Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kaliteli olunca sayının çok olması gerekmiyor mu? Sayı kalite göstergesi değil mi? Ben çok haşir neşir değilim konuyla
Kalite ile sayinin pek ilgisi yok..sayi arttikca tabiki kaliteli cikma ihtimali de yukselir..ama bunun yaninda 1 tane olup cok kaliteli çıkabilir, 10 tane olup elde avucta bisey kalmayabilir.. tabi 2.yazdigim nadir gorulen biseydir..sizin sayi oldukca iyi..Bana 5 tane var deseler havalara uçarım..

2.ciye örnegim
15 yumurta alinip, dollenme orani vs yuksek cikip.. 6. gune ulasanlar buna ragmen sonunda ngs den negatif sonuclanma..15ten elde sifira..
yanisi; Tek olsun Kaliteli- anomalisiz olsun, saglikli hormonlarla, elverisli bir rahimle tamamlansin

Sizin bence takviyelerle şansınız oldukça yüksek. Maşallah rezerv iyi demek ki

Sizin bence takviyelerle şansınız oldukça yüksek. Maşallah rezerv iyi demek ki
sagolun biraktimki ya da yoruldum belki bi mola bilemiyorum.. kullandiktan sonraki halleri bu..bilmem belki bende takviyeler sayida ise yaradi kalitede belli seviyede kaldi, belki biraz daha kullnmak gerekiyordu ..ngs cok pahali ..ve baskaca nedenler oteledik..aklim kalbim kaldi mi kaldi yalan yok... insallah ornek guzel arkadaslar var azimli bilincli ..aynisekilde cogalir hayirli haberler

Biraz toparladıktan sonra inşallah yeniden denersiniz .yumurta oldukça umut hep var.

İlk çocuğunuz mu Alllah kucağınıza almayı nasib eylesin sağlıkla

örnek been 15 de 0 cektigimde oldu hemde hepsi döllenmisken6 tedavimde de min. 10 yumurta toplandi.toplamda 70 yumurta ama baksan kesin olarak (2 tane 3. gun embriyom var,transferde cozdurulup bekletilcek 5. gune)4 tanesi blast oldu ki onlarda zaten en düşük kalitede.yanii evet kalite daha da onemli. gamzelihaller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…