- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.952
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #77.281
Haftaya belli olacak. Biseye baslanmadi ilac felan yok. Biraz arastırayım bakalim. 7.8.gunleri oluo.Dogal siklus transfer dedigin tam olarak nedir bilmiyorum canim ama benimkinden mi acaba? benim adetin 3.günü muayene ile ilaclara baslandi oyle igne falan yok..estrofem, kan sulandirici, d vitamini, b12, prednol diye bir ilac.. bunlari kullanicam adetin 14.gunu kontrolum var rahim kalinligina göre cagiracaklar sanirim..
Merhaba, paylaşım için çok teşekkürler. İlk denemem başarısız oldu. İkinci için dinlenmedeyim. Bende başladım inositolu ayri almayi düşündüm demekki doğru bir karar olmus sağolasinMerhaba,
Kısmetse kısa bır sure sonra bende tedavıye baslıyorum. çok uzun yıllar ılac fırmasında calıstım kızlar , içerik bılgım ıyıdır cok arastırır cok okurum , etken maddelerden ıyı anlarım. ayrıca fırma stratejılerı vardır , ondanda anlarım. O yuzden sızlerle kullandıklarımı paylasmak ıstedım. Belkı bu takvıye konusunda aklı karısık olanlara faydası olur dedım. kızlar madem yaşımız 40 ustu şunu çok net bilmeliyiz; ekstra bırseyler yapmalıyız . Ama bunu umutsuz olalım dıye yazmıyorum aksıne umutlu ve sıstemlı olalım ve hayırlısıyla ıstegımıze kavusalım. Yanı kullandıgınız takvıyelere çok önem verin arkadaşlar.
Ben neler kullanıyorum:
ve şimdi hayıt ekstresı sıparıs verdım onunla ılgılı çok çalısma ve makale okudum ıyı gelecegıne ınanıyorum.
- her sabah organık bir arı sutu+ bal karısımından 1 kaşık aç karna. gercek olması muhım, sahtelerı var.
- ocean daily one multıvıtamın
- inositol desteği . (promotil-prowoman-venatura cok fark etmez buna cok takılmayın , mesela bır multıvıtamın alırsanız yanında sadece ınosıtol alırsınız cok daha ekonomık olur. maddıyatta sıkıntı varsa boyle yapılabılır )
- maça kökü 1 çay kaşıgı (stres sevıyesını dusuruyor)
- d vitamını
- demır takvıyesı
- avokado her gun
Durum budur yapabılecegım bırsey varsa yazın cevaplarım elımden geldıgınce , bılgım dahılınde.
Evet guzel arkadasim. yani burda uzun uzadiya yazmak istemiyorum, Muayene zaten olmusum.
Amin inşallah açelyacım. Çok haklısın.Masallah masallah... Saglikla gelsin insallah.. daha burda cinsiyetini soyleyeceksin insallah hic moralini bozma..Zor elde edince insan dogurana kadar diken ustunde oluyor malesef..
Kızlar ben 24 subatta transfer oldum, 7.günlerde kasıklarımda ağrılar vardı dr normal dedi. 12.gün test yaptırdım negatifti sonuç ilk denememdi.ertesi günü regli oldum 2 gün sürdü. Bu arada kasık ağrım devam etti. Bitti hala ağrılar var. Gergin karın bölgem, dr a gitmelimiyim, bu dönemde normalmi bunlar. Sanki içimde bir şey unutulmuş gibi aşağı çekiliyor karnım
Merhaba, paylaşım için çok teşekkürler. İlk denemem başarısız oldu. İkinci için dinlenmedeyim. Bende başladım inositolu ayri almayi düşündüm demekki doğru bir karar olmus sağolasinhayırlısıyla allah hepimizin gönlüne göre versin. Hayırlı uğurlu olsun
Merhaba
Inositol nedir , mutlivitaminlemi içilmeli
Inositol takviyesi derken varmi boyle bir takviye ayrica g besin kullanan varmi kampanyada var trendyol da alsammi acaba diye dusunuyorum 45 gunluk kullanim 629 tl sanirimProwomen, promotil pahalı ürünler biraz, inositol takviyesi ayrı olarak alınıp multivitaminle icilebilir. Digerleriyle ayni etki olmus olacak. Daha uygun fiyata.
Evet öyle yapıyim.Bu şikayetlerinden dolayı bir KADIN DOĞUM DOKTORUNA görün derim. İçin rahat eder.
Var venetura guzel bir marka. Ben ondan alacağım. G besin Ben kullanmadım evde zaten o iceriklerle beslenebiliriz. Biraz para tuzagı gibi geldi bana cnm ya.instagramda cesit cesit atistirmalik tarifi var o icerikte. Paketli ürün sevmiyorum.Inositol takviyesi derken varmi boyle bir takviye ayrica g besin kullanan varmi kampanyada var trendyol da alsammi acaba diye dusunuyorum 45 gunluk kullanim 629 tl sanirim
Tarifleri var dediginiz instagramda hangi sitede ogrenebilirmiyim tesekkur ederimVar venetura guzel bir marka. Ben ondan alacağım. G besin Ben kullanmadım evde zaten o iceriklerle beslenebiliriz. Biraz para tuzagı gibi geldi bana cnm ya.instagramda cesit cesit atistirmalik tarifi var o icerikte. Paketli ürün sevmiyorum.
İcerigi fotoda var g besinin. İnstagramda #hamileliktebeslenme etiketinde gayet güzel seçenekler çıkıyor.Tarifleri var dediginiz instagramda hangi sitede ogrenebilirmiyim tesekkur ederim
Mail adresini verirsen ferin batmanin gebe kitabini gönderebilirim. 2 sene onceki hamileligim icin almistim ama dusuk olmustu baslamadan bitmisti hevesim.Tarifleri var dediginiz instagramda hangi sitede ogrenebilirmiyim tesekkur ederim
Doğal şey dediğiniz o bitkiler de insanı ölüme götürebiliyor Allah muhafaza,karaciğer veya böbrekleri bitire de bilir.Çok ta masum değiller , zehirle bitkilerin aralarında doz farkı var sadece.Bu konuda çok acı tecrübe yaşadım maalesef. Dikkatli olmak ta fayda var.onada başladım bugun bırde agnucaston olarak hayıt hapını... cyclo prognova kullan dedı dr. ama onu bır ay kullandım kıst ıcın ve nerdeyse ölüyordum.. tam onun beyazları bıttı bende bır nefes darlıgı bır kalp carpıntısı ölüyorum sandım acile gıttık serum vs taktılar nabız flan 130 du o an kalbım yerınden cıkıcaktı sankı oyle bı nefes aclıgı cektımkı bu durum bes altı gun surdu azalarak ... onuda kullanamıyorum mecbur hayıt aslanpencesı gıbı doğal seyler kullanıyorum ..
iyi geceler herkese;Inositol takviyesi derken varmi boyle bir takviye ayrica g besin kullanan varmi kampanyada var trendyol da alsammi acaba diye dusunuyorum 45 gunluk kullanim 629 tl sanirim
simdiden hayirli ugurlu olsun tedavinSelam arkadaşlar transfer bekelyenler uamrim iy sonuçlar alirsiniz başlayacak olanlarada allahim kolaylık versin buarada bana dr,um birek hayıt tohumunu onerdi fsh yüksekliği icin bide bi ilac takviyeis verdi icerigi cok geniş folik asit Q10, Dvitamni b12 falan hepsi var onu kullaniyorum ramazandna sorna tadeviye baslayacagim buradaki haberler gercekten insana umut veriyor gerisi nasip tabiki hayirlisi olsun hekres iicn
özellikle Ayşe hn.hep kötüyü söylüyor böyle bi negatif yaklaşım hiç görmedim.yaşım 28 amh ım 1.8 olmasına rağmen çok az zamanım kaldığını,116 çıkan glukozumla da basbaya şeker hastası olduğumu söyledi..halbuki sadece insülin direncim vardı ve 1 yıl ilaç kullanarak direnç de kalmadı şükür.her zaman pozitif doktorla tedaviye başlamak gerekiyorDoktorlara kalsa 40 tan sonra hamile kalmak bile mucize ben kızımı 41 yaşında doğurdum (doğal yolla hamilelik), onlar ezberden konuşuyor her şeyi bilimle açıklamak mümkün değil ve doktorlar hep kötüyü söyler ben bunu öğrendim 3 kere tüp bebek denedikten sonra. ilk 2 denemeyi yaptığımız doktor bana sonuç negatif çıkınca boşuna uğraşma senin durumundakiler yumurta satın alıyor dedi ona kalsa çocuğum olmazdı ama öyle olmadı (Medipol Mega Hastanesi Ayşe Karahasanoğlu).
ümit etmeyi sakın bırakmayın taki hiç yumurta kalmayana kadar.