Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhabalar, burda heer ikisi derken gonamax ve prowomen mi acaba, bu arada ben şu çiğneme omega lardan kullanıypm faydası varmı bilemiyom epa ve dha okadar yüksek değil ama omega3 1200

Sorunuzun cevabını vermek için nerede cevap verdiğime baktım şimdi. Aynen aşağıya yapıştırıyorum.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Perfect Match .!.:
Merhaba, prowomen ile impryl birbiriniz muadili mi acaba? Bir de impryl i hem kadin hem erkek kullanabiliyor sanirim degil mi?

Şöyle söyleyeyim.Evet içerik olarak birbirinden farklı. Ancak her ikisi de bence çok çok güzel içeriklere sahip. Birbirinin muadili değil. İmpryl ve Gonamax birbirinin muadilidir. Prowomen'de benzer ama içerik olarak Betain yok onda. Eğer maddi sıkıntılar varsa prowomen tek başına kullanmanızı öneririm. Ama alabilirseniz her ikisi hatta OMEGA-3 de kullanılmalı derim. Çok yerde illaki OMEGA-3 yazmışımdır.
Doktorlar erkek faktörlü üreme sıkıntılarında evet bunları kullandırıyorlarmış. İmpryl'in firması pantogen'de bu konu ile alakalı paylaşım görmüştüm diye hatırlıyorum instagramda filan sanırım.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sorunuza gelince.
Perfect Match hanım arkadaşımız prowomen ve impryl birbirinin muadili mi diye sormuş. Bende bu ikisinin içeriklerinin birbirinden farklı olduğunu belirtmişim. İnternetten araştırırsanız içinde neler olduğu var.
Kullanan hanım arkadaşlar prowomen'ı tavsiye ediyorlar. Ki içeriğine internetten baktım. Bence de çok güzel.

Birbirinin muadili olanlar İmpryl ve Gonamax.

Çiğnenen omega-3'ler konusunda bilgim hiç yok. Kullanan arkadaşlar varsa yazsınlar lütfen. Ben Omega-3'ü jel kapsül olanlardan kullanmıştım. 1200 mg'lıktan.

Sevgiler

Selam kızlar bugun yumurtalarım toplandı birisi boş birisi dolu çıktı 2 saat sonra aradılar kalitesi düşük yarın haber vereceğiz dediler galiba kalitesiz olduğu için gelişmeyecek
oncelikle hakkinda hayırlısı olsun arkadaşım.nekadar zor bir gece gecirdigini tahmin ediyorum.ama Allah tan umit kesilmez.yarın döllenip döllenmedigine bakacaklardır,yani birkere olgun olup döllenirse bu kalitesiyle ilgili olmaktan cıkabilir.ve devaminda da gayet guzel gelisim gosterebilirenerjini düşürme lutfen,ben hep onların bizleri hissettigine inaniyorum cünkü ,toplanmıs bile olsalar

Profosor cem çelikte tüp bebek yaptıran var mi arkadaşlar bilginiz var mi
Bahceci Umutta olan Cem celik mi eger o ise ben tedavimi onda oldum kizim 4 uasina girecek Hamd olsun ilk denememizde oldu. Cem bey aciklayici isinde gercekten profesyonel ve samimi tavsiye ederim. Hakkinizda hayirlisi ins.

Arkadaşlar size birşey sorucam yaşı 42 den yukarı tup bebekle gebe kalıp sorunsuz devam eden ya da sağlıklı doğum yapan yok mu aramizda? Yanı hep mi düşükle sonuclanicak, ya da çok mu istisna 42 den sonra çocuk sahibi olmak?

Sorun şu ki ayni protokol mü dedim evet hersey ayni dediler..onceki receyeye gore ilaclarimi yazdirdim..simdi kan verdim sonuca gore basliyacak..eger sonuncu kontrolde bir aksilik cikacaksa simdiden iptal olsun diye dua ediyorum..bahsetmisimdir serum falan taktiriyorum..baya maliyetli..transfere karar verdiginizde taksak dedim olmaz dediler..paralar gidiyor boyle boyle

Selam kızlar bugun yumurtalarım toplandı birisi boş birisi dolu çıktı 2 saat sonra aradılar kalitesi düşük yarın haber vereceğiz dediler galiba kalitesiz olduğu için gelişmeyecek
Durun bakalim bi haber gelsin.. benimde genelde 2 toplaniyor ve olgun cikmiyordu..klomenle denedik 3 tane gelisti..igne yerine o sekilde de denemenizi oneririm..hem maliyeti cok az oluyor ilaclarin..

Tüp bebekle ya da tedavisiz hamile kalan ve sağlıkla doğuranlar var ama şu bi gerçek ki ihtimal daha az diğer yaşlara göre.. olumsuzluklar var ama olumlu haber de az değil

Kaliteli olunca sayının çok olması gerekmiyor mu? Sayı kalite göstergesi değil mi? Ben çok haşir neşir değilim konuyla
sayının çok olması tabiki kaliteli yumurta bulma şansını artırır ama zaten normal döngüde her ay kadınlar 1 yumurta olgunlaştırıyor istisnalar olabilir tabiki biz tedavi sürecinde normal süreçle zaten yeterince oynuyoruz ilaçlar iğneler ve yumurtalıkların daha fazla çalışmasını sağlıyoruz. o yüzden az yada çok takılmayın sayılara en iyisi en kalitelisi olsun 1 tane olsun bizim olsum. inşallah her şey yolunda gider sağlıklı ve hayırlı bir evlata sahip olursunuz

Teşekkür ederim

Tşk ederim, ben şuan promotil women kullanıyorum ama bu kutu bitince prowomen başlayacam inş şimdilik 2 kutu aldım prowomen den yanın da gonomax tamı kullanayım omega 3 olarak çiğneme kullanıyom diğerlerini yutarken korkuyom açıkçası öylede bi manyaklığım var atlatamadım birtürlü o sıkıntıyı, eşim hiç dra gitmedi ama onada proxeed plus aldım sigara kullandığı için, gerisi Allah'a kalmış artık

Cok iyi yapmissin ❤

Sevgili Ewa7 hanım arkadaşım.Omega-3 kokuyor demişsin. Haklısın. Daha önce bende çok kereler omega-3 almıştım. Eğer yanlış hatırlamıyorsam ocean orzax marka idi. Hep bunu almıştım önceleri.

Geçtiğimiz 5-6 ay kadar öncesi ilk defa veNatura markanın omega-3'ünü almıştım. İçiyorum, normalde midemden ağzıma balık tadı-kukusu gelmesi gerek.
Çünkü Ocean Orzax kullanırken öyleydi. Allah allah diyorum hiç balık tadı-kokusu gelmiyor. Sanki portakallı calsiyum sandoz içmiş gibi midemden tad geliyordu. Acaba marka beni kandırıyor mu diye şüpheye düşmüştüm. Bu sayfada bu takviyeler konusunda konuşurken laf nasıl oraya geldi bilmiyorum. Kullandığım bu VeNatura omega-3'ün içeriğinden neler var diye yazmak için kutuyu elime alıp incelediğimde o zaman aklım başıma geldi. Meğerse içine Portakal Aroması da koymuşlar.
Bu balık tadı konusunda takıntınız olduğunu belirtince bunu yazmak istedim size, bilginiz olsun.

Eşinize de takviye kullandırmanız iyi olmuş. Güzel düşünmüşsünüz. Yüce rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.

Maşallah size.iliskj yumurtlama gunu mü oldu

Amin, inşallah hepimizin emekleri boşa çıkmaz

Bu soruyu bende merak ediyorum tüp bebek tedavisi olsam şansım ne kadar olacak zamanda geçiyor artik

Simyaankara bende demetblk gibi forumu takip ediyorum ve eskiden daha çok yazardım şimdi yazacak birşey bulamıyorum ama okuyorum. demetblk güzel biçimde bilgilendiriyor.
biri benim örneğin, 43 yaşıma girdiğimde tedavi görüp 44 yaşın başında anne oldum.
Embriyo ngs ye gitti.bu şekilde hamilelik haberleri var geçmişten.
mesela bana da örnek olan bir kız var 43 yaşına girmek üzereydi ve ngs.den gelen embriyosuyla hamile kaldı onun da 5-6 kez tedavisi vardı.
Benim hamileliğim size inanın 26 yaşında hamile kalsam öyle rahat geçerdi . kanama vs yok yok hamileliğin başında bekliyorum "kanamam olacak vs vs , yatmam lazım" Allaha çok şükür ne kanama ne birşey o yazdığınız sağlıklı bir hamilelik ve ngs den gelen embriyoyla sağlıklı bir bebek.Allah bu sayfadaki uğraşan herkese de bunları nasip etsin inş.
genetik ne kadar önemli benim bebekte daha doğumhanede bebeğin kontrolünde "dil bağı uzun" dendi.bende ve akrabamda bu var bebekken sünnetle birlikte dil bağını kestiler.
yaa genetik böyle bir şey adım adım genetiğimiz bizi takip ediyor.
bende takviye yönünde 40 yaşından beri çok çabaladım mesela buraya biesteron melatonin ve Quenzum q10 yazın çıkar milyonlar harcadım 2,5 yıl içtim
hamilelik tedavimden önce arı sütü içmeye başladım ondan sonra pozitif sonuç aldım.

Yeter ki Allah kısmet etsin takviyeleri kullanıp isterseniz ngs yaptırarak sonuca daha kolay ulaşırsınız.bu sayfada tüp bebekle anne olan 5-6 kız hatırlıyorum ortalama 5 tedavi gördüler ve ngs ye gönderdikten sonra sağlıklı embriyoyu bularak anne oldular.
ama arı sütünü sadece 6 ay içtikten sonra 40 yaşında 7. tedavisinde bebeğini kucağına alan var (NGS yapılmadı) -bu arkadaş benim tedavi merkezimdendir.bu çiftin bebeği bildiğin mucize ve hatta mucize üzeri çünkü 7. tedavi !!!

eski sayfalardan S sucklingpigs in mesajlarını aratıp okumanı tavsiye ederim. yani bu sayfada bir o 20 embriyoyu ngs ye aynı anda gönderip 2 embriyosu sağlıklı geldi.
bense 4 embriyo ngs ye gönderdim 2 si sağlıklı geldi.

Bunu denemeden bilemiyorsun inş. bir sonraki tedavinde hamile kalırsın.

amh bacım hepimizde aynı 0,95 en 40 yaşta 41 yaşta 0,56 hepimizde aynı 4-5-6- tedavi yani havuz yöntemi bunda en iyisi transfer ettirip ne yapacaksın önce embriyo biriktirip yumurta varken yani 10 kadar 3. gün embriyosu veya 4 kadar 5. gün embriyosu (benim tecrübem böyle) ondan sonra bebiş geliyor yani yaşımızın sınırında olmak önümüzdeki ay öleceğiz değil yumurta hemen bitmez o 2 yumurta 2-3 yıl devam ediyor.ama son 2 yıl diyelim 42 ve 43 doktorların anlattığı bu.

doğaldan da olan var onlar artık şanslının küpü bence

o yüzden 2. denemede pes eden arkadaş okudum, 2. deneme bize yetmeyebilir

bu olmazsa evlat edinme olur donasyon olur.arada bir fark var evet ama o sayfadaki kadınlarda çok çabalamış ve bebeklerini bu yöntemle kucağına almış bence yeter ki evlat iste anneysen annesindir

Canım benim üzüntümden terapiye bile başladım ama bana öyle güzel moral verdin ki. Umut var oldukça yaşam arzusu hep devam eder, son yumurtaya kadar devam o halde. Iyi ki varsiniz

Canım benim üzüntümden terapiye bile başladım ama bana öyle güzel moral verdin ki. Umut var oldukça yaşam arzusu hep devam eder, son yumurtaya kadar devam o halde. Iyi ki varsiniz
çok iyi yapmışsın terapiye giderek, moral olduysam ne mutlu.var var 40 41 yaşta başka arkadaşların ngs siz tedaviden ikizi dahil oldu bu sayfada (2 kişi ikiz doğurdu kesin hatırlıyorum)
inşallah olacak sen merak etme sende iyi ki varsın bu sayfa candır

42-43 yaş son mu diyor doktorlar, merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…