Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

arkadaşlar hepinize cok cook tesekkurederim.dun transferden sonra döndük,ancak alabiliyorum elime teli.ne yalan soyleyeyim cok kotu bir gün gecirdim.durumu özetliyim söyle:
biliyorsunuz 1 tane blastim vardi,2 tane 3. gun cözdurulup 5 e bekletilen embriolar bide.neyse carsamba cözdurduler,aradilar falan ertasi gunde saat 6 gibi bilgilendirme icin(saat kacta,hes kodu,yok mesane dolulugu vs) arandim.kiz anlatti anlatti en sonunda da dedi 2500 tl dondurma parasi hazir olsun.ben şook tabii.diyorum nasil yani,ikisinnde durumu iyi mi.kiz dedi evet bunlar konulcak geri kalan icinde devam edicek dondurulma ona istiyorsaniz iste para fln anlatio.tabii ben hala kekeleyerek diyorum nasil yani blast mi olucak gibiler,kiz hala evet diyor.ben zaten agladim direk mutluluktan.diyorum heralde oldu busefer kaliteli embrio bulduk.4-5 kere tekrarlattim kiza bide.hatta eşim uyuyodu adami nasil uyandirdim varya.tabii bilgide alamadik baska lab . dan saat gec olmustu.dun iste sehirdisindan geliyoruz sabah ciktik yola,aradilar iste lab dan.o iki embriyonun gelisimi durdu die..tek kalan blasti cozdurcez dediler.yemin ediyorum basimdan asagi kaynar sular dokuldu.hicbisey diyemedim kapattim teli.tabii bizim butun motivasyon sifir.eşimle de yol boyunca yedik birbirimizi..cok kotuydu cook.yani bi srkreter kizin safligi mahvetti bizi.biz zaten hazirdik tek blast transferine ama boyle olunca okdr mutluolduk ki o topladigim guc biranda yokoldu gercegi duyunca.
tabi hastanede birax ortaligi kattik birbirine bu nasil sorumsuzluk die.doktorum da dahil buna.anlayacaginiz oldukca umutsuz moralsiz mutsuz bir transfer gecirdim.düsünün esimle transferden sonra bile tartistik surekli.nasil yiprandiysa sinirler...sonuc olarak 4 cc olan cözdurdukten sonra 4cb ye ulasan 6. gun tek embriyo transferi oldum.umudum yok,hatta bundan sonra napicam onu düsünüyorum surekli...Allah hepimizin hakkinda en guzelini nasip etsin.buarada iyiki varsiniz kızlar❤️
çok çok üzüldüm ama ALLAH büyük belki de şuan transfer olan senin yavrun olacak. Hayırlısını dile güzel haberler bekliyoruz inşallah

arkadaşlar
zorlu bir süreç bu tüp bebek tedavileri, üstelik yumurta rezerv azlığı varsa, ve yanında da genetik faktörlü bir azospermi sorunu varsa.
eşim klinefelterli, tese oldu ama çıkmadı. şimdi iğne tedavisinde. kısmetse sperm buluncak.

ben ise 5 defa yumurta toplama yaptırdım, ilaveten 2 toplama tedavisine girdim ama gelişim göstermemişlerdi, toplamaya girmeden iptal oldu tedavi.
en son 1-2ay kendimi dinlendirip tekrar yumurta toplama sürecine girmiştim.
malesef beklediğim gibi iyi yönde bir sürpriz olmadı
şu ana kadar 1de olsa iyi kalite yumurta toplanıyordu ama geçen hafta 2 yumurtam gözükmesine rağmen malesef kalite sorunundan ötürü hiçbiri dondurulamadı :/

her destekten kullandım ( biosteron, omepa, arı sütü, bal-polen karışımı, clife macun, agnucaston hayıt hapı, aslan pençesi çayı , gonamx, impryl )
daha ne yapabilirim bilmiyorum artık :KK43:
Allah büyük umudunu kesme elbet olur bebişin

X