Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar 4 döllenmiş yumurtam vardı birinin gelişimi durdu. Diğer üçünü de altıncı güne bekleyeceklermis.neden bunu yapıyorlar altıncı günü bulmaz ki bunu yaşayan var mı?
3.denemede 2 yumurtam toolanmisti..doktor 5.gune giderlerse transfer ederim yoksa bir daha deneme demisti.. her doktorun farkli bir anlayisi var..5.gune veya 6.gune giderse olasilik artar diye dusunuyorlar sanirim..

3.denemede 2 yumurtam toolanmisti..doktor 5.gune giderlerse transfer ederim yoksa bir daha deneme demisti.. her doktorun farkli bir anlayisi var..5.gune veya 6.gune giderse olasilik artar diye dusunuyorlar sanirim..
Evet .Umudum kırıldı. onca eziyet onca para,hayal kırıklığı. Herşey yaşında güzel sanki .

Evet .Umudum kırıldı. onca eziyet onca para,hayal kırıklığı. Herşey yaşında güzel sanki .
canim neden üzüldügünü anlamadim.6. gun de blastokist aşamasina gelebiliyor embriyolar.birkere blast olduktan sonra 6. 5. gun olmasi onemli degil ki.sağlikli gebelik oluşturma yüzdeleri hemen hemen ayni.
sadece daha yavas gelisim göstermis oluyor blast olana kadar.benimde dondurulmus embriyom 6. gun embriyosu.
bence umudunu kaybetme,yarin guzel haberler alicaksin.3 gayet iyi bir sayi

inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…