- 5 Ocak 2021
- 260
- 508
- 45
- Konu Sahibi akideciknane
- #77.921
Ona da bakilacak tabiki de..gecen ay rahim normaldi fakat Progesteron yuksek çıktı..1 in altinda olmasi gerekiyor transfer icin dediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ona da bakilacak tabiki de..gecen ay rahim normaldi fakat Progesteron yuksek çıktı..1 in altinda olmasi gerekiyor transfer icin dediler
Hayırlı olur inşallah ben anlamıyorum benim doktorum benden hiç kan tahlili istemedi .ilk gittiğimizde hormon testlerimiz vardı zaten onlarla gittik tekrardan istemedi acaba benim doktor baştan sağma mi yapıyor yoksa diğer doktorlar mı detaycı neye göre karar veriyorlar anlamadımOna da bakilacak tabiki de..gecen ay rahim normaldi fakat Progesteron yuksek çıktı..1 in altinda olmasi gerekiyor transfer icin dediler..
Yok artık bu ne karamsarlık kızacağım sana amaNasıl gidiyor kizlar? Yok mu transfer olan? Benim olup olmayacagim ptesi kan tahlilleriyle belli olacak..bakalim bu defa sans benden yana olacak mi? Ümitsizce kullaniyorum ilaçlarımı. Bu defada iptal olursa igne ile gecici menapoza sokmasjni isteyecegim..3 ay da o sekilde boş gecer oyle olursa..
Dondurulmus transfer ise progesteron önemli..taze transferde bana da tahlil yapilmadi..Hayırlı olur inşallah ben anlamıyorum benim doktorum benden hiç kan tahlili istemedi .ilk gittiğimizde hormon testlerimiz vardı zaten onlarla gittik tekrardan istemedi acaba benim doktor baştan sağma mi yapıyor yoksa diğer doktorlar mı detaycı neye göre karar veriyorlar anlamadım
İçime dogdu sanki buradan uzaklaştım acikcasi. Kizlar hep aksilik çıkıyor transfer olamadım daha gecen ay korona temasından dolayı ertelendi. Değerim kötü cıkınca ertelendi bu ay. Belki mayıs belki haziran bilmem hangi ay. Sonu bilinmeyen bir yolculuk bu tup bebek. Tünelin ucu bana ışık vermio artik. Detaylarla sizleride bogmak istemiyorum. Mart ayi benim için zor geçti. Burda benimle aynı süreci yaşayanlar anne oldu. Allah gule gule büyütmeyi nasip etsin. Burda herkes bilir sürecimi Ozel sebeplerden ozel doktora gidemedik devlette de git gel yapmaktan korona cikti bilmemne derken benim 9ay olece geçti. Acikcasi cok yiprandim 2senedir su an işten yazıyorum aglamak istesem uygun ortam bile yok insanları bilirsiniz insan bazen doluyor. Kafana takmasan taktı derler insanlar hep der der.... Allah kimseye dermansiz dert vermesin kötü durumda saglik için bekleyen insanları gorunce herseye şükrediyorum.Hayırlı haberlerde bulusalim..deisen bir durum olursa yazarım yine.Kızlar birminikask2020 'dan haberdar olan var mı 1 aydır sesi çıkmıyor. Merak ettim ??
Benimde dondurulmuş transferdi canım progesteron fitil kullandım ama değer falan bakılmadiDondurulmus transfer ise progesteron önemli..taze transferde bana da tahlil yapilmadi..
Bana fitil vermedi transferden sonra kullaniliyor diye biliyorum..estrofem kullaniyorum.. ptesi tahlil vericem progesteron normalse transfer yaparlar..Benimde dondurulmuş transferdi canım progesteron fitil kullandım ama değer falan bakılmadi
Evet bende transferden sonra kullandım.kime neye inanacagimizi şaşırdık valla bu ay Maslak Acıbadem Bülent tıraş ile görüşmeye gidicem şu düşük olayım bir bitsin.benimki ilk denemede pozitif oldu ama 6. haftada gelişim durdu bu kez ngs ye yollayalım dedik benim doktor uygun görmedi ngs yi bide Bülent beye sorucam nasıl bir tedavi uyguluycak diyeBana fitil vermedi transferden sonra kullaniliyor diye biliyorum..estrofem kullaniyorum.. ptesi tahlil vericem progesteron normalse transfer yaparlar..
Benimde dondurulmuş transferdi canım progesteron fitil kullandım ama değer falan bakılmadi
Benimde 6 hücre ama transfer yaptılar acaba acele mi ettiler?Korktumsimdi iİnşallah güzel olur canım.. Bende de 1 tane embriyo var. Bugün 3 gün aradılar 7 hücreliymiş, doktorum daha önce 3 gün transfer oldu tutmadı diye tek emriyoyu 5 güne kadar bekleyecekmiş.
Ben transferden 5 gün önce 2 şer taneden günde 3 kez fitil ve günde 1 tane prolutex iğne kullanmaya başladım , hala da devam ediyor ikisi de . Transfer öncesi de E2, progesteron ve tsh bakıldıBana fitil vermedi transferden sonra kullaniliyor diye biliyorum..estrofem kullaniyorum.. ptesi tahlil vericem progesteron normalse transfer yaparlar..
Hepsi farkli uyguluyor sanirim..ilk kez dondurulmus denedigim icin bilmiyorum..en son progesteron degerim yuzunden ertelendi benimki..Ben transferden 5 gün önce 2 şer taneden günde 3 kez fitil ve günde 1 tane prolutex iğne kullanmaya başladım , hala da devam ediyor ikisi de . Transfer öncesi de E2, progesteron ve tsh bakıldı
Benimde 6 hücre ama transfer yaptılar acaba acele mi ettiler?Korktumsimdi i
Ankarada da böyle bir doktor var mi acaba? Ileri yaş tup bebek tedavilerinde başarı sağlamış ün yapmış bir hoca o kadar ınstagram karistirdim bülent tıraş gibi bir doktor bulamadım ankaradaEvet bende transferden sonra kullandım.kime neye inanacagimizi şaşırdık valla bu ay Maslak Acıbadem Bülent tıraş ile görüşmeye gidicem şu düşük olayım bir bitsin.benimki ilk denemede pozitif oldu ama 6. haftada gelişim durdu bu kez ngs ye yollayalım dedik benim doktor uygun görmedi ngs yi bide Bülent beye sorucam nasıl bir tedavi uyguluycak diye
Yarin transferim var Ankara memorial Aygül hocaya gidiyorum yarin transferim var sonucuna göre sana tavsiyede bulunabilirim canim...Ama olumsuz bile olsa ben memnun kaldım..Ankarada da böyle bir doktor var mi acaba? Ileri yaş tup bebek tedavilerinde başarı sağlamış ün yapmış bir hoca o kadar ınstagram karistirdim bülent tıraş gibi bir doktor bulamadım ankarada
Ben de aygül hocayı düşünmeye başladım. Kurtajdan sonra regl olabilirsem biranonce gidip gorusucem kendisineYarin transferim var Ankara memorial Aygül hocaya gidiyorum yarin transferim var sonucuna göre sana tavsiyede bulunabilirim canim...Ama olumsuz bile olsa ben memnun kaldım..
Amh 0.5
Yas 38
Benden sadece 2 yumurta toplandı 2 side blast oldu ha tutar tutmaz bilemem ama gercektrn labratuvari basarili bir merkez...
Ondan öncesinde ankara bahceciye gitmiştim yani yazin 6 yumurta toplandı yalnızca 1 tanesi zar zor 5.gune gitti...tesadüf olamaz.diye düşünüyorum
Progesteron kac olmalı açelya.Hepsi farkli uyguluyor sanirim..ilk kez dondurulmus denedigim icin bilmiyorum..en son progesteron degerim yuzunden ertelendi benimki..
Dondurulmus transferden once 1 in altinda olmasi gerekiyormus..Progesteron kac olmalı açelya.