Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bu yaşta kalitemden de emin değilim ya neyse bugün altıncı günüm yumurta sonradan artıyor mu

Bu yaşta kalitemden de emin değilim ya neyse bugün altıncı günüm yumurta sonradan artıyor mu
diyorum ya yaşla başla sayiyla alakasi yokbu islerin.ben ilk tup bebegimi 35 yasinda yaptirdim.38 yaşındayim suan.ve hicbirsey degismedi kalitede.
ama illa diyosun ben taktim sayiyaevet tabiyki degisir,daha nerdeyse 1 hafta daha kullanicaksin igneleri.geriden gelip buyuyenler olucaktir.icini ferah tut.benim durumum cok nadir.senin sayin gayet iyi

Sevgili hanım arkadaşım merhaba hayırlı akşamlar.

Ne de güzel özetlemişsiniz. Yumurta sayılarına takan o kadar çok hanım arkadaşımız var ki. Ben dilim döndüğünce anlatmaya gayret ediyorum. Yumurta sayısı değil, kalitesi önemli diye kaç kere yazdım bu sayfalarda. Sizin yazdıklarınızı okuyunca açıkçası üzüldüm. Toplam 70 yumurtanız toplanmış. Ama kaliteli 1 tane embriyo yok.
Çok çok üzücü bir durum.
Ama hiç belli olmaz. Bazen o kalitesi düşük denilen embriyolar bir bakmışsınız hamile olmanıza vesile olabiliyor. Rabbim hayırlısını versin.

Ne zaman transfer olacaksınız belli mi?

Masallah diyelim yine de..Blastlar da dondurulmus olarak bekliyor mu? Bu transferde 3.gun olanlari 5.gune giderlerse mi transfer edecekler? Sende baslamistin en son..ne oldu ne durumdasin? Benim bugunku adetin 2.gunu muayenede 11 mm folikul vardi.. demekki toplamaya devam etseydim artik 1 falan da zor..ayrica bu folikül yine büyür , baskilanmaz ve catlarsa tahliller yine olumsuz cikacak..yine iptal.. bugun muayene eden profesör menopoz yaklastikca tek folikul onden gider hizli gelişir dedi..benim birkac senedir yasadigim durum..

Bebeğiniz hayırlı olsun. İyi ki o doktor tedavi etmemiş. Doğal yoldan hamile kalmışsınız. Paranızda sizde kalmış. Rabbim sonuna kadar gitmeyi, kucağınıza almayı nasip etsin. Gelişmelerden bizleri haberdar edin lütfen. Çünkü bu sayfada hamile kalmak isteyip de olamayan hanım arkadaşlarımıza yazdıklarınızla destek olmuş olursunuz.

tek umudum o Demet Hanım,eşimlede hep konusuyoruz olursa o düşük kalitedeki embriyo tutunup mucizemize kavusucagiz.aksi cok mumkun gorunmuyor bizde.cunku anlaşıldıki bizden bu kalitede cıkıyor.
gercekten sizin hikayeniz ve benim hikayem burdaki coğu arkadaşa örnek olmalı,ne sayı ne kalite ne de rahim tek basına yeterli degil goruyoruz ki...dediginiz gibi Rabbim hayirlisini versin hepimize

adetimi bekliyorum transfer tedavisi icin.simdilik regli tarihim 15 nisan gorunuyor.bir aksilik olmazsa baslamayı düşünüyoruz.

maalesef canim.suan 1 blast var.digerleri farkli zamanlarda transfer edildi fakat negatif.1 blast harici 2 tane 3. gun var.onlarida cozdurup bekletecekler ki 5 e ulasirlar mi sanmiyorum.ulassa bile kalite degismicek buyuk ihtimal o da düsük kalite olur.olurda gelmezlerse 5 e o tek blasti transfer edecegiz.fenaa istatiksel olasiliklaar
adetimi bekliyorim ay ortasinda.o zmn baslicaz insallah.
hic canini sıkma,baskilanir.doktorun muhakkak ona gire ayarlicaktir busefer dozlari zamanlari.sen yeter ki stres faktorunu ele...

Teşekkür ederim, amin, evet paraci bir merkez değildi,istese tedaviye başlayalım derdi, haberdar ederim,umut çok önemli gerçekten, o varsa mücadele bitmiyor,dr zor dedi, ama değilmiş.

Tedavilerinizden önce takviyeler kullanmış mıydınız? Kaç ay kullanıp sonra tedaviye başlamıştınız mesela?

O 3. gün embriyolarınızı 3. gün olarak transfer etsinler. Belki onlarla hamile kalırsınız.

Tedavilerinizden önce takviyeler kullanmış mıydınız? Kaç ay kullanıp sonra tedaviye başlamıştınız mesela?
burda konustuklarimizin hepsini kullandim nerdeyse Demet Hanım.ilk tedavim harici hemen hemen hepsinde degisik kombinasyonlarda kullandim.ama benim takviyelerle cozulcek bir durumum yok anladim ki.sanirım o biraz dış faktor(sigara,kotu beslenme,stres vs.) fragmantasyonunda etkili.ki kesinlikle kullanilmali,hep diyorum hele arısütü.can o kesinlikle..düşük kalitede olsa 1 blast olan tedavilerkmde tek fark oydu bugun olsa yine 3 ay takviyelerimi kullanmadan baslamam asla tedaviye.1 aydir ara verdim iste.sadecr klasik takviyelere devam efiyorum(omega,beta glikan,d vit,multivit.)

O 3. gün embriyolarınızı 3. gün olarak transfer etsinler. Belki onlarla hamile kalırsınız.
aslinda bizde oyle olacağını düsünüp heyecanlanmistik,sonucta ilk defa bir kezde onu denicektik.ama doktorum tedavi sonundaki gorusmemizde oyle diyince,bilirsiniz biran telde kalakaliyorsunuz ya, oyle kaldim.aklima gelmedi sormak.
ne yalan soyliyim,simdide telde bunu doktorimla konusup bulandirmak istemiyorum aklimi.nasil olsa gittigimizde konusucaz.zaten bunlari telde konusmayacak kadar tecrube ettim,telde genelde biran once savma derdin de oluyorlar.

Doktorlarda çok yoğunlar, bende doktorumla telefonda olabildiğince kısa konuşmaya özen gösterirdim.
Haklısın. Birebir görüştüğünüzde bunu daha ayrıntılı konuşabilirsin. Çok daha iyi olur. Hayırlısı...

Merhabalar, burda heer ikisi derken gonamax ve prowomen mi acaba, bu arada ben şu çiğneme omega lardan kullanıypm faydası varmı bilemiyom epa ve dha okadar yüksek değil ama omega3 1200

Selam kızlar bugun yumurtalarım toplandı birisi boş birisi dolu çıktı 2 saat sonra aradılar kalitesi düşük yarın haber vereceğiz dediler galiba kalitesiz olduğu için gelişmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…