Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

her nekadar doktorlarin cogu kabul etmesede,az doz ilaçın kaliteyi etkiledigine emin oluyorum ben artik.ins transferde pozitif aliriz ve birdaha gerek kalmaz ama birdaha olursa düsük dozda direteceğim.baksana,ornekler cogaliyor

Kesinlikle bence de çok etkiliyor. Benim bu döllenme bile olmayan son tedavimde adam hiç tahlil falan yaptırmadı daha muanne etmeden sana 450 vereceğim dedi ezberden ve 15 gün sürdü, sonuç bu işte. Hayır neye göre karar verdin 450'ye be adam, yüzüme bakıp mı anladın. Kiloyla ilgili desem ufacık kuş kadar bir kadınım ben.

İyi pazarlar kızlar, bir şey soracağım bu opu'nun saati önemli değil miydi? beni yarım saat geç aldılar opu'ya, ben saat geçmiyor mu deyince de yok 40 saate kadar vakti var dediler ve diğer merkezde narkoz vermeden ultrasonla kontrol ediyorlardı yumurta duruyor mu diye burda hiç bakmadılar. Uyanınca da çok uğraştık ama yumurtalardan 2si olgun değildi 2 tane aldık dediler. Sonrası malum ertesi günde yumurtan iyi değilmiş diye aradılar. Bana daha önce hep opu saati çok önemli demişlerdi, acaba diyorum çatladı da beni mi yediler?

iyi pazarlar;
açıkcası simdiye kadar hep denilen saatte alindim opuya.ve sadece son merkezimde narkozdan once kontrol edildi.ama ben sanmiyorum catlamanin oldugunu opudan once.yanlis bilgilendirme olmasin ama burda cogu arkadasin " catladigi icin opu yapilmadi" defigini hatirliyorum ki tek yumurtamiydi ki onlarin zaten olusan bilemiyorum.yani catlasaydi digerleri toplaniyor mu,yada catlayip da opu yapilmiyorsa tek yumurta icin neden digerleri feda edilsin

nerde oldu tedaviniz?

Gittiğiniz tüp bebek merkezini değiştirin bence.

Haklısın insan anlam veremeyince ondan mı oldu bundan mı oldu diye kuruyor işte kafasında ne bileyim. Demek ki bu ay yumurtalarımın kalitesi kötüydü. Benim yumurta vardı ama büyüyenler sadece 4 taneydi ben de acaba büyükler çatladı diğerleri mi alındı diye kurdum kafamda ama saçma tabii yarım saat geç girdim sadece.

İstanbul'dayım, Erbil Bey'i duydum ama hangi merkezde bilmiyorum. Siz onun hastası mısınız?
Kesinlikle Erbil bey bahcecide de deneyen biri olarak söylüyorum bunu, Fulya da Momart diye kendi yeri var . Fulya Acıbadem in hemen karşısında . Zaten toplama transfer için Fulya Acıbadem i kullanıyor

Kesinlikle Erbil bey bahcecide de deneyen biri olarak söylüyorum bunu, Fulya da Momart diye kendi yeri var . Fulya Acıbadem in hemen karşısında . Zaten toplama transfer için Fulya Acıbadem i kullanıyor

Siz hamilesiniz sanırım Erbil beyle ilgili mesajlara bakarken demin gördüm hikâyenizi. Sağlıkla büyüsün sağlıkla doğsun İnşallah

O zaman labratuvar olarak da Acıbadem'i kullanıyor dimi?

İstanbul'dayım, Erbil Bey'i duydum ama hangi merkezde bilmiyorum. Siz onun hastası mısınız?
Evet ben onun hastasıyım. Ben de cide arkadaşım gibi bahçeci umutta 2 kez denemiş ve olumsuz sonuç almış biri olarak Erbil Bey i tavsiye ediyorum. İçinizi dışınızı gizli kapaklı ne varsa inceleyip ortaya çıkarıyor. Bir gidip konuşmanızı öneririm..

Çok teşekkürler hafta içi arayayım bir, görüşmekte fayda var tabii.

Siz hamilesiniz sanırım Erbil beyle ilgili mesajlara bakarken demin gördüm hikâyenizi. Sağlıkla büyüsün sağlıkla doğsun İnşallah

O zaman labratuvar olarak da Acıbadem'i kullanıyor dimi?
Teşekkür ederim , amin inşallah 8. haftadayım darısı sizlerin başına inşallah inşallah ben de sağlıkla kucağıma alırım evet Fulya Acıbadem laboratuvarını kullanıyor

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim , insallah saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz merak ettim kendisi transferi nerede yapiyor bir de opu ve transferlerde pcr testi ve akciğer filmi istiyor mu ?
Amin inşallah Fulya Acıbadem de yapıyor . Transfer öncesi pcr yaptırdım ben ama aslında doktor istemeden ben yaptırmak istemiştim zaten . Ben söylemesem o isteyecek miydi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…