- 2 Ağustos 2020
- 587
- 393
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #78.241
canim masallah,gayet guzel kalitesi.bir mi iki mi aslinda doktorunla karar vermelisin.çünku bir embriyo icin tutma olasiligi sadece skorlamasiyla ilgili değil.bircok parametre var,doktorunun verdigi tutma yüzdesi önemli bence.yalniz yanlis mi yazdin ikincisini,EB diye bir skorlama yok diye biliyorum?Kizlar size danismak icin yazıyorum, embriyo kalitesi 4AA ve 4EB olan embriyo var,
Iki tane 4AA mi transfer olayim yoksa sona 4EB yi birakilsinmi. Yada 4AA ve 4EB berabermi olsun. Kararsiz kaldim.
çok ta yanlış bilgi olmasın ama fsh değeriniz yüksek ve e2 değeriniz biraz düşük gibi. öncelikle bunların bi düzene girmesi lazım kadın doğumcunuz bu sonuçlarla ilgi bazı ilaçlar vermiştir umarım. hakkında hayırlı olsun herşey gönlünce olsun inşalllahHiçbir yumurta geliştirciye cevap vermeye in yumurtası olan var mı?
Menapur+femara
Merional 150+ klomen
Hiçbirine cevap vermiyor ymuurtalar. Eylül ayında 3 yumurta görülmüştü. Artık 5 aydır yumurta da görülmüyor. 29 yaş amh:0,2 fsh:29 e2:20
19 ocak ta Prp yaptırdım, sanırım o da fayda etmedi
Canim bence 4aa nin 1 tanesini saklaKizlar size danismak icin yazıyorum, embriyo kalitesi 4AA ve 4EB olan embriyo var,
Iki tane 4AA mi transfer olayim yoksa sona 4EB yi birakilsinmi. Yada 4AA ve 4EB berabermi olsun. Kararsiz kaldim.
İki tane 4AA’yı transfer ettirirdim ben olsaydım, bi daha transfer olmaması içinKizlar size danismak icin yazıyorum, embriyo kalitesi 4AA ve 4EB olan embriyo var,
EB var canım erken blostakis diolar, Eb. Bir AA ve Eb beraber olsun istiyorum param olsa bıkac kere toplatirdm bu gecen seneden bekleyen embriyolarim. Cok ara verdim 9ay kadar. Yuzde verilmedi hıcbir zaman.canim masallah,gayet guzel kalitesi.bir mi iki mi aslinda doktorunla karar vermelisin.çünku bir embriyo icin tutma olasiligi sadece skorlamasiyla ilgili değil.bircok parametre var,doktorunun verdigi tutma yüzdesi önemli bence.yalniz yanlis mi yazdin ikincisini,EB diye bir skorlama yok diye biliyorum?
Allah yardımcın olsun açelya inşallah busefer herşey güzel gider evladına kavuşursun
Malesef tsh yuksek çıktı..gecen ay cok düşüktü ve ilac kullandigim halde boyle oldu..doktorda sasirdi yarin baska bir yerde tekrar baktiracagim..ama zannetmiyorum hata olsun.. bende sans yok arkadaslar bunu anladim artik..Bu sefer bir engel çıkmayacak inşallah. Hayırlısıyla olacak transferin. Allah yardımcın olsun açelya. Olumlu duygularla git. Güzel düşün.
Açelya bu TSH ı ayarlamak cidden sorun,çok geçmiş...neydi değerlerin ne kadar kullanıyorsun?Malesef tsh yuksek çıktı..gecen ay cok düşüktü ve ilac kullandigim halde boyle oldu..doktorda sasirdi yarin baska bir yerde tekrar baktiracagim..ama zannetmiyorum hata olsun.. bende sans yok arkadaslar bunu anladim artik..
aa evet sen soyleyince hatirladim,daha once burdan ögrenmistim yaaEB var canım erken blostakis diolar, Eb. Bir AA ve Eb beraber olsun istiyorum param olsa bıkac kere toplatirdm bu gecen seneden bekleyen embriyolarim. Cok ara verdim 9ay kadar. Yuzde verilmedi hıcbir zaman.
İnşAllah hayırlısı ile kavusurum
haayy Allah ım yaa,şaka gibi.bu ne boyleeMalesef tsh yuksek çıktı..gecen ay cok düşüktü ve ilac kullandigim halde boyle oldu..doktorda sasirdi yarin baska bir yerde tekrar baktiracagim..ama zannetmiyorum hata olsun.. bende sans yok arkadaslar bunu anladim artik..
haayy Allah ım yaa,şaka gibi.bu ne boyleekaçıncı günün bugun adette acaba transfer zamanina kadar düşmez mi ilacla cunku once baskilama yapicaktiniz zaten zaman vardir belki.kac cikti ki
Sormayin ya ben zaten 50 mg ilac kullaniyordum..ustelik gecen ay cok düşüktü 1.3 tü..bu ay 3.7 ye çıkmış..burda takibi yapacak doktor da anlam veremedi bir hata olabilir yarin tekrar yaptir dedi..Açelya bu TSH ı ayarlamak cidden sorun,çok geçmiş...neydi değerlerin ne kadar kullanıyorsun?
İzin alabilirsiniz e devlet üzerinden seyahat izin bölümünden tedavi belgelerinizi ve randevunuzun olduğu tarihi gösteren belgenizi sisteme yükleyerek. İnşallah mutlu sonuçlarınız olur.Sormayin ya ben zaten 50 mg ilac kullaniyordum..ustelik gecen ay cok düşüktü 1.3 tü..bu ay 3.7 ye çıkmış..burda takibi yapacak doktor da anlam veremedi bir hata olabilir yarin tekrar yaptir dedi..
Zaten tam kapanmada geldi..sehirlerarasi izne tabi diyor..bizim durumda olanlar gidis gelis yapabilecek mi acaba?kimden izin alinacak..belki de bayram sonraya kalmasi daha iyi olur benim icin..
Muhtemelen tüp bebek tedavleri için izin çıkacaktır diye tahmin ediyorum,daha önce hep öyle olmuştu çünkü. Peki prolaktinin kaç çıktı ? 1 ay için çok fazla değişkenlik var...benim de genelde 1 civarı iken geçen ay 2.79 çıktı...prolaktin de 40 çıktı. Oysa ki her zamanki gibi kullanmıştım.Ve doktor ilaç dozumu değiştirmedi bile. Senin inşallah yanlıştır değerin.Sormayin ya ben zaten 50 mg ilac kullaniyordum..ustelik gecen ay cok düşüktü 1.3 tü..bu ay 3.7 ye çıkmış..burda takibi yapacak doktor da anlam veremedi bir hata olabilir yarin tekrar yaptir dedi..
Zaten tam kapanmada geldi..sehirlerarasi izne tabi diyor..bizim durumda olanlar gidis gelis yapabilecek mi acaba?kimden izin alinacak..belki de bayram sonraya kalmasi daha iyi olur benim icin..
Prolaktin gecen ay 15 ti ama genelde istemiyor doktoe ben kendim baktirmistim..senin tsh mi 2.79 a çıktı? Ilac kullaniyor muydun tsh icin? Ilac kullaniyorken benim bu kadar yukselmesine anlam veremedim..Muhtemelen tüp bebek tedavleri için izin çıkacaktır diye tahmin ediyorum,daha önce hep öyle olmuştu çünkü. Peki prolaktinin kaç çıktı ? 1 ay için çok fazla değişkenlik var...benim de genelde 1 civarı iken geçen ay 2.79 çıktı...prolaktin de 40 çıktı. Oysa ki her zamanki gibi kullanmıştım.Ve doktor ilaç dozumu değiştirmedi bile. Senin inşallah yanlıştır değerin.
Evet eutrox 25 kullanıyorum...yıllardır bu değerde kullanırım, 1 civarından 2.79 a çıktı işte. Bende transferden 1,5 ay önce endokronolojiye gideceğim. 1 civarına çekmek hedefim. Bilmediğimiz başka etkenler mi var acaba,doktorlarda net birşeyler söylemiyor ki.Prolaktin gecen ay 15 ti ama genelde istemiyor doktoe ben kendim baktirmistim..senin tsh mi 2.79 a çıktı? Ilac kullaniyor muydun tsh icin? Ilac kullaniyorken benim bu kadar yukselmesine anlam veremedim..
Prolaktin gecen ay 15 ti ama genelde istemiyor doktoe ben kendim baktirmistim..senin tsh mi 2.79 a çıktı? Ilac kullaniyor muydun tsh icin? Ilac kullaniyorken benim bu kadar yukselmesine anlam veremedim..
prolaktinle beraber tsh nin de yükselebilecegini soylemisti drum daha once.anlayamiyorum,okadar cok etken var ki.bende ilac kullaniyorum tedaviden once yuksek cikmisti 3.80 gibi bisey.25 mg lik baslmistim ve düşmüstu.gecen transfer tedavisine baslamadan adetimden 1 hafta once baktirmistim 3.08 olmusEvet eutrox 25 kullanıyorum...yıllardır bu değerde kullanırım, 1 civarından 2.79 a çıktı işte. Bende transferden 1,5 ay önce endokronolojiye gideceğim. 1 civarına çekmek hedefim. Bilmediğimiz başka etkenler mi var acaba,doktorlarda net birşeyler söylemiyor ki.
Canim senin 2.89 ile transfer mi yapacak?benim doktorum 2 nin ustundeyken degil transfer tedaviye bile baslamiyor..prolaktinle beraber tsh nin de yükselebilecegini soylemisti drum daha once.anlayamiyorum,okadar cok etken var ki.bende ilac kullaniyorum tedaviden once yuksek cikmisti 3.80 gibi bisey.25 mg lik baslmistim ve düşmüstu.gecen transfer tedavisine baslamadan adetimden 1 hafta once baktirmistim 3.08 olmusnasil artio dimi ilac kullanirken..druma soyledim hemen ilac kullanirkende karsilasilio boyle dedi.ve 37,5 cikardi dozu.yaklasik 20 gun oldu bugun ki degerim 2,83 cikti.kaldi kibaska merkezde bide.gerci dr aynen devam doza dedi ve cuma transfer dedki.
buarada acelya izin alioyosun e devletten,benim ne hikmetse butun tedavilerim hep yasaklara geldi.bizde izinle cikicaz sehirdisina.bence tekrar v bsska
emerkezde verecigingin kan uygun cikarsa basla tedaviye,tabi dr da uygu n derse
bilmiyorum ki bisey demedi ,degerler guzel dedi.zaten tsh yi o istememisti ben yaptirdim bugun.ki cokta takık aslinda tsh ye.Canim senin 2.89 ile transfer mi yapacak?benim doktorum 2 nin ustundeyken degil transfer tedaviye bile baslamiyor..