- Konu Sahibi akideciknane
-
- #77.981
Ay o zaman bende umutlanabilirim 3 negatifim var çünkü..Allah kucagina almayi nasip etsin insallah.. Bu tedavinde farkli bisey yapilmis mıydı genetik falan?Çok teşekkür ederim açelya evet ilk pozitifim oldu
Allah hayırlı uğurlu etsin masallah subhanallah devamida guzel gelsin bizleri sevindirdinKaderimin ortağı değerli arkadaşlarım;
Rabbimin izni ile 4.tedavimin sonunda, 42 yaşımda geçen p.tesi pozitifi, bugün de kesemizi gördük.
5+2 olmuşuz, şükürler olsun ki şu an bir sıkıntımız yok. Zaman zaman umudumu yitirmedim değil ama her düşüşümden sonra yine sarıldım umutlara..
Sizlere de umut olsun bir gün mutlaka siz de bu haberi vereceksiniz yürekten inanıyorum
Amin amin inşallah.. Umutlan tabiki yav bu yolda umutsuzluk insanı sadece üzer inan, çünkü birgün ummadığın anda her şey değişebiliyor. Genetikte yapıldı, era da yapıldı. Tek sağlıklı embriyo ile altın vuruş yaptıkAy o zaman bende umutlanabilirim 3 negatifim var çünkü..Allah kucagina almayi nasip etsin insallah.. Bu tedavinde farkli bisey yapilmis mıydı genetik falan?
Nar suyu icsen iyi gelicek.Herkese merhaba,40 yaşındayım,uzun zamandır tedavi görüyorum.havuz yaptım,rahim miyomları ve histereskopiler..2 yılın sonunda transfere hazırlanıyorum ama adetimin 19.günü rahim yeterince kalınlaşmamış,sanırım 6 mm civarında.estrofermin arttırıp yanına climara bant eklediler.yapabileceğim birşey var mı..çok üzüldüm
Allahım razı olsun, inşallah sizlere de nasip olacakAllah hayırlı uğurlu etsin masallah subhanallah devamida guzel gelsin bizleri sevindirdin
Hayırlı uğurlu olsun. Darisi bizim başimizaAmin amin inşallah.. Umutlan tabiki yav bu yolda umutsuzluk insanı sadece üzer inan, çünkü birgün ummadığın anda her şey değişebiliyor. Genetikte yapıldı, era da yapıldı. Tek sağlıklı embriyo ile altın vuruş yaptık
Biscolatam cım çok çok tebrik ederim sağlıkla mutlulukla bebeğini kucağına alıp sağlıkla mutlulukla büyütmen dileğiyleKaderimin ortağı değerli arkadaşlarım;
Rabbimin izni ile 4.tedavimin sonunda, 42 yaşımda geçen p.tesi pozitifi, bugün de kesemizi gördük.
5+2 olmuşuz, şükürler olsun ki şu an bir sıkıntımız yok. Zaman zaman umudumu yitirmedim değil ama her düşüşümden sonra yine sarıldım umutlara..
Sizlere de umut olsun bir gün mutlaka siz de bu haberi vereceksiniz yürekten inanıyorum
darısı sizlere inş.Ay o zaman bende umutlanabilirim 3 negatifim var çünkü..Allah kucagina almayi nasip etsin insallah.. Bu tedavinde farkli bisey yapilmis mıydı genetik falan?
Amin çok sağolasın simyacım. Darısı elbette sizlere inşallahHayırlı uğurlu olsun. Darisi bizim başimizaera ne demek onu anlamadım?
Çok çok teşekkür ediyorum bebeğimhadiiiBiscolatam cım çok çok tebrik ederim sağlıkla mutlulukla bebeğini kucağına alıp sağlıkla mutlulukla büyütmen dileğiyle41 kere maşallah çooooook sevindim.
42 yaşda olurdu olmazdı sende 4. tedavinde başarılı oldun biraz böyle bu iş kaderde varsa 4. de bize ancak kısmet oluyoröpüyorum canım ailenle mutluluklar dilerim.
Çok sevindim Allah tamamına erdirsinKaderimin ortağı değerli arkadaşlarım;
Artar değeriniz inşallahdayanamadım bugün 4.günü transferin kanda hcg 1,95 çıktı biraz moralim bozuldu.Biliyorum çok erken diyeceksiniz ama benim yaşım geçççç.43 yaş ve tek yumurta olunca artık umudum kalmadı.
İnşallah hemşire erken dedi ama bakalım yazarım tinne buradan ALLAH ol derse olur artık ona sığındım.Artar değeriniz inşallah
aminnnnn darısı başımıza arkadaşım4. Gün çok erken beta HCG hormonu daha salinmaya bile başlamıştır 12 .günden erken yapmayın bence evet beklemez çok zor ama böyle erken yapınca insanın morali daha bozuk oluyor bende dayanamayip 8. Günde yapmıştım negatifti 12 .günde kanda pozitifi gördüm rabbim hakkınızda hayırlısini versin
ne bileyim işte merak duramadım.Bu kadar erken yaptirip niye kendinizi üzdünüz ki? 8.gunden once belli olmaz..o da 5.gun embriyosu ise..
Amin inşallah çok sağolunÇok sevindim Allah tamamına erdirsin. İleri yaş hamileliklerine ve özellikle yıllarca uğraşanlara çok ayrı bir seviniyorum. Umut oldunuz inşallah çok rahat bir hamilelik yaşarsınız. Transfer zamanı en son rahim kalınlığınız kaçtı acaba?
Merhaba Açelya,senin mücadeleni de takip ediyorum.nar suyu içiyordum,günde 1 bardak.işe yaramadı herhalde.kısmetten ötesi yok.her gittiğimde kalbim sıkışıyor artık.Benimde 2 yildir havuz yapildi..6 aydir da bir türlü transfer olamadim..once tiroidler sonra baska degerler sorun cikardi..bugun yine iptal edildi..eger iptal edilirse bir sonrakinde nar suyu icmenizi öneririm..
Merhaba,tavsiye için teşekkür ederimNar suyu icsen iyi gelicek.
Migrosta dimes organik var, yada tarım kredi koorpertifte satılıyor nar suyu. Eve sparis veriliyor migros sanal market gidemezseniz vakit kaybetmeyin günde 1-2bardak
İnşallah olur Allah sevindirsin seni aminİnşallah hemşire erken dedi ama bakalım yazarım tinne buradan ALLAH ol derse olur artık ona sığındım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?