Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kesinlikle Erbil yağmur , tek geçerim

2 gün önce ilk muayene mi oldum Erbil beye.. Harika biri gerçekten. Çok içten ve samimi..
Yapılmasını istediği bir kaç tahlil verdi. Ve kesinlikle eşimin bir üroloğa görünmesini söyledi. Eşimde sperm azlığı, şekil bozukluğu ve hareket azlığı var. Daha önceki gittiğim merkezdeki doktor eşim için yapılacak hiçbirşey yok (vitamin dışında) derken Erbil bey eşin için yapabileceğimiz senden çok daha fazla şey var dedi. Sizin yaş grubumuzun yüzde 7 yada 10 şansınız var dedi. Buda eşime çok düşük bir rakam geldi ve kafası çok karıştı. Vazgeçti geçecek.. Artık olmaz gözüyle bakıyor, ümidini yitirdi..

40 yaşlar icin mi dio

Eşim ve ben 44 yaşındayız, yumurtan olsa bile genetikte, kromozomda sorun oluyor dedi..
Bence kesinlikle imkanınız varsa deneyin. Benim de 5 deneme boyunca döllenme bile olmadı , boş çıktı ama 6. da sağlıklı empriyoyu bulduk çok şükür 41 yaşımdayım eşim 44 yaşında

Ol
Bülent Tıraşın instagramda 45, 46, 47,48 yaşlarında hamile olanların sonuçlarını yayınlamıştı. Hatta 45-46 yaşında anne olanların bebekleri ile fotoları var.
Olumsuz sonuclananlari yayinlasalar bir de keşke. Meşhur olan kaç tanesine görüşmeye gittim. Ağlayarak çıkanları gördüm.

Bence kesinlikle imkanınız varsa deneyin. Benim de 5 deneme boyunca döllenme bile olmadı , boş çıktı ama 6. da sağlıklı empriyoyu bulduk çok şükür 41 yaşımdayım eşim 44 yaşında
Bir deneme olasılığım var. Benim kalbim denemekten yana. Ama dedim ya eşimde ümitler tükendi malesef. Erbil beyle tanıştıktan sonra anladım ki diğer merkez de boşuna maddi manevi zaman kaybetmişim. Ben seçenek sundum, genetiği gönderelim kromozom testi yaptıralım VS vs adam yok dedi herşeye..Ve anladım ki doktorum bize kendi inanmamış umursamamış.

Eşim ve ben 44 yaşındayız, yumurtan olsa bile genetikte, kromozomda sorun oluyor dedi..
40 yaşımda ki tedavimde sağlıklı embriyoyu bulamamış biri olarak, 41 yaşımda şükürler olsun 1 tane sağlıklı bulabildik. Peki bu tedaviye başlamadan önce vitamin takviyeler olarak alt yapınızı hazırlamaya başlamış mıydınız?

2020 ağustos ayından bu yana devamlı devit3, pregnacare him&her ve omepa q10 kullanıyoruz. Aralıklı arısütü kullandım, eşimde devamlı keçiboynuzu pekmezi veriyorum

2020 ağustos ayından bu yana devamlı devit3, pregnacare him&her ve omepa q10 kullanıyoruz. Aralıklı arısütü kullandım, eşimde devamlı keçiboynuzu pekmezi veriyorum
Buradan bazı arkadaşlarla özelden de konuştuğumuz gibi, kesinlikle incir kürü, arı sütü günde 2 kez, (ben kendim kullanıp tecrübe ettiğim için) promotil women arkadaşların önerdiği içerikleri oldukça zengin farklı vitaminler de var elbette.
Bir de ben o dönem , ürün içeriği bol bir aktardan sırf yumurta kalitesi için macun almıştım. Kesinlikle bunları size öneririm. D3 de içilmesi gereken bir takviye ki zaten kullanıyorsunuz

Çok Dogru bu söylediğiniz “ doktorum bize kendi inanmamış “ kilit nokta bu bence . En az bizim inandığımız kadar doktor da inanmalı bence . Bunun hissettirmeyen doktorla kesinlikle başlanmamalı . Erbil bey in tarzı bazı arkadaşlara ukala kendini begenmiş geliyor ama bence bu kendine güvenden geliyor ki bu da çok önemli . Bahçeci de ve Ataşehir alle varya orası ile görüşmelerimde donasyondan bile bahsettiler şansımın çok az olduğunu söyleyerek . Alle de deneme yapmadık ama bahçeci de yaptım zaten inanmayan doktorla başarıyı yakalamamış imkansızdı aslında ama o zaman bunları düşünemiyor insan . Erbil bey ile ilk görüşmemde umut ile dolmuştum direk , hatta donasyondan bahsettiğimde çok kızmıştı bana “ooo sana da donasyon dersek “ diye .. ve tedavinin her sürecinde beni hep çok iyi hissettirdi , Allah razı olsun

Kesinlikle ama kesinlikle katılıyorum..

Çok teşekkür ederim incir küfrünü deneyeceğim.

Incir kürü dediginiz sabahlari zeytinyagindaki bekletilmis inciri ac karnina tüketmek mi yoksa kaynatip suyunu icmek mi

Fistikim valla sansa girdim bir bakayim diye, beni etiketlemissin tesadufen gordum.
S Simyaankara ne kadar erken o kadar iyi tabi. Bebegimhadi’nin soyledigi gibi benim eski mesajlarimi tararsan hikayemi gorursun. NGS ve Mitoscore testleri ile daha fazla zaman kaybetmeden saglikli embryoyu bulmak mumkun. Saglikli embryo olduktan sonra 55 yasinda da hamile kalinabiliyor saglikli bir sekilde.
Insallah altin yumurtayi bulursunuz en kisa surede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…