Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Slm kızlar 30 martta transfer oldum 8. Gün negatif gördüm idrar testinde ve regl olmm gerekirdi halen olmadım kan testini çarşamba yaptırcam erkn randevu alamadım acaba ilaçlardanmı reglim uzamış olabilir yoksa pozitif olma olasılığı varmıdır

Slm kızlar 30 martta transfer oldum 8. Gün negatif gördüm idrar testinde ve regl olmm gerekirdi halen olmadım kan testini çarşamba yaptırcam erkn randevu alamadım acaba ilaçlardanmı reglim uzamış olabilir yoksa pozitif olma olasılığı varmıdır
Idrar testi 8.günde belli etmez ki.. siz kan verin bence carsambayi beklemeye gerek yok..hastane aciline gidip durumu soylerseniz yaparlar..

İdrar testi değil de kan testi yaptırmış olsaydınız 8. günü daha doğru olurdu. İdrar testi çok yanıltıcı olabilir. Ben de kan testi yaptırın diyorum.

Merhaba canım, hayırlı olsun, inşallah çook çokk güzel haberler alırsın. korkma lütfen bende öyle diye sendede olacak anlamına gelmiyor. Benim eşimde de sorun var, Şu anda doktor değiştirdim. Eşime tahlil yapılacak. Eşten kaynaklı dedi yeni doktorum. Ayrıca ne düşük kalitede de tutup sağlıklı olarak hamileliği devam eden arkadaşlarımız var. Moralini de bozma..
dayanamadım bugün 4.günü transferin kanda hcg 1,95 çıktı biraz moralim bozuldu.Biliyorum çok erken diyeceksiniz ama benim yaşım geçççç.43 yaş ve tek yumurta olunca artık umudum kalmadı.

dayanamadım bugün 4.günü transferin kanda hcg 1,95 çıktı biraz moralim bozuldu.Biliyorum çok erken diyeceksiniz ama benim yaşım geçççç.43 yaş ve tek yumurta olunca artık umudum kalmadı.
4. Gün çok erken beta HCG hormonu daha salinmaya bile başlamıştır 12 .günden erken yapmayın bence evet beklemez çok zor ama böyle erken yapınca insanın morali daha bozuk oluyor bende dayanamayip 8. Günde yapmıştım negatifti 12 .günde kanda pozitifi gördüm rabbim hakkınızda hayırlısini versin🙏

Herkese merhaba,40 yaşındayım,uzun zamandır tedavi görüyorum.havuz yaptım,rahim miyomları ve histereskopiler..2 yılın sonunda transfere hazırlanıyorum ama adetimin 19.günü rahim yeterince kalınlaşmamış,sanırım 6 mm civarında.estrofermin arttırıp yanına climara bant eklediler.yapabileceğim birşey var mı..çok üzüldüm

Kaderimin ortağı değerli arkadaşlarım;
Rabbimin izni ile 4.tedavimin sonunda, 42 yaşımda geçen p.tesi pozitifi, bugün de kesemizi gördük.
5+2 olmuşuz, şükürler olsun ki şu an bir sıkıntımız yok. Zaman zaman umudumu yitirmedim değil ama her düşüşümden sonra yine sarıldım umutlara..
Sizlere de umut olsun bir gün mutlaka siz de bu haberi vereceksiniz yürekten inanıyorum 🙏🙏💕

Insallah mucizen gerçekleşir canim🙏🙏

A
Rabbimin izni ile 4.tedavimin sonunda, 42 yaşımda geçen p.tesi pozitifi, bugün de kesemizi gördük.
5+2 olmuşuz, şükürler olsun ki şu an bir sıkıntımız yok. Zaman zaman umudumu yitirmedim değil ama her düşüşümden sonra yine sarıldım umutlara..
Sizlere de umut olsun bir gün mutlaka siz de bu haberi vereceksiniz yürekten inanıyorum 🙏🙏💕
Ayy ne guzel cnm Rabbim tamamına erdirsin saglikla insallah🙏🙏 Darisi bizlere olsun..Ben de cok yoruldum bittim resmen..Allahin gücüne gitmesin ama son tedavim artik maddi manevi bitti...cumartesi transferim oldu bekliyorum 🙏🙏🙏

Masallah..hayirli olsun çok sevindim.. ilk pozitif miydi canım senin?

X