E2 değeri yumurta toplama sırasında kaç yumurtanın büyüdüğünü / olgunlaştığını gösteriyor diye anladım ben o kadar yumurta toplama sürecimden . Yumurta başına 150/200 olması gerekiyor diye anladım yine . Bir toplamada 480 çıkmıştı mesela doktorum 2 ya da 3 tane olgun çıkacak demişti 2 tane olgun çıkmıştı . Birinde 1280 çıkmıştı ve 6 yumurta olgun çıkmıştı gibi . Dondurulmuş transfer olacağım zaman doktorum Rahime hazırlamak açısından sadece bir yumurta büyüyüp olgunlaşsa yeter demişti , çünkü yumurta olgunlaşmaya başlayınca salgıladığı hormon ile rahim hamileliğe hazırlanıyormuş aynı zamanda , o zaman da değerim 228 çıkmıştı , doktor değerin iyi demişti , diğer değerlerim de uygun olunca transfer yapmıştı . Bu arada olgun yumurta demek döllenme de olacak anlamına gelmiyor maalesef . İlk verdiğim örnekte 2 tane olgun yumurta vardı ama hiç döllenme olmamıştı , ikinci örmekte 6 olgun yumurta vardı hepsi döllenmişti 5 i yoluna devam etmişti sadece 1 tanesi ngs den sağlıklı gelmişti . Umarım açıklayabilmişimdir