Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İncir yemiştim çok,prolaktinin yüksek çıktığı ay...arkadaşlar incire çok dikkat edin!!!!! Benim 2 sene önce de prolaktin bir zirve yapmıştı. Testere dişli aslan pençesi içerek kısa sürede 7 ye düşürmüştüm. Aslında en güzeli testere dişli aslan pençesini düzenli kullanmak tüm hormonlarını dengeye sokuyor. Hayıt tohumu için de aynı şeyi söylüyorlar fakat ben onu hiç denemedim. Bugün histereskopi oldum şu adet düzenleyici çift renk haptan verdiler..yoksa hemen başlıycaktım testereye ,ya da yine de başlasam mı

evet evt incir cok yukseltio.valla o caylardan birara ictim tedavide hicbisry degistirmedi die birdaha icmedim.zaten okdr hassas olay ki şu caylar otlar,neyi neyle yedigin ictigin de cok onemli.kaş yapalim derken göz cikarmayalim da,genede dr una sor canim

bilmiyorum ki bisey demedi ,degerler guzel dedi.zaten tsh yi o istememisti ben yaptirdim bugun.ki cokta takık aslinda tsh ye.
Insallah bu defa nasip olur..dualarimizdasin..benimki biraz uğraştırıyor, yas gecip gitmese cok takmayacagim da iste elimde degil.. bakalim icimde kalmasin sabah erkenden ac karnina vereyim tahlil..belki bir mucize olur baslarim

Insallah bu defa nasip olur..dualarimizdasin..benimki biraz uğraştırıyor, yas gecip gitmese cok takmayacagim da iste elimde degil.. bakalim icimde kalmasin sabah erkenden ac karnina vereyim tahlil..belki bir mucize olur baslarim
cok tesekkurler.insallah..okadar yoruldum ki....bbakalim,neler bekliyor bizleri daha..
yaşa gercekten takılma,görüyorsun iste neler var.bugun 2000 dogumlu kizin gebelik degerini paylasmis bahceci,sonra bi bakioyosun 46 yasindaki kadinin...
bencede kan ver mutlaka,cunku okdr fark pek olasi degil gibiinsallah bir surpriz olur

Dr.lara bugüne dek içtiklerimi yediklerimi saysaydım çok azar işitebilirdim cesaretim yok hepsini söylemeye fakat bi hormon hapı kullanırken ,şu aşamada bitkiye girmeye gerek yok . (Bu emojiler de ne tatlıymış,yeni öğrendim )

bencede,girme o işe simdi.ayy neme lazimincir olayina dönmesin.haklisin ayrica bildigin azarliolar ya

Mrb arkadaslar ari sutu egricayirin kapsulu mu iyi yoksa kavanozdaki saf ari sutu.mu hangisini kullaniyorsunuz

aa evet sen soyleyince hatirladim,daha once burdan ögrenmistim yaahic üzme canını tekrar toplatsamiydim diye,gayet guzel kaliteleri.neden olmasın ki..nezaman simdi transfer? nasipse cuma günü benimde
Ogleye belli olacak durumum. Bekliyoruz.

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler kizlar. Bakalim, kimselere demedim kardeşlerim biliyor ve sizlere haber verdim.
ayy bende busefer utanmasam belediyeden anons ettircemdaha oncekileri hic söylememistim,busefer saldım gitti.eşim dio ortan yok senindeya iste denize düsen yilana sarilir hesabi,diyorum belki iki dua alirim
gerci negatif cıkınca da cevap vermek istemio insan,aslında iyi yapmissin.insallah pozitif olucak senin de herkese mutlulukla soyleyeceksin.masallah guzel embriyolarin

Hayirli olsun..Sımsıkı tutunsunlar insallah..

Benim tsh dün 3.6 bugun 2.8 çıktı yani transfer yine iptal
yalnız yine cok fark var 1 gün icin.senin merkez neresiydi?
doktoruma sordum bugun tsh yi,sen dün oyle diyince kafsm karisti.üst referans degerlerine bak dio,2,83 ciktigindaki merkez ust sınıri 4.80 almisgayet iyi merak etme dedi.ben anlamiyorum bu isi yaasenin ki transfer yapmazken bahceci sorun yok dioumarim hayirlisi olur hakkimizda

Evet aynen dediğin gibi oldu embriyo geriden geldiği için 6.gün donduruldu ve hoca adetin 2. Günü gel yanına bir iki yumurta daha bulalım hepsini birlikte koyalım şansımız artar dedi
Benimde 2 embriyodan biri dollendi, 3. Günde iyi kalite deyip dondurdular.şimdi tekrar toplanacak adet bekliyorum. Umarım sağlıklı embriyolarımız olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…