Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

42-43 yaş son mu diyor doktorlar, merak ettim
Bülent Tıraş onun videolarını izlediğim de 43 yaş son diyor bir ara bakabilirsin, kadının yaşı ne kadar önemli diye olan videosu var 44 yaşta ümitlerimiz azalıyor diyor yani 44 den önce gelmiş olun demeye getiriyor.
ee bizde gittik değil mi bunu asla kötü niyetle yazmıyorum bende aynı yoldan geçtim keşke 45 de herkesin olsa.ama yok doktorları dinlemek ve eyleme geçmek lazım.
benim ""çok samimi arkadaşım 42 ve 45 de doğal yolla hamile kaldı 2 çocuğu var."" fakat örnek az geliyor bana elimizi çabuk tutmakta malesef fayda var Allah yardımcımız olsun her yönden çocuğu olana da olmayanada çocuğunu büyütene de

Bülent Tıraş onun videolarını izlediğim de 43 yaş son diyor bir ara bakabilirsin, kadının yaşı ne kadar önemli diye olan videosu var 44 yaşta ümitlerimiz azalıyor diyor yani 44 den önce gelmiş olun demeye getiriyor.
ee bizde gittik değil mi bunu asla kötü niyetle yazmıyorum bende aynı yoldan geçtim keşke 45 de herkesin olsa.ama yok doktorları dinlemek ve eyleme geçmek lazım.
benim ""çok samimi arkadaşım 42 ve 45 de doğal yolla hamile kaldı 2 çocuğu var."" fakat örnek az geliyor bana elimizi çabuk tutmakta malesef fayda var Allah yardımcımız olsun her yönden çocuğu olana da olmayanada çocuğunu büyütene de
Bülent Tıraşın instagramda 45, 46, 47,48 yaşlarında hamile olanların sonuçlarını yayınlamıştı. Hatta 45-46 yaşında anne olanların bebekleri ile fotoları var.

Selam kızlar bugun yumurtalarım toplandı birisi boş birisi dolu çıktı 2 saat sonra aradılar kalitesi düşük yarın haber vereceğiz dediler galiba kalitesiz olduğu için gelişmeyecek :KK43:

Kızlar iki yumurtanın birisi döllendi diye aradılar bugun ikinci günü ışık görmemesi gerekmiş yarın bakacaklarmış ilaçlara başladı doktor büyük ihtimal hiç bekletmeden transfer edecek başından beri o kadar olumsuzluklara rağmen galiba direniyor umut veriyor bize :) yarın belli olacak ben ve benim gibi bekleyenlerin umuduna umut ol rabbim inş bakalım yarın olsun bilgilendireceğim

Hepimiz gittik, gidiyoruz hala da. Birkaç yıldır çabalayan, tedavi gören 44 yaşında arkadaşım var, hala deniyor. Bu yazılanları okusa üzülürdü, az da olsa ihtimal varsa herkes her yaşta denemeli bence, istiyorsa tabi.
Senin çok iyi niyetle uyarı amacıyla yazdığına eminim bu arada, yanlış anlaşılma olmasın 🙂

F Feryam evet bunu yazmaktan hep kaçınıyordum.Bülent Tıraş'ın videosundan yazdım.iyi niyetle yazdım dediğin gibi sağol :dondurma: aydınlattığın iyi oldu inste dan habire duyurusu varmış senden duymuş olduk:rapci:

kızlar merkezden aradılar 1 emriyonun 3. günü ve 2 kalite dedi hoca koyarsak tutma ihtimali çok yok iyi bir empriyosa 5. güne gider istersen bekleyelim dedi sizce ne yapmalıyım fikirleriniz önemli benim için beklemelimiyim yoksa bugun transfer olsam mı ?

kızlar merkezden aradılar 1 emriyonun 3. günü ve 2 kalite dedi hoca koyarsak tutma ihtimali çok yok iyi bir empriyosa 5. güne gider istersen bekleyelim dedi sizce ne yapmalıyım fikirleriniz önemli benim için beklemelimiyim yoksa bugun transfer olsam mı ?
Canim Sen ne hissediyorsun, onemli olan o bence 🍀

Minik mucize ben de 5.güne kadar beklemeniz taraftarıyım.Zaten dr.da öyle dediyse hiç transfer zahmetine girmeyin derim. Zira ilaçlar iğneler ve sonrası.. Nasibiniz de varsa o emriyonuz 5.güne Allahın izni ile ulaşır inşallah..

Minik mucize ben de 5.güne kadar beklemeniz taraftarıyım.Zaten dr.da öyle dediyse hiç transfer zahmetine girmeyin derim. Zira ilaçlar iğneler ve sonrası.. Nasibiniz de varsa o emriyonuz 5.güne Allahın izni ile ulaşır inşallah..

Çok doğru diyorsun bekleyecez bakalım nasibimizde varsa 5. güne ulaşırda ana rahmine yerleşirde bakalım çok tşk :dua:

Merhaba kizlar nerede tedvi oluyorsunuz , ben İstanbuldayim ve en son şişli memorialda tedavi olmustum. Memnun kaldığınız merkez ve doktor isimlerini paylasabilirmisiniz,, simdiden tesekkurler 🌼🌼

X