- 9 Nisan 2010
- 369
- 636
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #78.261
İncir yemiştim çok,prolaktinin yüksek çıktığı ay...arkadaşlar incire çok dikkat edin!!!!! Benim 2 sene önce de prolaktin bir zirve yapmıştı. Testere dişli aslan pençesi içerek kısa sürede 7 ye düşürmüştüm. Aslında en güzeli testere dişli aslan pençesini düzenli kullanmak tüm hormonlarını dengeye sokuyor. Hayıt tohumu için de aynı şeyi söylüyorlar fakat ben onu hiç denemedim. Bugün histereskopi oldum şu adet düzenleyici çift renk haptan verdiler..yoksa hemen başlıycaktım testereye ,ya da yine de başlasam mıprolaktinle beraber tsh nin de yükselebilecegini soylemisti drum daha once.anlayamiyorum,okadar cok etken var ki.bende ilac kullaniyorum tedaviden once yuksek cikmisti 3.80 gibi bisey.25 mg lik baslmistim ve düşmüstu.gecen transfer tedavisine baslamadan adetimden 1 hafta once baktirmistim 3.08 olmusnasil artio dimi ilac kullanirken..druma soyledim hemen ilac kullanirkende karsilasilio boyle dedi.ve 37,5 cikardi dozu.yaklasik 20 gun oldu bugun ki degerim 2,83 cikti.kaldi kibaska merkezde bide.gerci dr aynen devam doza dedi ve cuma transfer dedki.
buarada acelya izin alioyosun e devletten,benim ne hikmetse butun tedavilerim hep yasaklara geldi.bizde izinle cikicaz sehirdisina.bence tekrar v bsska
emerkezde verecigingin kan uygun cikarsa basla tedaviye,tabi dr da uygu n derse
evet evt incir cok yukseltio.valla o caylardan birara ictim tedavide hicbisry degistirmedi die birdaha icmedim.zaten okdr hassas olay ki şu caylar otlar,neyi neyle yedigin ictigin de cok onemli.kaş yapalim derken göz cikarmayalim da,genede dr una sor canimİncir yemiştim çok,prolaktinin yüksek çıktığı ay...arkadaşlar incire çok dikkat edin!!!!! Benim 2 sene önce de prolaktin bir zirve yapmıştı. Testere dişli aslan pençesi içerek kısa sürede 7 ye düşürmüştüm. Aslında en güzeli testere dişli aslan pençesini düzenli kullanmak tüm hormonlarını dengeye sokuyor. Hayıt tohumu için de aynı şeyi söylüyorlar fakat ben onu hiç denemedim. Bugün histereskopi oldum şu adet düzenleyici çift renk haptan verdiler..yoksa hemen başlıycaktım testereye ,ya da yine de başlasam mı
Insallah bu defa nasip olur..dualarimizdasin..benimki biraz uğraştırıyor, yas gecip gitmese cok takmayacagim da iste elimde degil.. bakalim icimde kalmasin sabah erkenden ac karnina vereyim tahlil..belki bir mucize olur baslarimbilmiyorum ki bisey demedi ,degerler guzel dedi.zaten tsh yi o istememisti ben yaptirdim bugun.ki cokta takık aslinda tsh ye.
cok tesekkurler.insallah..okadar yoruldum ki....bbakalim,neler bekliyor bizleri daha..Insallah bu defa nasip olur..dualarimizdasin..benimki biraz uğraştırıyor, yas gecip gitmese cok takmayacagim da iste elimde degil.. bakalim icimde kalmasin sabah erkenden ac karnina vereyim tahlil..belki bir mucize olur baslarim
Dr.lara bugüne dek içtiklerimi yediklerimi saysaydım çok azar işitebilirdimevet evt incir cok yukseltio.valla o caylardan birara ictim tedavide hicbisry degistirmedi die birdaha icmedim.zaten okdr hassas olay ki şu caylar otlar,neyi neyle yedigin ictigin de cok onemli.kaş yapalim derken göz cikarmayalim da,genede dr una sor canim
bencede,girme o işe simdi.ayy neme lazimDr.lara bugüne dek içtiklerimi yediklerimi saysaydım çok azar işitebilirdimcesaretim yok hepsini söylemeye fakat bi hormon hapı kullanırken ,şu aşamada bitkiye girmeye gerek yok . (Bu emojiler de ne tatlıymış,yeni öğrendim )
Ogleye belli olacak durumum. Bekliyoruz.aa evet sen soyleyince hatirladim,daha once burdan ögrenmistim yaahic üzme canını tekrar toplatsamiydim diye,gayet guzel kaliteleri.neden olmasın ki..nezaman simdi transfer? nasipse cuma günü benimde
Canim cok sevindim sımsıkı tutunsunlar sana insallahSu an benimle minikler, baya baya sıkıştım 15-20dk dayanabildim. Embrıyolog biri daha iyi dedi. Cok birilac yok sakinim de nedense. Haber vereyim dedim.
canım hayırlı uğurlu olsunSu an benimle minikler, baya baya sıkıştım 15-20dk dayanabildim. Embrıyolog biri daha iyi dedi. Cok birilac yok sakinim de nedense. Haber vereyim dedim.
Ay hadi inşallah sıkı sıkı tutunsunlar sağlıklaaSu an benimle minikler, baya baya sıkıştım 15-20dk dayanabildim. Embrıyolog biri daha iyi dedi. Cok birilac yok sakinim de nedense. Haber vereyim dedim.
Saol canım, amin, 4A-4eb kalitesi.. İnsallahcanım hayırlı uğurlu olsundualarim seninle,insallah evlatolurlar sana
sanirim iki tane koydular,hangilerini koydular peki
Hayirli olsun..Sımsıkı tutunsunlar insallah..Su an benimle minikler, baya baya sıkıştım 15-20dk dayanabildim. Embrıyolog biri daha iyi dedi. Cok birilac yok sakinim de nedense. Haber vereyim dedim.
ayy bende busefer utanmasam belediyeden anons ettircemHepinize ayrı ayrı teşekkürler kizlar. Bakalim, kimselere demedim kardeşlerim biliyor ve sizlere haber verdim.
yalnız yine cok fark var 1 gün icin.senin merkez neresiydi?Hayirli olsun..Sımsıkı tutunsunlar insallah..
Benim tsh dün 3.6 bugun 2.8 çıktı yani transfer yine iptal
Güzel haberlerle gel inşallah birminikaskın ya da ikiminikaskın sağlıkla gelsinSu an benimle minikler, baya baya sıkıştım 15-20dk dayanabildim. Embrıyolog biri daha iyi dedi. Cok birilac yok sakinim de nedense. Haber vereyim dedim.
Benimde 2 embriyodan biri dollendi, 3. Günde iyi kalite deyip dondurdular.şimdi tekrar toplanacak adet bekliyorum. Umarım sağlıklı embriyolarımız olur .Evet aynen dediğin gibi oldu embriyo geriden geldiği için 6.gün donduruldu ve hoca adetin 2. Günü gel yanına bir iki yumurta daha bulalım hepsini birlikte koyalım şansımız artar dedi