-
- Konu Sahibi akideciknane
- #78.421
Ne kadar olmasi gerektigini bilmiyorum ama Benim 250 civari bisey çıkmıştı doktor ideal demisti ama progesteron yuzunden iptal oldu..Merhaba transfer zamanı e2 değeri ne olmalı biliyor musunuz?
En azından bir yumurtanın büyümüş olması gerekiyor diye anladım ben , o da 200-250 civarı sanırım . Benim 228 gibi birsey çıkmıştı ve doktor iyi deyip diğer değerlerim de iyi olunca transferimi yapmıştıMerhaba transfer zamanı e2 değeri ne olmalı biliyor musunuz?
bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum ama sanırım cevap gelmemiş*yumurta toplama öncesi e2 kaç olmalı. bu e2 değeri neyi gösteriyor
E2 değeri yumurta toplama sırasında kaç yumurtanın büyüdüğünü / olgunlaştığını gösteriyor diye anladım ben o kadar yumurta toplama sürecimden . Yumurta başına 150/200 olması gerekiyor diye anladım yine . Bir toplamada 480 çıkmıştı mesela doktorum 2 ya da 3 tane olgun çıkacak demişti 2 tane olgun çıkmıştı . Birinde 1280 çıkmıştı ve 6 yumurta olgun çıkmıştı gibi . Dondurulmuş transfer olacağım zaman doktorum Rahime hazırlamak açısından sadece bir yumurta büyüyüp olgunlaşsa yeter demişti , çünkü yumurta olgunlaşmaya başlayınca salgıladığı hormon ile rahim hamileliğe hazırlanıyormuş aynı zamanda , o zaman da değerim 228 çıkmıştı , doktor değerin iyi demişti , diğer değerlerim de uygun olunca transfer yapmıştı . Bu arada olgun yumurta demek döllenme de olacak anlamına gelmiyor maalesef . İlk verdiğim örnekte 2 tane olgun yumurta vardı ama hiç döllenme olmamıştı , ikinci örmekte 6 olgun yumurta vardı hepsi döllenmişti 5 i yoluna devam etmişti sadece 1 tanesi ngs den sağlıklı gelmişti . Umarım açıklayabilmişimdirbu sorunun cevabını ben de merak ediyorum ama sanırım cevap gelmemiş
Teşekkür ederimEn azından bir yumurtanın büyümüş olması gerekiyor diye anladım ben , o da 200-250 civarı sanırım . Benim 228 gibi birsey çıkmıştı ve doktor iyi deyip diğer değerlerim de iyi olunca transferimi yapmıştı
oldukça net olmuş :) çok teşekkürler.E2 değeri yumurta toplama sırasında kaç yumurtanın büyüdüğünü / olgunlaştığını gösteriyor diye anladım ben o kadar yumurta toplama sürecimden . Yumurta başına 150/200 olması gerekiyor diye anladım yine . Bir toplamada 480 çıkmıştı mesela doktorum 2 ya da 3 tane olgun çıkacak demişti 2 tane olgun çıkmıştı . Birinde 1280 çıkmıştı ve 6 yumurta olgun çıkmıştı gibi . Dondurulmuş transfer olacağım zaman doktorum Rahime hazırlamak açısından sadece bir yumurta büyüyüp olgunlaşsa yeter demişti , çünkü yumurta olgunlaşmaya başlayınca salgıladığı hormon ile rahim hamileliğe hazırlanıyormuş aynı zamanda , o zaman da değerim 228 çıkmıştı , doktor değerin iyi demişti , diğer değerlerim de uygun olunca transfer yapmıştı . Bu arada olgun yumurta demek döllenme de olacak anlamına gelmiyor maalesef . İlk verdiğim örnekte 2 tane olgun yumurta vardı ama hiç döllenme olmamıştı , ikinci örmekte 6 olgun yumurta vardı hepsi döllenmişti 5 i yoluna devam etmişti sadece 1 tanesi ngs den sağlıklı gelmişti . Umarım açıklayabilmişimdir
Bence çok güzel açıklamışsınız. Tekrar teşekkürler. Şu anda hangi süreçtesiniz ?E2 değeri yumurta toplama sırasında kaç yumurtanın büyüdüğünü / olgunlaştığını gösteriyor diye anladım ben o kadar yumurta toplama sürecimden . Yumurta başına 150/200 olması gerekiyor diye anladım yine . Bir toplamada 480 çıkmıştı mesela doktorum 2 ya da 3 tane olgun çıkacak demişti 2 tane olgun çıkmıştı . Birinde 1280 çıkmıştı ve 6 yumurta olgun çıkmıştı gibi . Dondurulmuş transfer olacağım zaman doktorum Rahime hazırlamak açısından sadece bir yumurta büyüyüp olgunlaşsa yeter demişti , çünkü yumurta olgunlaşmaya başlayınca salgıladığı hormon ile rahim hamileliğe hazırlanıyormuş aynı zamanda , o zaman da değerim 228 çıkmıştı , doktor değerin iyi demişti , diğer değerlerim de uygun olunca transfer yapmıştı . Bu arada olgun yumurta demek döllenme de olacak anlamına gelmiyor maalesef . İlk verdiğim örnekte 2 tane olgun yumurta vardı ama hiç döllenme olmamıştı , ikinci örmekte 6 olgun yumurta vardı hepsi döllenmişti 5 i yoluna devam etmişti sadece 1 tanesi ngs den sağlıklı gelmişti . Umarım açıklayabilmişimdir
Progesteron 9 mu? Bu degerle nasil transfer yapacaklar? Yanlis mi yazdiniz acaba? Benim birkac ay progesteronum 3 civari ciktigi icin transferim iptal oldu..1 in altinda olmasi gerekiyor dediler..Teşekkür ederimDondurulmuş transfer olacak 2 güne.. ve 3gun once yaptırdığım E2 değerim 300. Progesteron 9
canım cok üzgünüm...Hayırlı cumalar, olmadi kizlar değerim 7 cikti evde test yapmistim 6.gun den itibaren silik cizgi 9.gün negatifti sanirim tutunamadi burda kalitenin ne kadar onemli olduğu ortada. Hazırlamıştım kendimi simdilik biraz ara veriyorum.
Sizleri seviyorum gonlunuzce olsun.
Hayirlisi olsun.Üzüldüm.. Biraz toparlan yeniden başla..dualarimiz seninle..Hayırlı cumalar, olmadi kizlar değerim 7 cikti evde test yapmistim 6.gun den itibaren silik cizgi 9.gün negatifti sanirim tutunamadi burda kalitenin ne kadar onemli olduğu ortada. Hazırlamıştım kendimi simdilik biraz ara veriyorum.
Merhaba, transfer için progesteron değerinin 1,5 altinda olması isteniyor ama yanlış yazdınız sanırım.Teşekkür ederimDondurulmuş transfer olacak 2 güne.. ve 3gun once yaptırdığım E2 değerim 300. Progesteron 9
Sana selam sevgi ve iyi dileklerimi gönderiyorum birminikaskHayırlı cumalar, olmadi kizlar değerim 7 cikti evde test yapmistim 6.gun den itibaren silik cizgi 9.gün negatifti sanirim tutunamadi burda kalitenin ne kadar onemli olduğu ortada. Hazırlamıştım kendimi simdilik biraz ara veriyorum.
Bülent tıraş e2 bakarak ve muayenedeki yumurta boyutlarına gore benim ilaçlarımı hep düzenledi ve bir toplamada 20gun boyunca ilaçlarımı kullandım sadece humatrope kullandım asla vazgeçmedi. Sonuc cok şükür 3 yumurta idi.oldukça net olmuş :) çok teşekkürler.
ben 3 farklı merkezde yaptırdım toplama ama sadece bülent tıraş zırt pırt e2 değerine baktırıyordu. diğerleri hiç bakmadı bile, şu anki doktorum da hiç talep etmedi.
sadece 1-2 yumurta ancak çıkıyor diye mi bakmadılar bilmiyorum. en son yumurta toplamamda kalitesiz çıkınca yumurtam acaba e2 ölçülseydi boşuna toplamaya girmezdim belki de :/
çok çok geçmiş olsun üzüldüm bayadır uğraşıyorsun seni çok iyi anlıyorum. rumuzun bile birminikaşkken bundan sonrası senin mesajın altında ama çocuk hakkındaki fikirlerimi yazmak istedim.Hayırlı cumalar, olmadi kizlar değerim 7 cikti evde test yapmistim 6.gun den itibaren silik cizgi 9.gün negatifti sanirim tutunamadi burda kalitenin ne kadar onemli olduğu ortada. Hazırlamıştım kendimi simdilik biraz ara veriyorum.
Merhabalar , 12+6 haftalık hamileyimBence çok güzel açıklamışsınız. Tekrar teşekkürler. Şu anda hangi süreçtesiniz ?
20gün çok uzun bir süre değil mi toplama tedaviis için ? :O bana da humatrope kullandırmıştı ama ben faydasını görmedim, vücudumu şişirmesinden başka etkisi olmadıBülent tıraş e2 bakarak ve muayenedeki yumurta boyutlarına gore benim ilaçlarımı hep düzenledi ve bir toplamada 20gun boyunca ilaçlarımı kullandım sadece humatrope kullandım asla vazgeçmedi. Sonuc cok şükür 3 yumurta idi.
Benim toplama oncesi 3000 civarındaydı 9 10 olgun yumurta ciktibu sorunun cevabını ben de merak ediyorum ama sanırım cevap gelmemiş