Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Haftaya belli olacak. Biseye baslanmadi ilac felan yok. Biraz arastırayım bakalim. 7.8.gunleri oluo.

Merhaba, paylaşım için çok teşekkürler. İlk denemem başarısız oldu. İkinci için dinlenmedeyim. Bende başladım inositolu ayri almayi düşündüm demekki doğru bir karar olmus sağolasin hayırlısıyla allah hepimizin gönlüne göre versin. Hayırlı uğurlu olsun

Kızlar ben 24 subatta transfer oldum, 7.günlerde kasıklarımda ağrılar vardı dr normal dedi. 12.gün test yaptırdım negatifti sonuç ilk denememdi.ertesi günü regli oldum 2 gün sürdü. Bu arada kasık ağrım devam etti. Bitti hala ağrılar var. Gergin karın bölgem, dr a gitmelimiyim, bu dönemde normalmi bunlar. Sanki içimde bir şey unutulmuş gibi aşağı çekiliyor karnım

Bu şikayetlerinden dolayı bir KADIN DOĞUM DOKTORUNA görün derim. İçin rahat eder.

Merhaba

Inositol nedir , mutlivitaminlemi içilmeli

Prowomen, promotil pahalı ürünler biraz, inositol takviyesi ayrı olarak alınıp multivitaminle icilebilir. Digerleriyle ayni etki olmus olacak. Daha uygun fiyata.
Inositol takviyesi derken varmi boyle bir takviye ayrica g besin kullanan varmi kampanyada var trendyol da alsammi acaba diye dusunuyorum 45 gunluk kullanim 629 tl sanirim

Inositol takviyesi derken varmi boyle bir takviye ayrica g besin kullanan varmi kampanyada var trendyol da alsammi acaba diye dusunuyorum 45 gunluk kullanim 629 tl sanirim
Var venetura guzel bir marka. Ben ondan alacağım. G besin Ben kullanmadım evde zaten o iceriklerle beslenebiliriz. Biraz para tuzagı gibi geldi bana cnm ya.instagramda cesit cesit atistirmalik tarifi var o icerikte. Paketli ürün sevmiyorum.

Canlar birsey sorucam 5.gun embriyosu iki tane transfer edildi

9.gun beta 73
11.gun beta 143
13.gun yani bugun 183

Doktor yukselisi az buldu minimum %66 olmasi gerekiodu dedi kimyasalmi sizce

Tarifleri var dediginiz instagramda hangi sitede ogrenebilirmiyim tesekkur ederim

Doğal şey dediğiniz o bitkiler de insanı ölüme götürebiliyor Allah muhafaza,karaciğer veya böbrekleri bitire de bilir.Çok ta masum değiller , zehirle bitkilerin aralarında doz farkı var sadece.Bu konuda çok acı tecrübe yaşadım maalesef. Dikkatli olmak ta fayda var.

Cyclo grubu ilaçlar kanı pıhtılaştırıcı etki yapabilir.Kan sulandırıcı (asprin gibi) ilaçlar konusunda doktorunuza danışın bence.35-40 yaş üzeri ve hele ki bizim gibi infertilite hastalarına doktorlar asprin yazıyor genelde, kullanması riskli bir durumu yoksa.

iyi geceler herkese;
ben aralik ayindaki tedavimden bir ay oncesinden basladim harici olarak inositol kullanmaya.daha sonra subattaki tedavime kadar devam ettim.he kalitedr bi fark girdun mu dersen subat tedavimde 3. gun dondurulduklari icin karsilastiramiyorum sayi bazında degisiklik gostermedi ama.transfer bekluyorum,cozdurup 5. gune bekletecekler ozmn anlasilir.
gbesin hakkinda net bir bilgim yok.ama macuna da 630 ne oyle
inositol kullanabilirsin venatura ninki gayet ideal ve fiyat olarakta uygun.

Selam arkadaşlar transfer bekelyenler uamrim iy sonuçlar alirsiniz başlayacak olanlarada allahim kolaylık versin buarada bana dr,um birek hayıt tohumunu onerdi fsh yüksekliği icin bide bi ilac takviyeis verdi icerigi cok geniş folik asit Q10, Dvitamni b12 falan hepsi var onu kullaniyorum ramazandna sorna tadeviye baslayacagim buradaki haberler gercekten insana umut veriyor gerisi nasip tabiki hayirlisi olsun hekres iicn

simdiden hayirli ugurlu olsun tedavin güzel dileklerin icinde tesekkurler
önceki yazdiklarimizdan muhakkak takip et kullanilan takviyeleri ve en az 3 ay kullanmaya gayret et.Ve kesinlikle bu kullandiklarina baska birsey eklemezsen bile lutfen arısütünü ekle.
umarim hersey gönlünce olur ,bizde burdan sevincine ortak oluruz

özellikle Ayşe hn.hep kötüyü söylüyor böyle bi negatif yaklaşım hiç görmedim.yaşım 28 amh ım 1.8 olmasına rağmen çok az zamanım kaldığını,116 çıkan glukozumla da basbaya şeker hastası olduğumu söyledi..halbuki sadece insülin direncim vardı ve 1 yıl ilaç kullanarak direnç de kalmadı şükür.her zaman pozitif doktorla tedaviye başlamak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…