Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hımmmm ya bende bilmiyorum işte. Benim kendi kadın doğum doktorum da mesela tüp bebek eğitimi aldı sertifika falan aldı ama deneyimi olmadığı için ona yaptırmıyorum halbuki çok ii bir doktor oda . Acaba Bülent hoca kaç senedir yapıyor tüp bebek. Ataşehir Memorial de yapıyormuş işlemleri tüp bebekte labratuarda çok önemli deniliyor. Doç. Dr. Yasemin çekmez var birde o da dondurulmuş emrıo traf. için 4000 tl para istiyor çok para. Taze transfer uygun görülmezse benm için dondrulmuş uygun görülürse 4000 tl çok pahalı. Yeditepe üniv. de var bir de prof dr. Erkut Attar onun da fiyatları makul ama sadee muayensi 720 tl :KK43: 3 dr. arasında gidip geliyorum
Bülent Hoca cidenin doktoruydu. Sonra ki adı geçen doç.dr da benim ilk tüp tedavim de gittiğim, hoş hatıra bırakmayan bir dr.dur kendisi. Tüp paket fiyatından hariç olarak mı sizden 4 bin tl istiyor? eğer böyleyse, bu istek bana tuhaf geldi.

Bülent Hoca cidenin doktoruydu. Sonra ki adı geçen doç.dr da benim ilk tüp tedavim de gittiğim, hoş hatıra bırakmayan bir dr.dur kendisi. Tüp paket fiyatından hariç olarak mı sizden 4 bin tl istiyor? eğer böyleyse, bu istek bana tuhaf geldi.
Evet ccanım 4000 tl taze emriyo değilde dondruulmuş emriyo gerekirse çözmek ve tranfer ayrıca 4000 tl alınıyor. Bu bedel heryerden alınıyormuş. Doğru ben araştırdım lınıyor ama 2500 falan en fazla alınan para. Yıllık dondurmadan farklı birşey bu. Rahim durumuna göre opudan sonra karar veriliyor. Yasemin Hanım da sürekli insta hesabından pozitif sonuçları paylaşıyor hastalarının içim gidiyor. Ama şuan güzel bir haber aldım. Eşimin arkadaşı Bülent hocada geçen ay tedavi gördü tüp bebek. Pozitif sonuç almışlar :KK70: Bülent hocayı deneyeceğim sanırım.

Erkut hocanın muayene ücreti 720 evet ama tüp bebekte muayene ücretini bir sefer veriyorsun.paket olduğu için yumurta takibi yumurta toplama transfer bebeğin kesesini görene kadar ücret ödemiyorsun sonra ücretli
Diğer doktorlarda da öyle benim bildiğim canım. Tüp bebek paketinni içnde oluyordur. Yoksa ona hangi güç dayanır. Defalarca dr a gidiliyor yumurta takibi bilmem ne...

Evet ccanım 4000 tl taze emriyo değilde dondruulmuş emriyo gerekirse çözmek ve tranfer ayrıca 4000 tl alınıyor. Bu bedel heryerden alınıyormuş. Doğru ben araştırdım lınıyor ama 2500 falan en fazla alınan para. Yıllık dondurmadan farklı birşey bu. Rahim durumuna göre opudan sonra karar veriliyor. Yasemin Hanım da sürekli insta hesabından pozitif sonuçları paylaşıyor hastalarının içim gidiyor. Ama şuan güzel bir haber aldım. Eşimin arkadaşı Bülent hocada geçen ay tedavi gördü tüp bebek. Pozitif sonuç almışlar :KK70: Bülent hocayı deneyeceğim sanırım.
Şimdi anladım rahim dinlendirmeden bahsediyorsunuz. Geçen sene ki bahçeci tedavimde bunun için 1750 tl alınmıştı. Erbil Bey de ki bu son tedavimde ise, dondurulmuş embriyoma rağmen hiç bir ücret alınmadı.
Dediğiniz gibi 4 bin oldukça yüksek bir rakammış :KK43:

Sosyal medya da keşke alınan negatifleri de cesaretle yayınlayabilseler..

İnşallah gittiğiniz dr.hakkınızda hayırlara vesile olsun, bebeğinize sizi kavuştursun:KK68::dua:

Şimdi anladım rahim dinlendirmeden bahsediyorsunuz. Geçen sene ki bahçeci tedavimde bunun için 1750 tl alınmıştı. Erbil Bey de ki bu son tedavimde ise, dondurulmuş embriyoma rağmen hiç bir ücret alınmadı.

İnşallah gittiğiniz dr.hakkınızda hayırlara vesile olsun, bebeğinize sizi kavuştursun:KK68::dua:
Çok haklsın, o negatifleri de paylaşsalar boy boy. Bir yanımda diyor ki çok reklam yapan sosyal medya dr larından uzak dur diyor.
Bülent Kars ı mesela o kadar çok araştırdım nette adam hakkında tek bir vieo alan bulamadım. 1-2 tane var onlarda akademik şeyler.

Evet rahim dinlendirme 4000 tl çok para değil mi yaaa..... 7.500 tl tüp bebek dior kuruma göre 8500 de olabiliyor. 4000 tl dinlendirme......

Bahçeci bile 1750 tl almış senden ki orası daha fazla alırdı alacak olsa. bu işin en iyi yapılan kurumlarından bir yer orası.

Merhaba canım, sağlık olsun ne diyelim. Benimki de bugün güne bekledi doktorum. Malesef bugün gelişimi durmuş.Doktorum arayacakmış Bekliyorum canım.
Benimde ama aynı sekilde gelişimleri durmuş tedavi iptal doktor arayacak mis. Üzülerek elimizden birşey gelmediğini öğrendik önümüze bakacağız yeni bir diyet listesi spor takviyeler yeni birde doktor arayisi sil baştan yeniden 😐

Benimde ama aynı sekilde gelişimleri durmuş tedavi iptal doktor arayacak mis. Üzülerek elimizden birşey gelmediğini öğrendik önümüze bakacağız yeni bir diyet listesi spor takviyeler yeni birde doktor arayisi sil baştan yeniden 😐

Pes etmek yok.. İstanbul da Erbil Yağmur tavsiye ediyorlar. Ön görüşme yapmak istiyorum bakalım.

Merhaba, Erbil beyin hastası mısınız acaba. Bana Erbil beyi baya tavsiye eden oldu da. merak ettim :) Nasıl biridir kendisi

Çok haklsın, o negatifleri de paylaşsalar boy boy. Bir yanımda diyor ki çok reklam yapan sosyal medya dr larından uzak dur diyor.
Bülent Kars ı mesela o kadar çok araştırdım nette adam hakkında tek bir vieo alan bulamadım. 1-2 tane var onlarda akademik şeyler.

Evet rahim dinlendirme 4000 tl çok para değil mi yaaa..... 7.500 tl tüp bebek dior kuruma göre 8500 de olabiliyor. 4000 tl dinlendirme......

Bahçeci bile 1750 tl almış senden ki orası daha fazla alırdı alacak olsa. bu işin en iyi yapılan kurumlarından bir yer orası.
Şöyle söyleyeyim, Bahçeci tüp pakete 10 bin deyip dinlendirmeye 1750 diyor(geçen yıl) dediğiniz yerler ise paketi daha düşük tutup, dinlendirmeye yüksek rakam söyleyerek aynı hesaba getirmiş oluyorlar.
Bu sene ki paket fiyatları da tahminimce 11 bin olmuştur.
Evet çok haklısınız reklamı bol olan yeri tercih etmemenizi öneririm.

Merhaba, Erbil beyin hastası mısınız acaba. Bana Erbil beyi baya tavsiye eden oldu da. merak ettim :) Nasıl biridir kendisi
Ben şahsen tedavi sürecinden yapılan her şeyden memnun kaldım. Öncesinde görmediğim ama meğersem olması gereken her şeyi ince ayrıntılarına kadar inceledi sağolsun..
Kimsenin ilgilenip bakmaya tenezzül etmediği hasarlı tüpümü ameliyat ederek tedavi etti.
Siz öngörüşmenizi yapın,söylemlerden ziyade canlı olarak kafanızda bir profil oluşturursunuz inşallah

Üzüldüm hakkinizda hayirlisi olsun..Siz boyle yazinca bende umutsuzluga kapildim çünkü benim embriyorlarim 3.gun donduruldu.. belki bekletseler 5.gune gitmeyecekler😔 neyse moralimi daha fazla bozmak istemiyorum..Allah hepimizjn gönlüne gore versin insallah..

Kızlar bugün kontrole gittim. Sağda 5 yumurta gördü. Solda ise kendimi sıktığım için göremedi. Bir iki tane de orada vardır dedi. Çok mu kötü sizce

Canım doktorum aradı, şu an için yapacak birşey yok. Devam etmek istiyorsanız devam edip 5.gün embriyosu arayacağız dedi kendileri.. :))

Üzüldüm hakkinizda hayirlisi olsun..Siz boyle yazinca bende umutsuzluga kapildim çünkü benim embriyorlarim 3.gun donduruldu.. belki bekletseler 5.gune gitmeyecekler😔 neyse moralimi daha fazla bozmak istemiyorum..Allah hepimizjn gönlüne gore versin insallah..
3 gün embriyoyla hamile kalan çok var hiç bir labaratuvar anne rahminden daha iyi olamaz moralinizi yüksek tutun

Harika biridir kendisi , detaycı , hiç bir ayrıntıyı atlamayan , diğer tüm doktorlara göre farklı tedavi uygulayan birisi . Tek olumsuz tarafı biraz ağzı bozuk ama ona takılmamak laızm bence .. detaylı bir yazı paylaşmıştım birkaç gün önce isterseniz bakın bir yazdıklarıma

X