Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aynen canım histereskopi sonrası hamile kalan çok oluyor. İnşaAllah seninde olur. Yasemin hocayı araştıryordun onunla yüzyüze görüştün mü peki
Görüşmedim kuzum çünkü onda dondruulmuş embrio tranfri 4000 tl. Gerekirde öyle birşey yapmak orunda kalınırsa o kadar para veremem. Şimdi zaten histereskopi oalcağım onun için de bir o kadar ödemem yapmam gerekiyor. Bu yüzden Yasemin Hanım ile hiç görüşmeye gitmedim.

Evet dondurulmustu bizim , transfer icin karar vermek biraz zaman aldi %50 mozaiklik vardi sonra da yapalim deyince bir daha test yapildi ikimize de .. siz bu merkezden memnun kalmadiniz anladigim kdariyla, tam olarak neydi sebep? Ben laboratuvar icin tercih etmistim

Yoo memorial'la ilgili benim bi memnuniyetsizliğim yoktu hatta eşim ısrarla yeniden orda deneyelim istedi ama benim aklımda kalan bir doktor vardı bir defada onda denemek istedim keşke gitmeseydim diyorum şimdi çünkü gittiğim yer çok kötü çıktı. Adını vermiyorum orda deneyenler varsa kötü etkilenmesin diye ama memorial'ı çok aradık açıkçası. Sizin transferin kaçıncı günü şimdi?

Bizim embriyomuz tutunmadi malesef , dondurulmus baska embriyomuz olmadigi icin yeniden deneyecegiz .. insallah bu tefavide başarılı oluruz

Şimdiki doktor Ücretin ne canım?

Bizim embriyomuz tutunmadi malesef , dondurulmus baska embriyomuz olmadigi icin yeniden deneyecegiz .. insallah bu tefavide başarılı oluruz

Olsun hayırlısı böyleymiş diye düşünün bizim de geride hiç embriyo kalmıyor hep sil baltan oluyor ama sonu güzel olsun yeter ki.
Biz 3 ay toparlanma sürecindeyiz şimdi takviyelere falan başladım yeniden. Merkeze daha karar vermedik ama ya memorial ya bahçeci ya da erbil yağmur olacak gb bakalım. Hepimiz için bundan sonrası kolay ilerlesin, su gibi aksın, bebeklerimize en kısa zamanda kavuşalım inşallah

Şimdiki doktor Ücretin ne canım?
tüp bebek fiyatlarını konuşmak isteim ben ama o aşamaya gelince konuşruuz dedi hoca. Ama eşimin arkadaşı daha ynei tedavi oldu onda pozitifi yakaladılar. 9000 tl verdiler ilaçlar hariç 5000 tl kadar ilaçları tutmuş. Şimdi haftalılk iğnesi var bir tane tutunma sağlayıcı 700 tlymiş o iğnede.

İnsallah canim aminn isteyen herkes icin bu tedavisi mutlu sonla bitsin

Arkadaşının yaşı kaçtı canım? İlaçların fiyatı yüksek geldi de biraz. Yaşla alakalı fazla dozmu yazdı acaba diye düşündüm.

Arkadaşının yaşı kaç yaşaçtı canım? İlaçların fiyatı yüksek geldi de biraz. Yaşla alakalı fazla dozmu yazdı acaba diye düşündüm.
yaşı benimle eşit 38 yaşında. Ama ilaçlara hemen tepki vermiş yumurtaları. 3 yumurtası oluşmuş birisi döllenmiş oda tutmuş maşallah. opu yaptıktan 3 sonra çağırmış doktor. Sanırım 3. gün embriyosu. İlaçlar bana da pahalı geldi açıkçası bilemedim aaba içinde tahlil ücretleri demi var?

Opuda kaç tane toplanmış arkadaşından.??? Ya ecza deposundan direk alsa ücret düşerdi.. Cidden her yerde Bi dayın olacak derler ya dogru. Çok fazla ücreti

Opuda kaç tane toplanmış arkadaşından.??? Ya ecza deposundan direk alsa ücret düşerdi.. Cidden her yerde Bi dayın olacak derler ya dogru. Çok fazla ücreti
Opuda 3 yumurtası toplanmış canım. 1 si döllenmiş sadce onnu da transfer etmişler.

Ecza deposundan direk nasıl alınıyor ki öyle verirler mi? Ben de şey duydum bu letgo gibi yerlerde ellerinde kalan tarihi geçmemiş ilaçalrı satıyormuşlar.

Ya canım bu net işine güvenme çok. İlaç bu sonuçta. İşte arkadaş aracılığı ile oluyo ancak. Yasemin hocanın da %20 anlaşmalı oldıgu eczane vardı. Bazı eczaneler indirim yapıyo diye biliyorum ama işte yerini bulmak gerek. Rabbim inşallah Bi kolaylık versin

İlac alırken merkezin calıstıği yer varsa o eczaneden alinmasi iyi olabilir.2017 de bahceci fulyada merkezin icinde bir odada eczanenin calisanlari vardi.ilacı oradan alip parasini veriyorduk.ayrıca bir kere rast geldiginde ilaca indirim yapilarak sattiklarıni anlamistim.belli oranda indirim yapar cunku sürekli hasta geliyor.

çook teprik ederim, umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınız, son denemenizde 6 yumurta görünmesi acaba çok güzel bir tesadüf mü yoksa Erbil beyin tedavisinin yarattığı bir fark mı... her neyse güzel olmuş :)

Cok umutsuzdun ama bak 5.gune bile kalmış..cok cok kötü olsaydi bugune gelmezdi.. belki cok iyi kalitede olmadigi icin bir toplama daha yapip sansini arttirmak istiyorlardir.. havuz gibi yani..
Evet aynen dediğin gibi oldu embriyo geriden geldiği için 6.gün donduruldu ve hoca adetin 2. Günü gel yanına bir iki yumurta daha bulalım hepsini birlikte koyalım şansımız artar dedi

Evet aynen dediğin gibi oldu embriyo geriden geldiği için 6.gün donduruldu ve hoca adetin 2. Günü gel yanına bir iki yumurta daha bulalım hepsini birlikte koyalım şansımız artar dedi
Bence de en mantıklı olanı söylemiş.. hadi bakalim insallah bu defa sayi ve kalite acisindan iyi sonuc alırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…