Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok çok sevindim senin adına darısı bizlerin başına. Umarim bebisini saglikla kucagina alirsin. Şunu merak ettim de Ngs yapılsa bile embriyodan kaynaklı düşme ihtimali var mıymış?

Çok çok sevindim senin adına darısı bizlerin başına. Umarim bebisini saglikla kucagina alirsin. Şunu merak ettim de Ngs yapılsa bile embriyodan kaynaklı düşme ihtimali var mıymış?
Çok teşekkür ederim , inşallah evet darısı sizlerin başına . O konuda net birsey söyleyemiyorlar canım , ama sanırım ihtimal çok düşük . Ama her ne kadar genetik olarak sağlıklı empriyo olsa da tıpta %100 diye birsey olmadığı için hamilelik süresince olması gereken bütün testler yapılacak

Acitmamasina rağmen psikokojime yenik düştüm. Bugün neredeyse saatini kaçırıyordum vurakamaktan.tüm iğneleri klinikte vurduran var mı? Onlar yapabilir mi?özel bilgi gerektiriyor ya .
Tüp bebek iğnesini kullanmayı becerirler mi?
Elim titredi zor vurdum bugün.

Benim ilk tedavimde iğneler için eve hemşire geliyordu ve geç saattekiler için de kliniğe gidiyordum, o zamanlar bırakın yapmayı bakamıyordum bile, hele eşim iğne yapılan odaya bile girmiyordu.
Sonra 2. tedavide gücümü toplayıp kendim yapmaya başladım, 3-4-5. deneme derken ailece aştık şimdi eşim bile yapabiliyor
Evet sinir bozucu ve bazen eli ayağı titretiyor ama bunca denemeden sonra işin en az acıtan ve zor kısmının iğneler olduğuna yemin edebilirim
Eşiniz yapabilirse en konforlusu eşe yaptırmak, ama klinikte de yapabilirler, ben bir çok kere farklı yerlerde yaptırdım, yapamayana denk gelmedim.
Bunların hepsi geçici inşallah tedavinizin sonucu güzel olur

Çok teşekkür ederim. Dün,bugün zorlansam da yaptım. Alışana kadar gideceğim sanırım. Corona da var ama mecbur.simdiden iğne vuracak yer kalmamış gibi geliyor.

Hemşire tanıdık mıydı? Eve geliyorlar mı?

Ahh cidee şuan gözlerim faltaşı gibi açıldı ve yazını bir çırpıda sonuna kdr okudum Ne kdr sevindim anlatamam yaaaHayırlı ugurlu olsun Rabbim nazarlardan sakınsın.
Erbil Bey in ellerine sağlık olsun seni böyle mutlu ettiği için, gözlerin aydın olsun maratonun da sana başarılar diliyorum inşallah

Ahhhh canım benim Allah senden binkez razı olsun Erbil bey ile beni kesiştirdiğin için , sürekli aklımdasın , sürekli dualarımdasın ne kadar dua etsem az sana . Erbil bey gerçekten on numara , her aşamada bütün detayları düşünerek ilerledi . Son zamanlarda işten dolayı çok yoğun olduğum için bir de araya annemin ameliyatı girdi derken , giremedim yazamadım ama aklım hep burdaydı , biran önce sizlerle paylaşmak için can attım sen de transfer bekliyorsun galiba , bugün gördüm son yazdıklarından ? Nedir durum şimdi ? Belli mi transfer zamanı şimdi ? Allah ım yardımcın olsun hersey su gibi akıp geçsin , mutlu haberi en kısa sürede al inşallah sen de

Çok teşekkür ederim. Dün,bugün zorlansam da yaptım. Alışana kadar gideceğim sanırım. Corona da var ama mecbur.simdiden iğne vuracak yer kalmamış gibi geliyor.

Rica ederim ne demek..
Günde kaç tane iğne yapıyorsunuz? Hangi ilaçlar?
Başlayalı 2 gün olduysa henüz cetrotide da başlamamıştır

Rica ederim ne demek..
Günde kaç tane iğne yapıyorsunuz? Hangi ilaçlar?
Başlayalı 2 gün olduysa henüz cetrotide da başlamamıştır
Cetroide pek sevimli değil anlaşılan. Merional 150,gonal f 225 vuruluyorum. Bir de femara var. Bu cetroide ne zaman başlıyor? O başlayınca diğerlerini bırakacak mıyım? Vay başıma bir de üç mü olacak yoksa günde? Allah da belâmı verdi.

ah Allah 'ım nasıl güzel oldu,nasıl mutlu oldum anlatamam hayırlısıyla kucağına da al canım.ne yalan soyleyeyim boyle eski arkadaslarin birde boyle bol emekli hikayelerin verdigi umut oyle harika ki...
ayrica kendi adıma da ext umutlandım valla,hem 6. tedavimin transferini bekliyorum hemde bende sadece merional kullandim bu seferki tedavimde Allah ım bütün hepimizin dualarını kabul etsin insallah,tekrar tebrik ederim

Selamun kavlen :)
Hay nereden söyledim bilmediğinizi düşünmemiştim
Cetrotide’ıniğne olması dışında ekstra bir sevimsizliği yok doğrusu yaparken ağrısı yakması pek yoktur, ama bazen iğne yeri kızarırsa korkmayın, kaşınır tatlı tatlı
Başlama günü foliküllerin büyüme hızına göre değişir ama benim genelde 6-7. günlerde başladı. Malesef diğerlerini bırakmayacaksınız

başa gelen çekilir

Çok teşekkür ederim canım benim inşallah , amin ...umut olsun , motivasyon olsun diye yazdım bu kadar detaylı Evet gerçekten çok emek var , çok gözyaşı var , hüzün var , ama sonu mucize bir şekilde güzel işte , inşallah sonuna kadar böyle olur senin de hayırlısı olsun canım , inşallah pozitif sonucu sen de alırsın hep diyorum dualarım hepinizle

Iç hastalıkları doktoruna gidip yaptirdim cnm

Baştan sona kadar durmadan okudum sabirin sonu selamet çok çok tebrik ederim Ngsli bebiş hiç birşey olmaz sağ salım kucağina alırsınız inşallah. Çevremde umutsuz arkadaşlar var onlara umut olsun diye paylaşmak isterim.

İnşallah canım benim çok teşekkür ederim tabiki paylaşabilirsin, brşsey sormak isteyen olursa seve seve elimden geldiğince bildiklerimi yaşadıklarımı paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…