-
- Konu Sahibi akideciknane
- #77.701
ben çok iyi asıl önemli olan sayı değil kaliteli olsunlar yeter. her şey gönlünüze göre olsunKızlar bugün kontrole gittim. Sağda 5 yumurta gördü. Solda ise kendimi sıktığım için göremedi. Bir iki tane de orada vardır dedi. Çok mu kötü sizce
Çok şükür kalp atışını duyduk bugün7+3 olduğunu söyledi doktor
maşallah ALLAH tamamına erdirsin sağlıcakla kuçağınıza almayı nasip etsinÇok şükür kalp atışını duyduk bugün7+3 olduğunu söyledi doktor
Amin amin aminmaşallah ALLAH tamamına erdirsin sağlıcakla kuçağınıza almayı nasip etsin
Amin amin aminmaşallah sağlıkla devam inşallah
Amin amin aminmaşallah, maşallah.. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınız almak nasip etsin..
Kaliteli olunca sayının çok olması gerekmiyor mu? Sayı kalite göstergesi değil mi? Ben çok haşir neşir değilim konuylaben çok iyi asıl önemli olan sayı değil kaliteli olsunlar yeter. her şey gönlünüze göre olsun
Çok sevindim, sağlıkla al inş kucagina, bir hafta aramız olacak sizinleÇok şükür kalp atışını duyduk bugün7+3 olduğunu söyledi doktor
Çok teşekkür ederim , inşallahÇok sevindim, sağlıkla al inş kucagina, bir hafta aramız olacak sizinle
Kalite ile sayinin pek ilgisi yok..sayi arttikca tabiki kaliteli cikma ihtimali de yukselir..ama bunun yaninda 1 tane olup cok kaliteli çıkabilir, 10 tane olup elde avucta bisey kalmayabilir.. tabi 2.yazdigim nadir gorulen biseydir..sizin sayi oldukca iyi..Bana 5 tane var deseler havalara uçarım..Kaliteli olunca sayının çok olması gerekmiyor mu? Sayı kalite göstergesi değil mi? Ben çok haşir neşir değilim konuyla
2.ciye örnegimKalite ile sayinin pek ilgisi yok..sayi arttikca tabiki kaliteli cikma ihtimali de yukselir..ama bunun yaninda 1 tane olup cok kaliteli çıkabilir, 10 tane olup elde avucta bisey kalmayabilir.. tabi 2.yazdigim nadir gorulen biseydir..sizin sayi oldukca iyi..Bana 5 tane var deseler havalara uçarım..
Sizin bence takviyelerle şansınız oldukça yüksek. Maşallah rezerv iyi demek ki2.ciye örnegim
15 yumurta alinip, dollenme orani vs yuksek cikip.. 6. gune ulasanlar buna ragmen sonunda ngs den negatif sonuclanma..15ten elde sifira..
yanisi; Tek olsun Kaliteli- anomalisiz olsun, saglikli hormonlarla, elverisli bir rahimle tamamlansin
sagolun biraktimki ya da yoruldum belki bi mola bilemiyorum.. kullandiktan sonraki halleri bu..bilmem belki bende takviyeler sayida ise yaradi kalitede belli seviyede kaldi, belki biraz daha kullnmak gerekiyordu ..ngs cok pahali ..ve baskaca nedenler oteledik..aklim kalbim kaldi mi kaldi yalan yok... insallah ornek guzel arkadaslar var azimli bilincli ..aynisekilde cogalir hayirli haberlerSizin bence takviyelerle şansınız oldukça yüksek. Maşallah rezerv iyi demek ki
Biraz toparladıktan sonra inşallah yeniden denersiniz .yumurta oldukça umut hep var.sagolun biraktimki ya da yoruldum belki bi mola bilemiyorum.. kullandiktan sonraki halleri bu..bilmem belki bende takviyeler sayida ise yaradi kalitede belli seviyede kaldi, belki biraz daha kullnmak gerekiyordu ..ngs cok pahali ..ve baskaca nedenler oteledik..aklim kalbim kaldi mi kaldi yalan yok... insallah ornek guzel arkadaslar var azimli bilincli ..aynisekilde cogalir hayirli haberler
haklisin, insallah hep birlikte ..Biraz toparladıktan sonra inşallah yeniden denersiniz .yumurta oldukça umut hep var.
Amin..hepimize nasip olsun insallah..2.ciye örnegim
15 yumurta alinip, dollenme orani vs yuksek cikip.. 6. gune ulasanlar buna ragmen sonunda ngs den negatif sonuclanma..15ten elde sifira..
yanisi; Tek olsun Kaliteli- anomalisiz olsun, saglikli hormonlarla, elverisli bir rahimle tamamlansin
Nereyi düşünüyorsunuz ankarada ben memorial de aygül hocaya bi gidip muayene olayim diyorumBende Ankara'da bir doktor arayişindayim
İlk çocuğunuz mu Alllah kucağınıza almayı nasib eylesin sağlıklaMerhaba, yaşım 40, 29 ocakta adet oldum, 30 ocakta merkeze gittim, bana Prof. tek yumurtan var bu şekilde tüp bebek tedavisine baslayamayiz dedi, öbür ay adetin ikinci günü tekrar gel dedi, neyse ben o gönderdikleri ay tek yumurtayla hamile kaldım, şok yasadim, şimdi 8 haftalık olduk, kusmalarim dışında iyiyiz şükür.
örnek beenKalite ile sayinin pek ilgisi yok..sayi arttikca tabiki kaliteli cikma ihtimali de yukselir..ama bunun yaninda 1 tane olup cok kaliteli çıkabilir, 10 tane olup elde avucta bisey kalmayabilir.. tabi 2.yazdigim nadir gorulen biseydir..sizin sayi oldukca iyi..Bana 5 tane var deseler havalara uçarım..