-
- Konu Sahibi akideciknane
- #77.941
3.denemede 2 yumurtam toolanmisti..doktor 5.gune giderlerse transfer ederim yoksa bir daha deneme demisti.. her doktorun farkli bir anlayisi var..5.gune veya 6.gune giderse olasilik artar diye dusunuyorlar sanirim..Kızlar 4 döllenmiş yumurtam vardı birinin gelişimi durdu. Diğer üçünü de altıncı güne bekleyeceklermis.neden bunu yapıyorlar altıncı günü bulmaz ki bunu yaşayan var mı?
Evet .Umudum kırıldı. onca eziyet onca para,hayal kırıklığı. Herşey yaşında güzel sanki .3.denemede 2 yumurtam toolanmisti..doktor 5.gune giderlerse transfer ederim yoksa bir daha deneme demisti.. her doktorun farkli bir anlayisi var..5.gune veya 6.gune giderse olasilik artar diye dusunuyorlar sanirim..
canim neden üzüldügünü anlamadim.6. gun de blastokist aşamasina gelebiliyor embriyolar.birkere blast olduktan sonra 6. 5. gun olmasi onemli degil ki.sağlikli gebelik oluşturma yüzdeleri hemen hemen ayni.Evet .Umudum kırıldı. onca eziyet onca para,hayal kırıklığı. Herşey yaşında güzel sanki .
inşallah canımcanim neden üzüldügünü anlamadim.6. gun de blastokist aşamasina gelebiliyor embriyolar.birkere blast olduktan sonra 6. 5. gun olmasi onemli degil ki.sağlikli gebelik oluşturma yüzdeleri hemen hemen ayni.
sadece daha yavas gelisim göstermis oluyor blast olana kadar.benimde dondurulmus embriyom 6. gun embriyosu.
bence umudunu kaybetme,yarin guzel haberler alicaksin.3 gayet iyi bir sayi
Hayırlı olsun. inşallah beben sana tutunurTransfere giriyorum kizlar
Insallah canimHayırlı olsun. inşallah beben sana tutunur
Allah yardımcın olsun canım. Hayırlı olsun inşallah.Transfere giriyorum kizlar
Aminn canim cok sagolAllah yardımcın olsun canım. Hayırlı olsun inşallah.
Hayırlı olsun canim bayadir emek veriyorsun sana hayırlı evlat olsun insallah.Aminn canim cok sagol
Bebisinle birbirinize kan can olun inşTransfere giriyorum kizlar
Hayırlı olsun hayırlı mutlu haberler getirsin inşallahTransfere giriyorum kizlar
Insallah canim cok teşekkür ederim ☺Hayırlı olsun hayırlı mutlu haberler getirsin inşallah
Amin canim insallahBebisinle birbirinize kan can olun inş
Amin canim insallahKizlar, selamlar.
Hayırlı olsun canim bayadir emek veriyorsun sana hayırlı evlat olsun insallah.
İnşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sana canımTransfere giriyorum kizlar
Hayırlı olsun bebisin sımsıkı tutunsun sana inşallahTransfere giriyorum kizlar
Sana duacıyım açelya. Rabbim yardımcın olsun önünde ki tüm olumsuzlukları kaldırsın..Yarin kan vericem..transfer olup olmayacagim belli olacak..nasıl yoruldum anlatamam..
Bol şans canım hepimizin duaları seninleYarin kan vericem..transfer olup olmayacagim belli olacak..nasıl yoruldum anlatamam..
Rabbim hayırla sağlıkla bebeğine kavuştursun seni. Dualarımdasın.Yarin kan vericem..transfer olup olmayacagim belli olacak..nasıl yoruldum anlatamam..
En hayırlısı ne ise o olsun.Yarin kan vericem..transfer olup olmayacagim belli olacak..nasıl yoruldum anlatamam..