- 6 Aralık 2014
- 472
- 265
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #77.301
evet canım hepsının ayrı ayrı yan etkılerı var zaten uc ay kullanımdan sonra ara verılmesının nedenıde o sanırım... cyclo yu ıcerken o durumu yasayınca doktorum bırakma coraspınde al demıstı ama ertesı gun coraspınle ıcmeme ragmen yınede cok kotu oldum..mecbur bıraktım artık..hatta o ay ılk defa dort yumurta gorulmustu ama baya nefes sorunum oldugu ıcın yumurta toplatmayı goze alamadım anestezı vs bıraz korktum acıkcası..Doğal şey dediğiniz o bitkiler de insanı ölüme götürebiliyor Allah muhafaza,karaciğer veya böbrekleri bitire de bilir.Çok ta masum değiller , zehirle bitkilerin aralarında doz farkı var sadece.Bu konuda çok acı tecrübe yaşadım maalesef. Dikkatli olmak ta fayda var.
Cyclo grubu ilaçlar kanı pıhtılaştırıcı etki yapabilir.Kan sulandırıcı (asprin gibi) ilaçlar konusunda doktorunuza danışın bence.35-40 yaş üzeri ve hele ki bizim gibi infertilite hastalarına doktorlar asprin yazıyor genelde, kullanması riskli bir durumu yoksa.
aynen biscolatamm yenıden yola devam yorulmus olsakta..Bu yumurtanın çatlaması ne zmn oldu? Büyük talihsizlik çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Allahım can sağlığı versin ki öncesin de trafik kazası geçirmişsiniz.
Önce canınızın sağlığı sonra yine yeni yeniden yola devam..
Bu arkadaşın dediği histamin durumu olabilir. Bunu her doktor farkedemez gidip özellikle belirtmek lazım. Güzel bir bilgi bu, o kadar çok ilaç ve türevi kullanıyoruz ki birinden olmazsa diğerinden bizim de başımıza gelebilir. Ki geliyor da
Teşekkur ederim.uamrim bende guzel seyelr yazarim tedavi sırasinda hemde bakmış olacam takviyelr işe yaradimı cunku hic 5. Güne giden embriyom olmadisimdiden hayirli ugurlu olsun tedavingüzel dileklerin icinde tesekkurler
önceki yazdiklarimizdan muhakkak takip et kullanilan takviyeleri ve en az 3 ay kullanmaya gayret et.Ve kesinlikle bu kullandiklarina baska birsey eklemezsen bile lutfen arısütünü ekle.
umarim hersey gönlünce olur ,bizde burdan sevincine ortak oluruz
Bana öyle bi travma yaşattı ki anne olamayacağıma inandırdı beni. hamile kaldım doğal yolla testim pozitif çıktı hiç kondurmuyorum yanlıştır diyorum.sonra kendisiyle baya bağrışmalı bi telefon görüşmesi yaptık ona siz doktorsunuz insanların ümitlerini bitirmek yerine onlara aksine ümit vermeniz gerekmiyor mu dedim ben öyle bir şey demedim diye inkar etti. cimer e yazdım başhekime yazdım şikayetimvar.com a yazdım. çünkü bir de bana yalancı dedi üstüne üslük. sonra kızım oldu bıraktım peşini ama kolay şeyler değildi, bir sürü para harcıyorsun ve aylarca düzelmeyen bir psikoloji ile baş etmeye çalışıyorsun bunun yanında.özellikle Ayşe hn.hep kötüyü söylüyor böyle bi negatif yaklaşım hiç görmedim.yaşım 28 amh ım 1.8 olmasına rağmen çok az zamanım kaldığını,116 çıkan glukozumla da basbaya şeker hastası olduğumu söyledi..halbuki sadece insülin direncim vardı ve 1 yıl ilaç kullanarak direnç de kalmadı şükür.her zaman pozitif doktorla tedaviye başlamak gerekiyor
birazda kendi sorumluluk almamak için öyle yapıyor, sorun sen de diyor kısaca benim hekimliğimde sıkıntı yok.özellikle Ayşe hn.hep kötüyü söylüyor böyle bi negatif yaklaşım hiç görmedim.yaşım 28 amh ım 1.8 olmasına rağmen çok az zamanım kaldığını,116 çıkan glukozumla da basbaya şeker hastası olduğumu söyledi..halbuki sadece insülin direncim vardı ve 1 yıl ilaç kullanarak direnç de kalmadı şükür.her zaman pozitif doktorla tedaviye başlamak gerekiyor
İsmi lazım değil benim ilk dr.da öyleydi. Ne bir tetkik ne bir test istemeden daya yüksekten gonalf i, e test günü geldi çattı negatif olunca da sebep olarak dediği tek laf YAŞ FAKTÖR Übirazda kendi sorumluluk almamak için öyle yapıyor, sorun sen de diyor kısaca benim hekimliğimde sıkıntı yok.
beni de odasında kovmuştu resmen.arkuat uterus rahim şekline sahibim ameliyat dedi. ama bir amliyat 8 bin .başka yerde yaptırsam olur mu dedim yok bu ameliyatı herkes yapabiliyor mu falanlar bizi aşıyor dedim yani hem tedavi ücreti hem ameliyat.ve o günden sonra karar değistirdim.devam etsem hep moralim bozulacaktı çünkübirazda kendi sorumluluk almamak için öyle yapıyor, sorun sen de diyor kısaca benim hekimliğimde sıkıntı yok.
Daha once varmiydi duzensizlik oyle birden sanmiyorum menapoza gireceginiziMerhaba arkadaşlar, 18 aralık transferimden sonra negatif sonuç alarak 1 ocakta regl oldum. Hemen arkasından 2. tedaviye başlamak istiyordum. ama sonrasın da hala regl olmadım, geçen ay doktoruma gittim cyclo progynova verdi ilacım biteli bugün 6 gün oldu ve hala regl olmadım.. Doktorum yarın sabah gel dedi, ama ben çok korkuyorum menopoz amı giriyorum acaba.( Diğer taraftan çok kötüyüm, balon gibiyim, çatlamak üzereyim..
Yok hep düzenliydi. İlk defa bu kadar uzadıDaha oncesinde adet duzensiliğiniz varrmiydi snamiyorum oyle birden girilmez bence menapoza
Ozaman menapoz değildir caninızi sıkmayin benim normla bi zmanda olmustu bi ara sıvı topalamsindan sorna bend eoyle snadım ama öyle değilmiş sadece igne oldum onla adet gordum sorna yine normale döndüYok hep düzenliydi. İlk defa bu kadar uzadı
İnşallah değildir. Yarın ola hayrola bakalım..Ozaman menapoz değildir caninızi sıkmayin benim normla bi zmanda olmustu bi ara sıvı topalamsindan sorna bend eoyle snadım ama öyle değilmiş sadece igne oldum onla adet gordum sorna yine normale döndü
Merhaba,
Kısmetse kısa bır sure sonra bende tedavıye baslıyorum. çok uzun yıllar ılac fırmasında calıstım kızlar , içerik bılgım ıyıdır cok arastırır cok okurum , etken maddelerden ıyı anlarım. ayrıca fırma stratejılerı vardır , ondanda anlarım. O yuzden sızlerle kullandıklarımı paylasmak ıstedım. Belkı bu takvıye konusunda aklı karısık olanlara faydası olur dedım. kızlar madem yaşımız 40 ustu şunu çok net bilmeliyiz; ekstra bırseyler yapmalıyız . Ama bunu umutsuz olalım dıye yazmıyorum aksıne umutlu ve sıstemlı olalım ve hayırlısıyla ıstegımıze kavusalım. Yanı kullandıgınız takvıyelere çok önem verin arkadaşlar.
Ben neler kullanıyorum:
ve şimdi hayıt ekstresı sıparıs verdım onunla ılgılı çok çalısma ve makale okudum ıyı gelecegıne ınanıyorum.
- her sabah organık bir arı sutu+ bal karısımından 1 kaşık aç karna. gercek olması muhım, sahtelerı var.
- ocean daily one multıvıtamın
- inositol desteği . (promotil-prowoman-venatura cok fark etmez buna cok takılmayın , mesela bır multıvıtamın alırsanız yanında sadece ınosıtol alırsınız cok daha ekonomık olur. maddıyatta sıkıntı varsa boyle yapılabılır )
- maça kökü 1 çay kaşıgı (stres sevıyesını dusuruyor)
- d vitamını
- demır takvıyesı
- avokado her gun
Durum budur yapabılecegım bırsey varsa yazın cevaplarım elımden geldıgınce , bılgım dahılınde.
Merhaba,
Kısmetse kısa bır sure sonra bende tedavıye baslıyorum. çok uzun yıllar ılac fırmasında calıstım kızlar , içerik bılgım ıyıdır cok arastırır cok okurum , etken maddelerden ıyı anlarım. ayrıca fırma stratejılerı vardır , ondanda anlarım. O yuzden sızlerle kullandıklarımı paylasmak ıstedım. Belkı bu takvıye konusunda aklı karısık olanlara faydası olur dedım. kızlar madem yaşımız 40 ustu şunu çok net bilmeliyiz; ekstra bırseyler yapmalıyız . Ama bunu umutsuz olalım dıye yazmıyorum aksıne umutlu ve sıstemlı olalım ve hayırlısıyla ıstegımıze kavusalım. Yanı kullandıgınız takvıyelere çok önem verin arkadaşlar.
Ben neler kullanıyorum:
ve şimdi hayıt ekstresı sıparıs verdım onunla ılgılı çok çalısma ve makale okudum ıyı gelecegıne ınanıyorum.
- her sabah organık bir arı sutu+ bal karısımından 1 kaşık aç karna. gercek olması muhım, sahtelerı var.
- ocean daily one multıvıtamın
- inositol desteği . (promotil-prowoman-venatura cok fark etmez buna cok takılmayın , mesela bır multıvıtamın alırsanız yanında sadece ınosıtol alırsınız cok daha ekonomık olur. maddıyatta sıkıntı varsa boyle yapılabılır )
- maça kökü 1 çay kaşıgı (stres sevıyesını dusuruyor)
- d vitamını
- demır takvıyesı
- avokado her gun
Durum budur yapabılecegım bırsey varsa yazın cevaplarım elımden geldıgınce , bılgım dahılınde.
Merhaba arkadaşlar, 18 aralık transferimden sonra negatif sonuç alarak 1 ocakta regl oldum. Hemen arkasından 2. tedaviye başlamak istiyordum. ama sonrasın da hala regl olmadım, geçen ay doktoruma gittim cyclo progynova verdi ilacım biteli bugün 6 gün oldu ve hala regl olmadım.. Doktorum yarın sabah gel dedi, ama ben çok korkuyorum menopoz amı giriyorum acaba.( Diğer taraftan çok kötüyüm, balon gibiyim, çatlamak üzereyim..
Geçmiş olsun arkadaşım. Rahim filmi çektirmeni tavsiye ederim
ben Ayhan Ercan'ın markasından aldım Biostore. Internetten sıparıs verdım. Ekstesı sıvı , akşam 1 tatlı kasıgı suya karıstırılıyor. Bırde hayıt macununu aldım o da sabah aksam 1 tatlı kasıgı kullanılıyor , Allah affetsın tadı cok kotu , zor yutuyorum ama ıncelersınız ıcınde cıvanpercemı vs var. Faydalı olacagına ınanıyorum ve bu markaya cok guvenıyorum.Bunlarin kanımı nasıl acaba
Hayit ekstresini hangi marka söylediniz, kanımı nasil olacak hergun 1 tablet mi
Iy hadi gözün aydınÇok teşekkür ederim canım..
Bugün gittim doktora muayene sonrasın da herhangi bir sorun yok, ilaçlardan dolayı gecikme olabilir dedi, yumurtan var şu anda dedi. 3 günlük ilaç (tarlusal) verdi. Regl olunca gel dedi. :)) Bekliyorummm..
Çook teşekkür ederim, çok rahatladım.. 1 haftadır abartısız her gün ağlıyordum menopoza giriyorum diye.. :)Iy hadi gözün aydın