Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

tesekkur ederım cok sağolasın..evet canım kullansam dıycem onlardan oldu ... ama sadece omepa c vıt gıbı takvıyeler alıyordum.. sormaa yanetkılerde oyle boyle cınsten olsa mıde bulantısı karın agrısı onada razıyımda bıldıgın nefes alamadım.. bırakınca azalarak gectı .. tovbe yarabbım neye elımı atsam bır olay.. yumurta toplatmaya gıttım yolda kaza yaptık vardıgımızdada catlamıstı zaten rabbım beterınden korusun ama yoruldum cok care olur dedgım seyden bı adım daha gerıye gıtmekten...allahım hayırlsıyla sağlıkla bır evlat nasıp etse hersey gecer unutulurda iştee...

Hepsi aynı anda oluyor mu o kadar arı sütüne başlayacağım sipariş verdim. Dhea, imom ve imprly içiyorum.Şimdilik bu kadar bendekiler

Histamin intölaransına baktırdınız mı? Bazı yiyecekler zaten yükseltiyor bir de vitaminlerle daha da artabiliyor. Benzer durum bende de olmuştu vitamin yüklemesinden sanmıştık, kaç kere acile gittim ama histamin intöleransı çıktı ve çok sonra detaycı bir doktor tarafından çok sonradan farkedildi. Dao enzimi testi ve kanda histamin seviyesiyle anlaşılıyor.

çok mutlu oldum bebeğini güzel günlerde sağlıkla kucağına alman dileğiyle maşallah

hiç baktırmadım en kısa zamanda baktırayım buna... tsk ederım

allah sabrını verir inşallah çok zor senin adına çok üzüldüm.

Bu yumurtanın çatlaması ne zmn oldu? Büyük talihsizlik çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Allahım can sağlığı versin ki öncesin de trafik kazası geçirmişsiniz.
Önce canınızın sağlığı sonra yine yeni yeniden yola devam..
Bu arkadaşın dediği histamin durumu olabilir. Bunu her doktor farkedemez gidip özellikle belirtmek lazım. Güzel bir bilgi bu, o kadar çok ilaç ve türevi kullanıyoruz ki birinden olmazsa diğerinden bizim de başımıza gelebilir. Ki geliyor da

Masallah cok sevindım su kalp atisi ne güzel bir duygu. Allah gönlüne göre versin

Kizlar ben gene hastane git gel. Sabah kan verdım orda oglene kadar beklememek icin ise geri döndüm, ogle arasi yemek yemeden yıne hastaneye gittim saka gibi doktorum yoktu asistan dedigi haftaya gel 1dk sürmedi bende sanıyorum ki baslicaz. neyse saka gibi onun icin durumum net deıl ve ilacta vermedi. Igneleri bırakmıstik. Bana bir daha donmus embriyo ay cok kolay dienin ağzına
Dogal siklus ile transfer nasil oluyor ilacta verilmedi belki bunu deneyebilir. Boyle tedavi olan arkadasim varmı.

Insallah bugünlerde gecer ve gülerek anarsın bebisinle birlikte

Sevgili arkadaşım. Valla ben senin tedavinin devlet hastanesinde olmasından dolayı böyle olduğunu düşünüyorum. Yanlışsam lütfen düzelt beni.

Selam kızlar, 5. Tedavim ngs ye gidemeden bitti, yola devam yılmak yok, ancak her doktorun bakışı farklı cok kafam karışıyor 2 yıldır kimse esimin sperm testindeki lökasit ( enfeksiyon) durumuna bakmadı halbuki pik yapmış belkide doğal yoldan bile kalmamı etkiledi Erbil bey lokasit temizlemeden dollenme yaptırmadı, antibiyotik kullandı eşim , temizlendi ama erbil beydeki 3. Tedavimde labaratuar bakiyor ve lokasit tekrar pik yapmış , bukadar önemliyse diğer doktorlar neden ilgilenmedi bu konuyla acaba

Merhaba,
Kısmetse kısa bır sure sonra bende tedavıye baslıyorum. çok uzun yıllar ılac fırmasında calıstım kızlar , içerik bılgım ıyıdır cok arastırır cok okurum , etken maddelerden ıyı anlarım. ayrıca fırma stratejılerı vardır , ondanda anlarım. O yuzden sızlerle kullandıklarımı paylasmak ıstedım. Belkı bu takvıye konusunda aklı karısık olanlara faydası olur dedım. kızlar madem yaşımız 40 ustu şunu çok net bilmeliyiz; ekstra bırseyler yapmalıyız . Ama bunu umutsuz olalım dıye yazmıyorum aksıne umutlu ve sıstemlı olalım ve hayırlısıyla ıstegımıze kavusalım. Yanı kullandıgınız takvıyelere çok önem verin arkadaşlar.
Ben neler kullanıyorum:
  • her sabah organık bir arı sutu+ bal karısımından 1 kaşık aç karna. gercek olması muhım, sahtelerı var.
  • ocean daily one multıvıtamın
  • inositol desteği . (promotil-prowoman-venatura cok fark etmez buna cok takılmayın , mesela bır multıvıtamın alırsanız yanında sadece ınosıtol alırsınız cok daha ekonomık olur. maddıyatta sıkıntı varsa boyle yapılabılır )
  • maça kökü 1 çay kaşıgı (stres sevıyesını dusuruyor)
  • d vitamını
  • demır takvıyesı
  • avokado her gun
ve şimdi hayıt ekstresı sıparıs verdım onunla ılgılı çok çalısma ve makale okudum ıyı gelecegıne ınanıyorum.
Durum budur yapabılecegım bırsey varsa yazın cevaplarım elımden geldıgınce , bılgım dahılınde.

Son düzenleme:
Masallah masallah... Saglikla gelsin insallah.. daha burda cinsiyetini soyleyeceksin insallah hic moralini bozma..Zor elde edince insan dogurana kadar diken ustunde oluyor malesef..

Dogal siklus transfer dedigin tam olarak nedir bilmiyorum canim ama benimkinden mi acaba? benim adetin 3.günü muayene ile ilaclara baslandi oyle igne falan yok..estrofem, kan sulandirici, d vitamini, b12, prednol diye bir ilac.. bunlari kullanicam adetin 14.gunu kontrolum var rahim kalinligina göre cagiracaklar sanirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…