Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım benim ya çok haklısın . biraz ara ver istersen ama yıkılmak yok doktor değiştir yeni bir yer bul kendine inşallah herşey güzel olur senin için

Çok teşekkürler canım, amin inşallah ara verdim bakalım 3 ay hem zihinsel hem fiziksel hem de finansal olarak toparlanmaya çalışıcam. :) Doktor da değiştiriyorum. Bu sefer olacağına inanan, pozitif bir doktor bulucam çünkü doktorun ruh hali beni çok etkiliyor.

Merhaba hanım arkadaşım. Buradan sizin vesileniz ile bilgi vereyim.

Her NARKOZ alımı sonrasında doktorlar gaz çıkışı olmasını beklerler ve normali de budur.

Hayırlı olsun tedaviniz.

Sevgilerimle...

inşallah canım. Teşekkür ederim. 4 tanesi döllendi. Bakalım. Kısmet. Allah hepimize evlat nasip etsin
Canım ne mutlu sana maaşallah Ngs ye göndermeyi düşünüyor musun? Ben ngs ye göndermeden transfer olmaktan korkuyorum artık. 2 kez düşük yaşadım muhtemel kromozomsal denildi belli yaştan sonra oluyor biliyorsun. Ben de 42 yasindayim. Kimse bana hatırlatmadı ben sana hatırlatıyım dedim

Teşekkür ederim canım eşim pek yanaşmıyor. Ngs ye dondurmadan önce mi gönderiyoruz? Yoksa dondurulanlar cozduruluyor mu? Ne kadar sürüyor süreç? Bir ay sonra transfer inşallah embriyolar bozulmazsa.
Senin kaçıncı denemen.insallah hayirlisini nasip etsin Allah ikimize de

Sagol canim umarım hepimiz sağlıklı evlat sahibi oluruz gerçekten de ben 2 kez hamile kaldım biri doğal yolla diğeri tup bebekle ikisinde de 7.hafta da kaybettim tup bebeği 2 kez denedim. Tekrar deneyecegim ama ngs ye göndermeyi düşünüyorum artık.

inşallah bu kez hayırlısıyla kucağına alırsın

Merhaba ben de 43 yaşımdayim 1 aşılama ve 5 nisanda negatifle sonuçlanan 1 tüp bebek denemem oldu değerlerin yaşina göre iyi dedi dr ama buna rağmen 4 yumurta elde edildi embroyolog 2 si de a kalite dedi maalesef olmadi hastanenin söz konusu risk faktörletini bertaraf edip sadece transfer odakĺı bir uygulama yapmasindan dolayi sonucun negatif oldugunu dusunuyorum daha başka neler yapabilirim bilmiyorum çok uzgunum

Hangi merkezdi. Detaylı incelemeye eğilen aret kamar diye biliyorum.

Canım hangi hastane bu?..

Niye kan tahliline bakılarak karar verilecek hanım arkadaşım???

Rahim kalınlığına bakılmayacak mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…