Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

20gün çok uzun bir süre değil mi toplama tedaviis için ? :O bana da humatrope kullandırmıştı ama ben faydasını görmedim, vücudumu şişirmesinden başka etkisi olmadı
Evet cok uzun ama yumurtalarim büyüyordu. Hemde ne şiştim bende sumocu gibi yürüyordum ama sonra hepsi geçti

benim tedavim iptal olmuştu 10günlük ilaç kullanımı sonrası, ve sadece ilaçlara 7000tl ye yakın ödemiştim
Ben 2 kere toplama yaptim. Benimde 2.toplama uzun sürdüğü icin sadece ilaçlara 10bin vermiştim. biz şuana kadar hersey içinde vitaminleri doktoru birde laparoskopi oldum v.s 60bin harcamisiz..

Hadi hayırlısı aşı sıram benimde geldi ama bebeğe zararı olabilirmiş o yüzden aşı olmayacağım iyi araştır pişman olma sonra

Hayırlısi olsun insan ne diyeceğini bilmiyor. Maalesefnkalite önemli gercekten bütün sorunumuzda o zaten allahtan o anlar geçiyorda insna yeniden başliyor dinelnip döndüğünde ins. Güzel haberlerini alirız

Ben 2 kere toplama yaptim. Benimde 2.toplama uzun sürdüğü icin sadece ilaçlara 10bin vermiştim. biz şuana kadar hersey içinde vitaminleri doktoru birde laparoskopi oldum v.s 60bin harcamisiz..
Bazı eczaneler kotası olduğu taktirde ilaçları indirimli veriyor. Bunu eczanelere sormanız lazım. Ben indirimli almıştım.

Bazı eczaneler kotası olduğu taktirde ilaçları indirimli veriyor. Bunu eczanelere sormanız lazım. Ben indirimli almıştım.
malesef denk gelmedi öyle bana.
ben zaten tüm olumsuz deneyimlerimden sonra acıbadem maslak bülent tıraşla tedavimi bıraktım. saçma sapan bir işleyişi olan merkez. yumurta toplama tedavisi kontrolleri için randevu alıyorsunuz, ama yetmiyor. randevudan 2sa öncesi gidip adınızı sıraya yazdırıyorsunuz bir de. 20yıl öncesi SSK da sabah erken gidilip sıraya isim yazdırılırdı!

şimdi göztepe medikal parkta devam ediyorum, merkezdekiler ilgililer. ve tüp bebek raporu aldım enazından ilaçlar için o deli ücretleri ödemiyorum. ama hala acıbadem maslaktaki ilaçların masraflarını ödüyorum

Arkadaslar kandikiniz muabrek olsun dualariniz kabul ins. Benim e2 degerim 20 cikti adetin 2. Gunu dr tekarra istedi cokmu dusuk acaba yunurta yokmu demek sizcee

Şu belirsizlikler yüzünden uyku duzenim alt ust oldu..uyku icin ilac aldigim halde etki etmiyor..birkac farkli ilac denedim nasil bir bunyem varsa yok arkadas kac saat yatakta bekliyorum..cok düşünmüyorum aslinda ama yinede yasadigim olumsuzluklarin etkisi var sanirim..

Aynen yinede düşünuyor insan hergun bendede başka bise cikiyor vazmi geçsem diyorum bu sevdadan kendime bazen allahım hayırlısini nasipe tsinbakalim ne oalcak ben başlayana heralde hic yunurta falan kalmiyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…