- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #78.221
Canım merhaba sonucun ne oldu merak ettim okuyunca mesajları umarım pozitifKizlar 9.gun hcg degerim 34 cikmisti
Bugun 11.gun bir daha test vericem ama sabah idrar testi yaptım cizgi yok denecek kadar azalmış sanirim kimyasal gebelik yaşıyorum
Eki Görüntüle 2830741
Canim sen dondurulmus tedavi mi oluyorsun? Yumurta catladiktan 5 gun icinde transferin yapilmasi gerekiyor diye biliyorum.. kan degerlerin normalse yani kendiliginden catlamamissa belki o yuzden igne yapıyordur..arkadaslar merhabalar;
transfer tedavimde 12. gündeyim.bugune kadar sadece estrofm kullandim.yarin kontrolum var ve bulundugum sehirdeki dr uma görünüp kan vericem.ve yarin hersey yolundaysa igneleri de ekleyecegiz ve 30 nisanda da (17. günümde) transfer olucak.sormak istedigim; dr um ovitrelleyi 13. gunumde kullanmami söyledi.benim ama buyuk ihtimal 11-12. gun catlama oluyor zaten.bu detay önemli olmuyor mu ? olmuyorsa neden kullaniliyor,yani zaten rahim kendi baslamis olmuyor mu sürece? iyice karıştı aklım zaten stres sıkıntı biyandan
Kimyasal gebelik geçirdim canimCanım merhaba sonucun ne oldu merak ettim okuyunca mesajları umarım pozitif
evet canim dondurulmuş.bende oyle biliyorum ama igne ptesi transfer cuma.eger kendi catladiysa mesela dün falan transfer gec oluyorCanim sen dondurulmus tedavi mi oluyorsun? Yumurta catladiktan 5 gun icinde transferin yapilmasi gerekiyor diye biliyorum.. kan degerlerin normalse yani kendiliginden catlamamissa belki o yuzden igne yapıyordur..
12.gun kontrolunde progesteron degerine bakarlar..o zaman onceden catlayip catlamadigi belli olur zaten..benim hep catlamis oldugundan 2 aydir transfer kaliyor biliyorsun..evet canim dondurulmuş.bende oyle biliyorum ama igne ptesi transfer cuma.eger kendi catladiysa mesela dün falan transfer gec oluyorcözemedim ben bu işi.
hatirlarsaniz 2 tane 3. gun embriyom, 1 tane kotu kalite 6. gun blastim var.zaten 3.gun 2 tane olan embriyolarim eger 5.gun blast olmazsa yani 6. gune kalirsa ki benim 6. gunde blast oluyor genelde onlari transfer etmeyip 6. gunde dondurcakmis daha sonrasi icin.cunku rahimin durumu gecmis oluo buseferde.ee kaldik mi gene kotu kalite 1 tane embriyoya.yanii ne anladim ben bu havuzdan 1 tane transfer olcaktim madem.yanii delirmek uzereyim.daha ne transfer olcak o belli diil.yattigim yerde ögrencem kactane kalitesi ne falan
Yumurtan kaldıysa tekrar transfer yaparsın belkşKimyasal gebelik geçirdim canim
Kalmadi zaten amh problemim var 2 tane oluşmuştu o da bitti...sıfırdan denemeyi istiyorum bakalim yaza toparlayabilirsekYumurtan kaldıysa tekrar transfer yaparsın belkş
İnşallah canım hayırlısı olurKalmadi zaten amh problemim var 2 tane oluşmuştu o da bitti...sıfırdan denemeyi istiyorum bakalim yaza toparlayabilirsek
Transfer edilen yumurtaların kalitesi nasıldıKalmadi zaten amh problemim var 2 tane oluşmuştu o da bitti...sıfırdan denemeyi istiyorum bakalim yaza toparlayabilirsek
5. Gun 2 embriyo blastokist di...4aa 4ba dediler..cozdurunce de 5 seviyesine ulaştığını soyledilerTransfer edilen yumurtaların kalitesi nasıldı
Peki güzelmiş canım kaliteleri yani rahim içi falan başka bir sıkıntın var mıydı5. Gun 2 embriyo blastokist di...4aa 4ba dediler..cozdurunce de 5 seviyesine ulaştığını soylediler
aynen oylee..konustuk drla ben boyle yapiyorum diyo.bildigin metodum bu dedi yani.yaa tamam da bu bende yapilcak iş miydi anlamiyorum ki.dedigin gibi basta gitseydi bilirdik ona gore yapardik.simdi stresim azmış gibi bide bunu düşünüyorum.Allah a emanet gidiyoruz valla,koyun gibi olduk iyice.zaten yarının stresi sardi,büyük ihtimal benimde çatladı.12. gun pazara gelio die bide 13. gun kontrol.barii 11. gun gitseydim.benimde iptal olursa sasirmicam12.gun kontrolunde progesteron degerine bakarlar..o zaman onceden catlayip catlamadigi belli olur zaten..benim hep catlamis oldugundan 2 aydir transfer kaliyor biliyorsun..
bende anlamadim havuz dediginde 2 tane falan transfer edecek embriyo olmasi lazim..seninkileri niye illa blast asamaya getiriyorlarki? Yada oyle yapacakti bastan yapsalardi en azindan elde bisey kaldi mi ona bakilirdi..
Canim yoktu histereskopi yapti hatta doktor transferden onceki ayPeki güzelmiş canım kaliteleri yani rahim içi falan başka bir sıkıntın var mıydı
Kısmet işte tatlım üzülme olur yineCanim yoktu histereskopi yapti hatta doktor transferden onceki ay
Yaş kaçCanim yoktu histereskopi yapti hatta doktor transferden onceki ay
Benim yarin kontrolum var hersey yolundaysa bu defa lucrinle baskilayacaklar.. igneyi aldim yarini bekliyorum..igne de ucuz bisey degil ki insallah bu defa baskilanir yoksa bende kafayi yemek üzereyim.. 6 ayi gecti yumurta toplatali..bu kadar zamanda rezerv iyice azaliyor zaten..keske yeni bir opu yaptirsaydim vitaminlere devam edip..simdi vitaminleri de biraktigimdan hersey sil bastan olacak negatifi alirsam..aynen oylee..konustuk drla ben boyle yapiyorum diyo.bildigin metodum bu dedi yani.yaa tamam da bu bende yapilcak iş miydi anlamiyorum ki.dedigin gibi basta gitseydi bilirdik ona gore yapardik.simdi stresim azmış gibi bide bunu düşünüyorum.Allah a emanet gidiyoruz valla,koyun gibi olduk iyice.zaten yarının stresi sardi,büyük ihtimal benimde çatladı.12. gun pazara gelio die bide 13. gun kontrol.barii 11. gun gitseydim.benimde iptal olursa sasirmicamsen naptin,nedir son durum?
ahh ayni seylerii düşünüyoruzBenim yarin kontrolum var hersey yolundaysa bu defa lucrinle baskilayacaklar.. igneyi aldim yarini bekliyorum..igne de ucuz bisey degil ki insallah bu defa baskilanir yoksa bende kafayi yemek üzereyim.. 6 ayi gecti yumurta toplatali..bu kadar zamanda rezerv iyice azaliyor zaten..keske yeni bir opu yaptirsaydim vitaminlere devam edip..simdi vitaminleri de biraktigimdan hersey sil bastan olacak negatifi alirsam..
Bu sefer bir engel çıkmayacak inşallah. Hayırlısıyla olacak transferin. Allah yardımcın olsun açelya. Olumlu duygularla git. Güzel düşün.Benim yarin kontrolum var hersey yolundaysa bu defa lucrinle baskilayacaklar.. igneyi aldim yarini bekliyorum..igne de ucuz bisey degil ki insallah bu defa baskilanir yoksa bende kafayi yemek üzereyim.. 6 ayi gecti yumurta toplatali..bu kadar zamanda rezerv iyice azaliyor zaten..keske yeni bir opu yaptirsaydim vitaminlere devam edip..simdi vitaminleri de biraktigimdan hersey sil bastan olacak negatifi alirsam..
Allah yardımcın olsun açelya inşallah busefer herşey güzel gider evladına kavuşursunBenim yarin kontrolum var hersey yolundaysa bu defa lucrinle baskilayacaklar.. igneyi aldim yarini bekliyorum..igne de ucuz bisey degil ki insallah bu defa baskilanir yoksa bende kafayi yemek üzereyim.. 6 ayi gecti yumurta toplatali..bu kadar zamanda rezerv iyice azaliyor zaten..keske yeni bir opu yaptirsaydim vitaminlere devam edip..simdi vitaminleri de biraktigimdan hersey sil bastan olacak negatifi alirsam..