Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar yarin kontrolum var..heyecan bastı..insallah rahim istenilen kalinliktadir..kac mm oldugunda transfer yapiyorlar? Simdiye kadar 4 transfer oldum hicbirinde sormadim kac mm diye..

İlk transferimde sormamıştım. Bende merak ettim, gittiğim de soracağım. :)
İnternette baktığım da '' Embriyonun tutunabilmesi için rahim zarı kalınlığının en az 7 mm, en fazla da 14 mm olması gerekiyor. Tüp bebek tedavisinde de embriyo transferi için rahim zarı kalınlığının bu değerler arasında olup olmadığına bakılır, bu olgunluğa erişmesi beklenir.'' diyor ama.

Merhaba arkadaşlar bugün tedaviye başladım 2 yumurtam varmış sizce şansım nedir bu ikinci tüp bebek denemem daha önce 7 yumurta toplandı 2 tanesi dollenmisti oda tutmadı. Şimdi 2 yumurta ile uzun bir yolculuğa başladık bu şekilde olupta sonuç alan varmı?

ben Ayhan Ercan'ın markasından aldım Biostore. Internetten sıparıs verdım. Ekstesı sıvı , akşam 1 tatlı kasıgı suya karıstırılıyor. Bırde hayıt macununu aldım o da sabah aksam 1 tatlı kasıgı kullanılıyor , Allah affetsın tadı cok kotu , zor yutuyorum ama ıncelersınız ıcınde cıvanpercemı vs var. Faydalı olacagına ınanıyorum ve bu markaya cok guvenıyorum.

Tablet olarakta arastırdım Venatura markasının var ama onu kullanmadım henuz, sımdı bu aldıklarımı kullanıp tahlılde bakacagım ostrojenı nasıl etkılemıs dıye.

Tesekkurler

Hayirlisi bakali guzel etkilesin inşallah, bende verdim siparişleri

Ben şimdiye kadar denemelerimi Bülent Kars bey ile yapıyordum. İlk deneme de transfer olmadığı için transfer parasını iade etmişti . Bu arada ilk muayene ye para aldıktan sonra yumurta takibi için hiç ücret talep etmedi. İkinci denememde muayene ücreti bile almadı , onda transfer oldu , yanlış hatırlamıyorsam 8000tl civarı ödedik. Yine yumurta takibine brşsey ödemedim . Üçüncü denemede muayene ve yumurta takibi başladı ama yarıda kesildi tedavi hiç ücret ödemedim . Bülent bey bu konularda istisna biraz.
4. deneme için Bahçeci Umut ile görüşüyorum faklı biryer de deneyeyim diye , aslında Bülent bey den çok memnundum.
Paket 10500 dediler , transfer olmassa %20 geri alıyorsun , toplama da olmassa 3500 alınıyor , gerisi iade . 3500 TL yumurta takibi için alınıyormuş . Sonraki ay yine yumurta takibi ile başlanırsa yine baştan 10500 TL lik paketle başlıyorsun . Empriyo dondurma gerekirse 1700 TL
Bahçecde peki pozitif sonuç aldınız mı? Sizdeki sıkınıt neydi acaba neden olmuyordu bebek? Ben de Bülent Hocaya gideyim diyorum tüp bebek için şimdid araştırıyourm.

Merhaba arkadaşlar bugün tedaviye başladım 2 yumurtam varmış sizce şansım nedir bu ikinci tüp bebek denemem daha önce 7 yumurta toplandı 2 tanesi dollenmisti oda tutmadı. Şimdi 2 yumurta ile uzun bir yolculuğa başladık bu şekilde olupta sonuç alan varmı?

Hayirli olsun, sayıya takılmayın önemli olan kaliteli olsun

Merhaba canım, Hadi hayırlı olsun, devamı sonu güzel olur inşallah. Sayıya takılma, kalitesi önemli... Tek yumurta ile bile pozitif sonuç alanlar var.

ben Ayhan Ercan'ın markasından aldım Biostore. Internetten sıparıs verdım. Ekstesı sıvı , akşam 1 tatlı kasıgı suya karıstırılıyor. Bırde hayıt macununu aldım o da sabah aksam 1 tatlı kasıgı kullanılıyor , Allah affetsın tadı cok kotu , zor yutuyorum ama ıncelersınız ıcınde cıvanpercemı vs var. Faydalı olacagına ınanıyorum ve bu markaya cok guvenıyorum.

Tablet olarakta arastırdım Venatura markasının var ama onu kullanmadım henuz, sımdı bu aldıklarımı kullanıp tahlılde bakacagım ostrojenı nasıl etkılemıs dıye.
Hayıt macunu nasıl birşey

Korona sebebiyleişime ara verilmişti. Tekrar başlayacakmış. Maalesef tüp bebek merkezim başka şehirde. iğneye başladığınızda kaç günde bir kontrol isteniyor? Yani iki günde bir mi? Üç günde bir mi?

Korona sebebiyleişime ara verilmişti. Tekrar başlayacakmış. Maalesef tüp bebek merkezim başka şehirde. iğneye başladığınızda kaç günde bir kontrol isteniyor? Yani iki günde bir mi? Üç günde bir mi?
gamzelihaller gamzelihaller benim ikinci kontrolumu 9. gun cagırdı.sonra 11. gün.zaten üçüncu gidişim 14. gün opu yla oldu.ama daha başka doktorla hep farkli oluyordu.istersen doktoruna bu durumu anlat başladığında, mumkun olduğunca seni de düşünerek ayarlar belki.

Tedaviye baslandi diyelim.. 4 gun veya 5 gun sonra gidiyorsunuz..sonra bir kez daha..opuya kadar 2 defa gittim.. opu ile birlikte 3 ediyor..

gamzelihaller gamzelihaller benim ikinci kontrolumu 9. gun cagırdı.sonra 11. gün.zaten üçüncu gidişim 14. gün opu yla oldu.ama daha başka doktorla hep farkli oluyordu.istersen doktoruna bu durumu anlat başladığında, mumkun olduğunca seni de düşünerek ayarlar belki.
Daha sık yapan doktor var mıydı?

Çook teşekkür ederim, çok rahatladım.. 1 haftadır abartısız her gün ağlıyordum menopoza giriyorum diye.. :)

Yaşadığın endişeyi ve üzüntüyü en iyi ben anlarım. Çünkü ben de aylarca neden regl olamadığımı bilememiştim. Ki Tüp bebek doktoruna gidiyordum her ay kontrole. O bile anlayamadı. Kürtaj olmuştum o doktora. Meğerse yapışıklık olmuş. Ondan regl olamıyormuşum. İstanbul'daki kadın doğum doktoruma gidince öğrendik 7 ay sonra. 7 ay dile kolay ama cehennem gibiydi psikolojim. Rabbim kimseye yaşatmasın. Yaşamayan bilmez o duyguyu. Ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Geçmiş olsun. Regl oldum diye de haber edin olur mu?

Yaşadığın endişeyi ve üzüntüyü en iyi ben anlarım. Çünkü ben de aylarca neden regl olamadığımı bilememiştim. Ki Tüp bebek doktoruna gidiyordum her ay kontrole. O bile anlayamadı. Kürtaj olmuştum o doktora. Meğerse yapışıklık olmuş. Ondan regl olamıyormuşum. İstanbul'daki kadın doğum doktoruma gidince öğrendik 7 ay sonra. 7 ay dile kolay ama cehennem gibiydi psikolojim. Rabbim kimseye yaşatmasın. Yaşamayan bilmez o duyguyu. Ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Geçmiş olsun. Regl oldum diye de haber edin olur mu?

Merhaba canım, inan çok kötüydü.. Sana da çookk çokkk geçmiş olsun canım.. Bugün itibari ile benim ki göz kırptı.. :)) Yarın sabah 9 da hayırlısıyla randevum var..

Merhaba, benim ilk transferim de regl 2.gün gittim, iğnelere başladı. Sonrasın da 5.gün kontrole çağırdı, ilaçları değiştirdi, 2 gün sonra çatlama iğnesini oldum.

X