-
- Konu Sahibi akideciknane
- #78.441
Evet cok uzun ama yumurtalarim büyüyordu. Hemde ne şiştim bende sumocu gibi yürüyordum ama sonra hepsi geçti20gün çok uzun bir süre değil mi toplama tedaviis için ? :O bana da humatrope kullandırmıştı ama ben faydasını görmedim, vücudumu şişirmesinden başka etkisi olmadı
benim tedavim iptal olmuştu 10günlük ilaç kullanımı sonrası, ve sadece ilaçlara 7000tl ye yakın ödemiştimEvet cok uzun ama yumurtalarim büyüyordu. Hemde ne şiştim bende sumocu gibi yürüyordum ama sonra hepsi geçti
Ben 2 kere toplama yaptim. Benimde 2.toplama uzun sürdüğü icin sadece ilaçlara 10bin vermiştim. biz şuana kadar hersey içinde vitaminleri doktoru birde laparoskopi oldum v.s 60bin harcamisiz..benim tedavim iptal olmuştu 10günlük ilaç kullanımı sonrası, ve sadece ilaçlara 7000tl ye yakın ödemiştim
Hadi hayırlısı aşı sıram benimde geldi ama bebeğe zararı olabilirmiş o yüzden aşı olmayacağım iyi araştır pişman olma sonraSelamlar arkadaşlar, yarin kan verıcem ama dort kez test yaptım cikmadi, olumlu haber beklemiyorum, bu arada çalıştığım yer asi icin cagrida bulunmuş gitmisken asida olabilirim die dusunuodum ki bakayim dedim etkileri varmı.? Bu asiyi olacaklar en az 2ay kesinlikle cocuk sahibi olmamalari gerektiğini okudum, zaten bunca zaman kendiliğinden olmadi,
Iki doz arasında da 6hafta varmis birde bunu katarsak kafadan 3-4ay otelendik aman dikkat edin arkadaslarim..
Hayırlısi olsun insan ne diyeceğini bilmiyor. Maalesefnkalite önemli gercekten bütün sorunumuzda o zaten allahtan o anlar geçiyorda insna yeniden başliyor dinelnip döndüğünde ins. Güzel haberlerini alirızHayırlı cumalar, olmadi kizlar değerim 7 cikti evde test yapmistim 6.gun den itibaren silik cizgi 9.gün negatifti sanirim tutunamadi burda kalitenin ne kadar onemli olduğu ortada. Hazırlamıştım kendimi simdilik biraz ara veriyorum.
Sizleri seviyorum gonlunuzce olsun.
Merhabalar , 12+6 haftalık hamileyim40 yaşındayım ve 6. denemede hamile kaldım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hamileler de sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Amin ins. Böyle seyelri duymak insana umut veriyorr insalah tum topiktekielr tek tek hamile kalırMerhabalar , 12+6 haftalık hamileyim40 yaşındayım ve 6. denemede hamile kaldım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hamileler de sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Çok teşekkür ederim, amin inşallahMAŞALLAH Sağlıkla sağlıklı evladınızı kucağınıza alın İnşallah biran önce bizlerde hamile oluruz
Dualarınıza aminnnn diyerek katılıyorumÇok teşekkür ederim, amin inşallahdarısı isteyen , çabalayan herkesin başına , dualarım sizlerle
İnşallah inşallahAmin ins. Böyle seyelri duymak insana umut veriyorr insalah tum topiktekielr tek tek hamile kalır
Ben 2 kere toplama yaptim. Benimde 2.toplama uzun sürdüğü icin sadece ilaçlara 10bin vermiştim. biz şuana kadar hersey içinde vitaminleri doktoru birde laparoskopi oldum v.s 60bin harcamisiz..
Bazı eczaneler kotası olduğu taktirde ilaçları indirimli veriyor. Bunu eczanelere sormanız lazım. Ben indirimli almıştım.Ben 2 kere toplama yaptim. Benimde 2.toplama uzun sürdüğü icin sadece ilaçlara 10bin vermiştim. biz şuana kadar hersey içinde vitaminleri doktoru birde laparoskopi oldum v.s 60bin harcamisiz..
Bazı eczaneler kotası olduğu taktirde ilaçları indirimli veriyor. Bunu eczanelere sormanız lazım. Ben indirimli almıştım.benim tedavim iptal olmuştu 10günlük ilaç kullanımı sonrası, ve sadece ilaçlara 7000tl ye yakın ödemiştim
malesef denk gelmedi öyle bana.Bazı eczaneler kotası olduğu taktirde ilaçları indirimli veriyor. Bunu eczanelere sormanız lazım. Ben indirimli almıştım.
Amin inşallah hepimizin..tedaviye baslarken 50 civari olmali diye okumustum..o nedenle tekrar istenmis olabilir..Arkadaslar kandikiniz muabrek olsun dualariniz kabul ins. Benim e2 degerim 20 cikti adetin 2. Gunu dr tekarra istedi cokmu dusuk acaba yunurta yokmu demek sizcee
Aynen yinede düşünuyor insan hergun bendede başka bise cikiyor vazmi geçsem diyorum bu sevdadan kendime bazen allahım hayırlısini nasipe tsinbakalim ne oalcak ben başlayana heralde hic yunurta falan kalmiyacakŞu belirsizlikler yüzünden uyku duzenim alt ust oldu..uyku icin ilac aldigim halde etki etmiyor..birkac farkli ilac denedim nasil bir bunyem varsa yok arkadas kac saat yatakta bekliyorum..cok düşünmüyorum aslinda ama yinede yasadigim olumsuzluklarin etkisi var sanirim..
Amin inşallah hepimizin..tedaviye baslarken 50 civari olmali diye okumustum..o nedenle tekrar istenmis olabilir..
Arkadaslar kandikiniz muabrek olsun dualariniz kabul ins. Benim e2 degerim 20 cikti adetin 2. Gunu dr tekarra istedi cokmu dusuk acaba yunurta yokmu demek sizce
Amin inşallahArkadaslar kandikiniz muabrek olsun dualariniz kabul ins. Benim e2 degerim 20 cikti adetin 2. Gunu dr tekarra istedi cokmu dusuk acaba yunurta yokmu demek sizcee