Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

evet canım hepsının ayrı ayrı yan etkılerı var zaten uc ay kullanımdan sonra ara verılmesının nedenıde o sanırım... cyclo yu ıcerken o durumu yasayınca doktorum bırakma coraspınde al demıstı ama ertesı gun coraspınle ıcmeme ragmen yınede cok kotu oldum..mecbur bıraktım artık..hatta o ay ılk defa dort yumurta gorulmustu ama baya nefes sorunum oldugu ıcın yumurta toplatmayı goze alamadım anestezı vs bıraz korktum acıkcası..

aynen biscolatamm yenıden yola devam yorulmus olsakta.. bu yumurta o gun ıcınde ıkı saat gec kalmayla oldu catlayası varmıs demekkı ... yanı o gun oyle garıptıkı resmen yokus yukarı araba kendı gıttı vurdu bı guc ıttırmıs gıbı hayırlısı degılmıs demek ne dıyım.. hıstemın olayını baktırayım bakalım canım arkadas sagolsun guzel bı bılgı verdı kımsenın aklına gelmeyen bısey bunuda degerlendırmek lazım..

Teşekkur ederim.uamrim bende guzel seyelr yazarim tedavi sırasinda hemde bakmış olacam takviyelr işe yaradimı cunku hic 5. Güne giden embriyom olmadi

Bana öyle bi travma yaşattı ki anne olamayacağıma inandırdı beni. hamile kaldım doğal yolla testim pozitif çıktı hiç kondurmuyorum yanlıştır diyorum.sonra kendisiyle baya bağrışmalı bi telefon görüşmesi yaptık ona siz doktorsunuz insanların ümitlerini bitirmek yerine onlara aksine ümit vermeniz gerekmiyor mu dedim ben öyle bir şey demedim diye inkar etti. cimer e yazdım başhekime yazdım şikayetimvar.com a yazdım. çünkü bir de bana yalancı dedi üstüne üslük. sonra kızım oldu bıraktım peşini ama kolay şeyler değildi, bir sürü para harcıyorsun ve aylarca düzelmeyen bir psikoloji ile baş etmeye çalışıyorsun bunun yanında.

birazda kendi sorumluluk almamak için öyle yapıyor, sorun sen de diyor kısaca benim hekimliğimde sıkıntı yok.

birazda kendi sorumluluk almamak için öyle yapıyor, sorun sen de diyor kısaca benim hekimliğimde sıkıntı yok.
İsmi lazım değil benim ilk dr.da öyleydi. Ne bir tetkik ne bir test istemeden daya yüksekten gonalf i, e test günü geldi çattı negatif olunca da sebep olarak dediği tek laf YAŞ FAKTÖR Ü
Be Kadın veya Adam: neden YAŞ lı gördüğün hastayı alıp yıpratıp tüketiyorsun o zaman?
Allah bizi merhamet sahibi ehil dr. ve insanlarla karşılaştırsın ne diyim..

beni de odasında kovmuştu resmen.arkuat uterus rahim şekline sahibim ameliyat dedi. ama bir amliyat 8 bin .başka yerde yaptırsam olur mu dedim yok bu ameliyatı herkes yapabiliyor mu falanlar bizi aşıyor dedim yani hem tedavi ücreti hem ameliyat.ve o günden sonra karar değistirdim.devam etsem hep moralim bozulacaktı çünkü

Merhaba arkadaşlar, 18 aralık transferimden sonra negatif sonuç alarak 1 ocakta regl oldum. Hemen arkasından 2. tedaviye başlamak istiyordum. ama sonrasın da hala regl olmadım, geçen ay doktoruma gittim cyclo progynova verdi ilacım biteli bugün 6 gün oldu ve hala regl olmadım.. Doktorum yarın sabah gel dedi, ama ben çok korkuyorum menopoz amı giriyorum acaba. ( Diğer taraftan çok kötüyüm, balon gibiyim, çatlamak üzereyim..

Daha once varmiydi duzensizlik oyle birden sanmiyorum menapoza gireceginizi

Bunlarin kanımı nasıl acaba

Hayit ekstresini hangi marka söylediniz, kanımı nasil olacak hergun 1 tablet mi

Kizlar yarin kontrolum var..heyecan bastı..insallah rahim istenilen kalinliktadir..kac mm oldugunda transfer yapiyorlar? Simdiye kadar 4 transfer oldum hicbirinde sormadim kac mm diye..

Geçmiş olsun arkadaşım. Rahim filmi çektirmeni tavsiye ederim.

Geçmiş olsun arkadaşım. Rahim filmi çektirmeni tavsiye ederim

Çok teşekkür ederim canım..
Bugün gittim doktora muayene sonrasın da herhangi bir sorun yok, ilaçlardan dolayı gecikme olabilir dedi, yumurtan var şu anda dedi. 3 günlük ilaç (tarlusal) verdi. Regl olunca gel dedi. :)) Bekliyorummm..

Bunlarin kanımı nasıl acaba

Hayit ekstresini hangi marka söylediniz, kanımı nasil olacak hergun 1 tablet mi
ben Ayhan Ercan'ın markasından aldım Biostore. Internetten sıparıs verdım. Ekstesı sıvı , akşam 1 tatlı kasıgı suya karıstırılıyor. Bırde hayıt macununu aldım o da sabah aksam 1 tatlı kasıgı kullanılıyor , Allah affetsın tadı cok kotu , zor yutuyorum ama ıncelersınız ıcınde cıvanpercemı vs var. Faydalı olacagına ınanıyorum ve bu markaya cok guvenıyorum.

Tablet olarakta arastırdım Venatura markasının var ama onu kullanmadım henuz, sımdı bu aldıklarımı kullanıp tahlılde bakacagım ostrojenı nasıl etkılemıs dıye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…