktı. sebep bunlarda olabilir yada kalitesiz yumurta olduğundan da olabilir dediler. ben pıhtılaşma için hap -iğne kullanıyorum. yapışıklık içinde histereskopide oldum. artık bundan sonrası Allah a kalmış.omepa q10 bende yeni başladım,
Inş sağlıkla tutunur bebeğin, Dr lar bu duruma ne diyor?
İnsan amh yi 0 virgüllü görünce o virgülden sonrasıda hemen düşecek tamamen sıfırlanacak, menapoza girecek kısa zamanda zannediyor di mi?
Canim benim amh 2019 yilinda 1.88 di. Ben 5 6 ay kadar surekli takviyeler kullandim. Sonra rapor almak icin devlet hastanesinde bir daha amh testi yapildi bu yil 2.43 cikti. Ama doktorlarin dedigu sey suydu. Amh oyle yükselen bir sey degilmis. Yani belirli sayıda yumurta ile doğuyoruz ve her ay bu yumurta sayisi azaliyor. Kullandığımız takviyeler vs ancak kalan yumurtalarimizi kaliteli hale getirebilir yeniden yumurta cikarma gibi bir durum söz konusu değil maalesef. Bu nedenle amh yukselmis yumurta sayisi yukselmis gibi bir durum olmuyor. Rezerv her ay azaliyor. Laboratuvar farkliliklarindan kaynakli amh farkli cikiyor sadece.Arkadaşlar amh 0 noktalı olanlar benim öyle, bu değer Dr lara göre yükselmiyor, ama bazen tersini okuyabiliyorum, aranızda beslenmeyle rezerv değerini yükselten oldu mu?
Canim yapisiklik kan oihtilasmasina neden olmuyor. O kurtajin kotu yapılmasına bağlı olarak degisiyor. Rahimde fazla kazima yapıldıysa rahim duvarları yapışıyor. Benim de başıma geldi ve histeroskopi yaptirdim. Bu durum duzeldi. Fakat histeroskopi sonrasi da yapisikligin tekrar edebileceğini duyduğum için histeroskopi sonrasinda yapılan ilac ve balon tedavisinden sonraki ilk reglden sonra ben rahim filmi çektirip yapisikligin artik gittiğini teyit ettim. Sana da öneririm.düşüşlerle ilgili net birşey demediler ama bazı testlerden sonra düşük düzeyde pıhtılaşma sorunum çıktı. sonrasında kürtajlardan dolayı yapışıklık çıktı. sebep bunlarda olabilir yada kalitesiz yumurta olduğundan da olabilir dediler. ben pıhtılaşma için hap -iğne kullanıyorum. yapışıklık içinde histereskopide oldum. artık bundan sonrası Allah a kalmış.
evet ben de size katılıyorum çok kısa süre arayla bir devlette bir özelde amh testi yaptırmıştım bende 2019 yılında. devlette 2,99 çıkmıştı özelde 2,33 gibi bir şeydi bu fark laboratuvar farklı olduğundan çıkıyor. devlette bana tüp bebek yapmadılar amh yüksek diye ama yaşım geçiyor dedim o zaman 39 idim dışarda bir yerde amh testi yaptır sonucu 1 çıksın gel yaparım demişti yetkili doktor. nasıl olacaksa o ya da ne demek istediyse artık eli boş döndüm devletten. Allah her isteyene nasip etsin bu süreçler çok yıpratıcı umarım kendiliğinden gebe kalırsınız ben de tekrar hamile kalırım kızıma kardeş gelir bu mübarek cuma nın hatırına rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin inş.Canim benim amh 2019 yilinda 1.88 di. Ben 5 6 ay kadar surekli takviyeler kullandim. Sonra rapor almak icin devlet hastanesinde bir daha amh testi yapildi bu yil 2.43 cikti. Ama doktorlarin dedigu sey suydu. Amh oyle yükselen bir sey degilmis. Yani belirli sayıda yumurta ile doğuyoruz ve her ay bu yumurta sayisi azaliyor. Kullandığımız takviyeler vs ancak kalan yumurtalarimizi kaliteli hale getirebilir yeniden yumurta cikarma gibi bir durum söz konusu değil maalesef. Bu nedenle amh yukselmis yumurta sayisi yukselmis gibi bir durum olmuyor. Rezerv her ay azaliyor. Laboratuvar farkliliklarindan kaynakli amh farkli cikiyor sadece.
Avakado. Ceviz. Çiğ fındık badem akdeniz tarzı beslenme. Ve daha bir sürü şey.Yumurtayı kaliteli hale getirmek ve hamile kalabilmek için neler yemeliyiz?
Redostim son dönemlerde duydum ben de alsam mı diye düşünüyorum, protime women ben de 3 aydır kullanıyorum içeriği aynen dediğiniz gibi çok kapsamlı değil ben bitkisel maddeler de var içinde diye tercih etmiştim bunun yanında gonamax, biosteron, ari sutu, omepaq10 ve omega krilom da alıyorum, burda okuduğum alfa lipoik asit ve ester c ve glutatyon kullanmadiklarim son bir deneme oncesi onları da alsam mı diyorum, belki hiç etkisi yok ya da az var ama iste insan herseyi denemeye çalışıyor, bu takviyeler servet tutuyor her ay o da ayrı tarafı işin...Imprly ve redostim almistim bugun basliyorum. Protime vomen bıkac gundur kullanmaya basladim ama kalitesi promotıl women gibi deıl resmen limonata. Cok kullanan göremedim protime womeni. Değiştiricem bitince.
Kuenzım q10 eksik kaldi su an.
Insallah olumlu etkisi olur bunların.
Redostim hk. Bilgide ekliyorum.
Imprly ile birlikte fayda eder umarim. 3ay kullanmak gerekirmis.
O saydıklarını tüketmiyorum sağ ol, "daha bi sürü şey" neler?Avakado. Ceviz. Çiğ fındık badem akdeniz tarzı beslenme. Ve daha bir sürü şey.
Bir ayda bu kadar düşüyorsa iki, üç ay sonra tamamen sıfırlanır menapoz olmaz mı mantıken?Evet ben 1 ay arayla baktirmistim zaten düşüktü benimde 0.13 gibi biseydi 0.08e dusmustuu ama yazdıkları gibi1tanede kaliteli ciksaa işe yarar yoksa cok dölennmis yunrutadansa tutmasi önemli
Takviyelerin adı neydi?Canim benim amh 2019 yilinda 1.88 di. Ben 5 6 ay kadar surekli takviyeler kullandim. Sonra rapor almak icin devlet hastanesinde bir daha amh testi yapildi bu yil 2.43 cikti. Ama doktorlarin dedigu sey suydu. Amh oyle yükselen bir sey degilmis. Yani belirli sayıda yumurta ile doğuyoruz ve her ay bu yumurta sayisi azaliyor. Kullandığımız takviyeler vs ancak kalan yumurtalarimizi kaliteli hale getirebilir yeniden yumurta cikarma gibi bir durum söz konusu değil maalesef. Bu nedenle amh yukselmis yumurta sayisi yukselmis gibi bir durum olmuyor. Rezerv her ay azaliyor. Laboratuvar farkliliklarindan kaynakli amh farkli cikiyor sadece.
Rabbim hepimizide bu yollarda bekletmesin.düşüşlerle ilgili net birşey demediler ama bazı testlerden sonra düşük düzeyde pıhtılaşma sorunum çıktı. sonrasında kürtajlardan dolayı yapışıklık çıktı. sebep bunlarda olabilir yada kalitesiz yumurta olduğundan da olabilir dediler. ben pıhtılaşma için hap -iğne kullanıyorum. yapışıklık içinde histereskopide oldum. artık bundan sonrası Allah a kalmış.
Dr ne diyor sifirdan sonraki kısma bana tüp bile zir bir üstü olmadıkça dedi.Evet ben 1 ay arayla baktirmistim zaten düşüktü benimde 0.13 gibi biseydi 0.08e dusmustuu ama yazdıkları gibi1tanede kaliteli ciksaa işe yarar yoksa cok dölennmis yunrutadansa tutmasi önemli
Sen tüp yaptıracaksın di mi o yüzden biestron verdi Dr. Arısütü bende duydum, günde kaç kaşık yiyeceğiz?evet. ben kolay hamile kaldığımdan hiç aklıma amh falan gelmemişti. 3 düşük olunca amh ölçtürdüm. ve üzülmüştüm çok düşük diye. ama önemli olan herkesin dediği gibi amh değerinden çok yumurta kalitesi . bence buna odaklanın. yumurtalarınız kaliteli olsun. yumurta takibi yapın. akşamları yapabiliyorsanız yürüyüş yapın.
Inş hepimizde sonuç alırız.evet ben bir dönem çok sıkı dikkat ediyordum. ben birde tiroid hastası olduğumdan da dikkat ediyordum. ama bu aralar çok dikkat edemiyorum ama yine de gereksiz rafine şeker yemiyorum. yada karbonhidrat. ama buradaki formalrda okuduğum kadarıyla sağlıklı beslenenler karşılığını alıyor.
Her ay böyle düşse ne olur haliniz.Evet ben 1 ay arayla baktirmistim zaten düşüktü benimde 0.13 gibi biseydi 0.08e dusmustuu ama yazdıkları gibi1tanede kaliteli ciksaa işe yarar yoksa cok dölennmis yunrutadansa tutmasi önemli
Ya ben hatta solda yunurta olmuyro dedim baktı hatta solda gotundu bence dediginzi akdar kötu degil akdin adet gordugu muddetce yapialbilri tüp dedi düsuk ihtinalde olsa nasip sonucta doger bazi hormonalrim iicnde ilac falan kullandim hayirlisi hepimiz icinDr ne diyor sifirdan sonraki kısma bana tüp bile zir bir üstü olmadıkça dedi.
Guzel takvıyeler kullanmissiniz, evet fazlasiyla pahali. Hepsini alamadım bu sebeple.Redostim son dönemlerde duydum ben de alsam mı diye düşünüyorum, protime women ben de 3 aydır kullanıyorum içeriği aynen dediğiniz gibi çok kapsamlı değil ben bitkisel maddeler de var içinde diye tercih etmiştim bunun yanında gonamax, biosteron, ari sutu, omepaq10 ve omega krilom da alıyorum, burda okuduğum alfa lipoik asit ve ester c ve glutatyon kullanmadiklarim son bir deneme oncesi onları da alsam mı diyorum, belki hiç etkisi yok ya da az var ama iste insan herseyi denemeye çalışıyor, bu takviyeler servet tutuyor her ay o da ayrı tarafı işin...