- 19 Şubat 2018
- 794
- 3.951
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #78.401
hadi hayirli uğurlu olsun canim.insallah pozitifi görursunKızlar bugün transfer oldum ama bana kan sulandırıcı iğne verilmedi. Standart iğne değil mi bu? Sadece coraspin var. Hapını alacaksin dendi
Hayırlı olsun transferiniz.Bana her ikiside verildi ama herkes iğne vermiyor.Kızlar bugün transfer oldum ama bana kan sulandırıcı iğne verilmedi. Standart iğne değil mi bu? Sadece coraspin var. Hapını alacaksin dendi
Hayırlı olsun, güzel sonuçlar alirsin inşallah.. coraspın verildi iğne yok.Teşekkür ederim canım
iyi herkese verilmiyormus. Teşekkür ederimHayırlı olsun, güzel sonuçlar alirsin inşallah.. coraspın verildi iğne yok.
Teşekkür ederim canım sağolasınhadi hayirli uğurlu olsun canim.insallah pozitifi görursun
endiselenme,normal.bende sadece coraspirin kullaniyorum.ki önceki tedavilerimde onu bile vermemislerdi.
SağolunHayırlı olsun transferiniz.Bana her ikiside verildi ama herkes iğne vermiyor.
merhabalar, tekrar toplatma mi yapilcak,havuz mu yapiyorsunuz.umarim bu sefer dediginiz gibi daha sansli olursunuzMerhaba hanımlar, bende bugün tekrar ilaç başlıyorum. 12 gün önce opu oldum, 8 yumurtadan 1 tanesi döllendi, 3.gün donduruldu. Umarım bu sefer daha şanslı olurum.
Evet, 1 tanesi döllenince, yumurta varken tekrar toplamayı deneyelim dedik. Her yıl azalıyor malum. 1,5 yıl önce tüp bebek denemiştik 10 yumurtadan 8 embriyo olmustu 5 tanesi 5. güne gitmişti. Tutmadı maalesef. Umarım bu sefer pozitif sonucu görürüz.merhabalar, tekrar toplatma mi yapilcak,havuz mu yapiyorsunuz.umarim bu sefer dediginiz gibi daha sansli olursunuz
1,5 yil icinde bukadar düşüş olması zor gibi.kesin sanssizliktan oldu busefer,öyle düşünun insallah busefer guzel fazla fazla 5. gun embriyolariniz olur.Evet, 1 tanesi döllenince, yumurta varken tekrar toplamayı deneyelim dedik. Her yıl azalıyor malum. 1,5 yıl önce tüp bebek denemiştik 10 yumurtadan 8 embriyo olmustu 5 tanesi 5. güne gitmişti. Tutmadı maalesef. Umarım bu sefer pozitif sonucu görürüz.
1,5 yil icinde bukadar düşüş olması zor gibi.kesin sanssizliktan oldu busefer,öyle düşünun insallah busefer guzel fazla fazla 5. gun embriyolariniz olur.
o 5 tane neden tutmamisti,yani rahimde bir sorunmu var yoksa düsük kalitemuydi embriyolar?
birde nerde tedavi goruyorsunuz,benim doktorum opuyu takip eden ilk adetle baslamamisti tedaviye.birdaha ki ay yapalim demisti
5 taneden 2 tanesi transfer oldu, diğer üçünü kalitesinden dolayı dondurmadık. İlk tedavim Bursa’da bir merkezdeydi, şimdi doc.dr.yasemin Çekmez gidiyorum. Sen nereye gidiyorsun?1,5 yil icinde bukadar düşüş olması zor gibi.kesin sanssizliktan oldu busefer,öyle düşünun insallah busefer guzel fazla fazla 5. gun embriyolariniz olur.
o 5 tane neden tutmamisti,yani rahimde bir sorunmu var yoksa düsük kalitemuydi embriyolar?
birde nerde tedavi goruyorsunuz,benim doktorum opuyu takip eden ilk adetle baslamamisti tedaviye.birdaha ki ay yapalim demisti
umarım busefer hersey gönlünüzce olur5 taneden 2 tanesi transfer oldu, diğer üçünü kalitesinden dolayı dondurmadık. İlk tedavim Bursa’da bir merkezdeydi, şimdi doc.dr.yasemin Çekmez gidiyorum. Sen nereye gidiyorsun?
iyi herkese verilmiyormus. Teşekkür ederim
Dondurulmayanlarin kaliteleri nasıldı ayrıntılı yazarmsnz kacingi gun, A. B. C. Hangı kaliteydi.5 taneden 2 tanesi transfer oldu, diğer üçünü kalitesinden dolayı dondurmadık. İlk tedavim Bursa’da bir merkezdeydi, şimdi doc.dr.yasemin Çekmez gidiyorum. Sen nereye gidiyorsun?
Amin insallah. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Senden güzel haberler bekliyorumumarım busefer hersey gönlünüzce olur
bahceci fulyadaydim en son tedavimde.bakalim,transfer sonucunu bekliyorum.sonrasinda devam edermiyiz edersek tekrar bahceci mi olur bilmiyorum
Benim taze transfer oldu. Bir tane 3.gün A kalite transfer oldu. Sonra 2 gün daha beklenip 5. Güne gelenlerden ( hepsi icin orta kalite dendi ) bir tane transfer oldu. Diğerlerini dondurmayı teklif ettiler ama dondur, çözdür, transfer et maliyeti tüp bebek tedavisine yaklaşınca dondurmadık . İlk defa yaptırmıştım hep böyle çok embriyo olacak sandım açıkçası. Birde benim amh ve görünen yumurta rezervim yüksek fakat yaştan dolayı kalitesi düşük.Dondurulmayanlarin kaliteleri nasıldı ayrıntılı yazarmsnz kacingi gun, A. B. C. Hangı kaliteydi.
Hayırlı haberlerle gel insallah.. hic belli olmaz.. Aşı konusunu bende dusunuyorum..asi sıram gelmek uzere ve bu nedenle de transferi ertelersem olmayacak..Selamlar arkadaşlar, yarin kan verıcem ama dort kez test yaptım cikmadi, olumlu haber beklemiyorum, bu arada çalıştığım yer asi icin cagrida bulunmuş gitmisken asida olabilirim die dusunuodum ki bakayim dedim etkileri varmı.? Bu asiyi olacaklar en az 2ay kesinlikle cocuk sahibi olmamalari gerektiğini okudum, zaten bunca zaman kendiliğinden olmadi,
Iki doz arasında da 6hafta varmis birde bunu katarsak kafadan 3-4ay otelendik aman dikkat edin arkadaslarim..
Merhaba transfer zamanı e2 değeri ne olmalı biliyor musunuz?Ben de dondurulmuş transfer oldum , E2 değerime bakıldı hep rahmin hamileliğe hazırlanması için yumurtanın büyümesi önemli onu da E2 değeri ile takip ediyorlar diye biliyorum