Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Amin inşallah 🙏 Fulya Acıbadem de yapıyor . Transfer öncesi pcr yaptırdım ben ama aslında doktor istemeden ben yaptırmak istemiştim zaten . Ben söylemesem o isteyecek miydi bilmiyorum
Anladim 🥰 ben sisli memorialda hem opuda hem transferde her iki testi de yaptirmistim ayni sekilde esimden de istenmisti merak ettim her yerde ayni uygulama mi var yoksa para cin firsatcilik mi yapiliyor..

Merhaba kizlar nihayet cumartesi transferim olacak.. bu son denemem olqcak maddi manevi son sansimi denedim..2 yumurta toplandı 2 blast oldular🙏 son muayenede 1 yumurta görülmüştü daha da şansım jalmadi anlayacağınız kısmet artık..haberdar ederim 🙏
Masallah 2 de 2 ne guzel.. insallah olumlu sonuc alırsınız..bizi de haberdar edin..Allah rast getirsin insallah..
Blast oldularsa dondurulmus mu transfer edecek? Bu ay mi toplanmisti yoksa daha onceden mi?

Merhaba kızlar benimde bugun 5. Gün embriyom var aradılar gelişimi geriden geliyor yarın dondurulur büyük ihtimal dediler transfer iptal olmuş böyle bişey başına gelen varmı 6. Gğn transfer neden yapılmıyor? Dualarım hepimiz için 🤲

Merhaba kizlar nihayet cumartesi transferim olacak.. bu son denemem olqcak maddi manevi son sansimi denedim..2 yumurta toplandı 2 blast oldular🙏 son muayenede 1 yumurta görülmüştü daha da şansım jalmadi anlayacağınız kısmet artık..haberdar ederim 🙏
İNŞALLAH güzel sonuç alırsın, Allah işini rast getirsin, sen mini tüp bebek mi yaptırdın aygül hocada

Ben o takviyeeri kullandım, kaç 3 ay acaba kullandım ben de bilmiyorum :KK70::KK70: Onlara verdiğim parayla başka bir tedavimi karşılardım. Benim bir oğlum var allahıma şükür. Allah sizede nasip etsin inşallah. Kolay geçer inşallah işlemleriniz sonucu mutlu olur.
BEn de ataşehir memorial, acıbadem, eurofertil bu 3 merkez arasındayım. Görüştüğüm doktorlar bu merkezlerle çalışıyorlar.
Canım Hangi doktorda karar kıldın?

Merhaba kızlar benimde bugun 5. Gün embriyom var aradılar gelişimi geriden geliyor yarın dondurulur büyük ihtimal dediler transfer iptal olmuş böyle bişey başına gelen varmı 6. Gğn transfer neden yapılmıyor? Dualarım hepimiz için 🤲
Cok umutsuzdun ama bak 5.gune bile kalmış..cok cok kötü olsaydi bugune gelmezdi.. belki cok iyi kalitede olmadigi icin bir toplama daha yapip sansini arttirmak istiyorlardir.. havuz gibi yani..

cok sevindim,gözün aydın.benim embriyomda 6. gün☺️ 6 gun olusan embriyolar taze transfer olmuyor.tabiyki terimsel aciklamasi vardir ama,basit anlatmak gerekirse ; rahim uygunluğunu kaybetmis oluyor bildigim kadariyla.zaten biliyorsunuz ki transfer tedavisinde de yumurtanin catlama zamani cok onemli.hatta o yuzden takip edip; o yuzden o ayda catlatma ignesiyle müdahle ediyr dr.

ayrica hep soylerim,dondurulmus embriyo transferi herzaman tercihim.sanirim taze olucaktin ama olsun,vardir bir hayri.insallah evlat olur sana o embriyo🍀

Bir deneme olasılığım var. Benim kalbim denemekten yana. Ama dedim ya eşimde ümitler tükendi malesef. Erbil beyle tanıştıktan sonra anladım ki diğer merkez de boşuna maddi manevi zaman kaybetmişim. Ben seçenek sundum, genetiği gönderelim kromozom testi yaptıralım VS vs adam yok dedi herşeye..Ve anladım ki doktorum bize kendi inanmamış umursamamış.
Doktor mu genetik ve kromozom testini gereksiz buldu?

Canım Hangi doktorda karar kıldın?
SElam canım, ben Doç Dr. Bülent KArs'a başladım. Cumartesi ilk görüşmemeizi yaptık tüm testlerimizi rahim filmimi vs hepsini görtürüdk. Baya inceledi detaycı bir dr. Bilgili de ayrıca. Ataşehir Memorial de yapıyor tüp bebek operasyonlarını. Ama benim rahim filmim de rahim alt tarafında ufak yapışıklıklar görülmüştü daha önceki doktorarda bunu hep görmüştü ama hiç biri burayı düzeltmeliyiz demedi. Yani engel değil dedi bebek için. Bülent BEy de tam tersi tüp bebek gibi maliyetli bir işleme kalkışacaksak önündeki tüm engelleri temizlemeliyiz. Biz rahmin çok temiz olmasını isteriz dedi. Yani ihstereskopi yapılacak bana öncesinde. Maliyati arttıracak ama ne yapalım bulaacğız bir şekilde yaptıracağız. Belki sonrasında tüpe geek kalmayacak. Çünkü dr sizin çocuğunuz olur dedi bu sonuçlarla. Operasyon sonrası belli mi olur belki doğal gebe kalrım. Hayırlısı allahtan.

Masallah 2 de 2 ne guzel.. insallah olumlu sonuc alırsınız..bizi de haberdar edin..Allah rast getirsin insallah..
Blast oldularsa dondurulmus mu transfer edecek? Bu ay mi toplanmisti yoksa daha onceden mi?
Insallah canim 🙏

Donduruldular çünkü histereskopi yapmak istedi doktor onun için 2 ay kadar bekledik transferi

Anladim 🥰 ben sisli memorialda hem opuda hem transferde her iki testi de yaptirmistim ayni sekilde esimden de istenmisti merak ettim her yerde ayni uygulama mi var yoksa para cin firsatcilik mi yapiliyor..

Memorial'da bizden de her ikisi istenmişti ama son tedavim başka yerde oldu ve orda sadece benden pcr testi istendi eşime yapılmadı ama transfere gidemedik biz belki transfere gitseydik eşimden de isterlerdi. Bence pcr gerekli her yerde de yapılmalı ama akciğer filmi şart mı emin değilim o konuda biraz fırsatçılık olduğunu ben de düşünüyorum açıkçası, boşuna radyasyon alıyoruz bir de. Bu arada Memorial'da bizden sadece tedaviye başlarken istendi hem opu hem transfer fazla olmuş biraz, dondurulmuş muydu sizin?

SElam canım, ben Doç Dr. Bülent KArs'a başladım. Cumartesi ilk görüşmemeizi yaptık tüm testlerimizi rahim filmimi vs hepsini görtürüdk. Baya inceledi detaycı bir dr. Bilgili de ayrıca. Ataşehir Memorial de yapıyor tüp bebek operasyonlarını. Ama benim rahim filmim de rahim alt tarafında ufak yapışıklıklar görülmüştü daha önceki doktorarda bunu hep görmüştü ama hiç biri burayı düzeltmeliyiz demedi. Yani engel değil dedi bebek için. Bülent BEy de tam tersi tüp bebek gibi maliyetli bir işleme kalkışacaksak önündeki tüm engelleri temizlemeliyiz. Biz rahmin çok temiz olmasını isteriz dedi. Yani ihstereskopi yapılacak bana öncesinde. Maliyati arttıracak ama ne yapalım bulaacğız bir şekilde yaptıracağız. Belki sonrasında tüpe geek kalmayacak. Çünkü dr sizin çocuğunuz olur dedi bu sonuçlarla. Operasyon sonrası belli mi olur belki doğal gebe kalrım. Hayırlısı allahtan.
Aynen canım histereskopi sonrası hamile kalan çok oluyor. İnşaAllah seninde olur. Yasemin hocayı araştıryordun onunla yüzyüze görüştün mü peki

X