Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar son kontrolume gittim..rahim kalinligi cok şükür iyi cıktı..simdi kan sonuclarini bekliyorum.. sanirim 3 gun icinde transfer gunu verirler..
Basta tiroidler sorun çıkardı 3 ayda dusurduk..hadi bu ay tahlillerim hersey normal basladik.. rahim kalinligim da cok iyiyken simdi de progesteron yuksek cikti diye iptal edildi..O kadar ilaclari kullandim.. istedikleri serumu taktirdim..serumun fiyati, ozel hastanede taktirmak, takip ucretleri derken yine maddi açıdan bosa gitmesine mi yanayim, vakit kaybina mi yanayim.. dondurulmuslar olmasa suan birakmistim.. bu defa gercekten sinirlerim bozuldu aglamak uzereyim ya..

Açelyacım canını çok sıkma...bizim planladığımız gibi gitmeyebiliyor...en doğru zamanda olacak inşallah transferin,zaman su gibi akıp geçiyor...artık ben acele etmeyi bıraktım,çünkü hiçbişey planladığım gibi gitmedi...akışta olalım ,doğru zaman bizi bulacak..

Ya tabiki oyle ama ust uste olunca insan gercekten yoruluyor.. o serumu taktirdigima yaniyorum tam 10 saat yattim düşün yani.. bu ay hep pozitif dusundum tamam dedim hatta bu defa pozitifi gorucem diye kendimi hazirladim.. olmadi yine..
Devletin hastanelerine gidince de çat diye tahlil yapmiyorlarki ..adet tarihim bazen 1 hafta once geliyor bazen 3 gun once.. simdiden randevu almak gerekiyor..tarih belli olsa alinir.. ozelde desen bir suru para..para kalmadi ki artik resmen sömürüldük..gel de aglama..

Açelya okuyunca bir anda içim cız etti. Neden böyle oluyor yaa, neden eş zamanlı gitmiyor bu durumlarBurası neresi daha önce de transferini iptal etmişti.
Umarım fazla ötelenmez çok kısa zamanda düzene girer ve hallolur.
Öbür gün de benim muayenem ve tahlillerim var ve ne çıkacak meraktayım

Ya herseyi garantiye almalari güzel.. onceki tedavilerimde mesela hic tiroide bakan olmadi.. benim korktugum nokta onumuzdeki ayda da biseylerin normal cikmayacak olma ihtimali..burda takibimi yapan doktor bugun rahim super hersey yolunda dedi ama işte baska bisey çıktı.. hemsireye progsteron neden yukselir bi caresi varsa ona da bakalim demisim nasil bir ruh haline girdiysem.. sizin vucudunuzla alakali yapabilecegimiz bisey yok ilaclari birakin adetle tekrar baslanacak dedi..

canım gercekten tum isyanında haklısın.okudukca benim bile sinirlerim bozuldu.nasıl isler bunlar anlamiyorum ki ben yaa.benim bundan oncekinde ne adet zamanimda ne transfer gununde hicbir seye bakmamislardi.gercekten yok mu bu isin bir proseduru.neye gore kime gore...Allah a emanet gidiyoruz...
he ama dedigin gibi,herseye bakmalari bence de cok onemli.hep diyoruz vardir her iste bir hayir.Ben tum cektiklerine karsilik ödülünün bebegin olacagini biliyorum.napalim ha 1 ay erken ha bir ay geç bende adet bekliyorum,beraber baslamis oluruz belki boylelikle

Yarin sabah işe gidecegim ve yatakta gozlerim dolmus oylece yatiyorum.. böyle bagira bagira aglamak istiyorum oyle bir ruh hali.. sanki negatif sonuc almisim gibi bir umitsizlik.. hastanelere randevusuz gidilmiyor.. net adet olacagim gunu bilmedigimden tahmini bir gune aldim.. gün tutmazsa ozele yine paralari kaptiracagiz..baslarken yine tsh ve progesteron bakilacak..tamamsa baslanacak ilaclar sil bastan alinacak..14.gun gelince tekrar tahlil.. hopp deger istedikleri gibi degilse iptal.. Ben 4 transfer oldum simdiye kadar hic tahlil vs bisey hatirlamiyorum..acaba hepsi taze transfer oldugu icin mi bakmamislardi yoksa doktordan doktora mi fark var dedigin gibi bilmiyorum..

negatif almadin ama dimi.lutfen gecenin bu saatinde düşünme artik bunlarii.evet cok badirler atlattik hatta belki bi bukadarini daha yaşayip atlatacagiz.ama atlatacagız hepsii gecicek.üzme guzel canını,kendine yazik.gec olsun güç olmasin simdi sakince telefonu elinden birak ve yum gözleriniyarin yeni bir gün

açelya günaydın umarım bugün daha iyi olursun.sen çok haklısın çok yoruldun ertelemek zor hele böyle olunca.benim transferde 1 kez ertelendi rahim duvarı ince diye.ona sebep de hastanenin östrojen bant vermesi daha önce estrofem ilaçla hiiç sorun yoktu.

yani hepimiz yaşadık.zaten son noktaya gelmeden çekilecek acılar bitmeden bebekte gelmiyor :)) son raddede :)) çok sabırlı kızlarız sabredeceğiz.transfer hazırlığında bende çok sabırsızlanıyordum sabrım kalmamıştı...

geçen bir arkadaş devlet mi özel mi diye sormuştu hastaneyi, tabi hastane farkı olabilir özel rahat geçiyor.ama her özel değil.benim de ankaradaki gen-art hiç tahlil falan yapmamıştı buna dikkatini çekerim yanlış olan bu.senin hastanenin tsh ve progestan sorması bana hastanenin iyi olduğu izlenimi verdi.
çünkü bahçeci fulya, tsh konusunda iyiydi.beni transferden 4 ay önce çünkü kontrollerim oluyordu era testi vs. tsh için ilaca başlatmıştı.

hastanen iyi bir hastane tsh zaten önemli bu net progestana da tahminim bahçeci fulyada baktı ve ondan sonra transfer oldum.

bak hormonları görüyorsun bir aydan bir aya tutmuyor. stres artınca aslında hormonlarımızda etkileniyor ama o başka bir konu.

vücudumuzun her ay aynı olmadığını bize tekrar hatırlattın :))) ama önümüzdeki ay herşey iyi olacaktır çünkü eninde sonunda rölantiye girecek

Allah güzel gönlüne göre verecek inş. hepimiz üzüldük ama değmezmiş sonucu görünce aşırı üzüntüye gerek yokmuş diyorsun. Allahtan dileğim sende evladına kavuşup bugünleri unutursun inş.

Kızlar Merhaba,
Salı günü tüp bebek için merkeze gittim ve rezerv düşük olduğunu söyledi doktor çok zor dedi dünyam başıma yıkıldı vs özet olarak illada yapalım diyorsan letrol başladı ve ctesi iğneye bağlıcaz dedi ,iğne için geç değilmi sizce kafama takıldı.

Bu zorlu yolda hepimiz için zorluklar var ama stres yapmak üzülmek hormonlarımızı direk etkiliyor bende çok ağladım ama sabahına uyandım sen güçlü olmassan vucudunda savaşmayacak dedim sildim gözyaşımı sabah işime geldim ilaçlarımı kullanıyorum yarın kontrlüm var yumurtaların yine durumuna bakacak birde tahlillerime, güçlü olun kızlar vucudunuza güçlü olması gerektiğini göstermemiz lazım hepimiz için güzel haberler inş Unutmayalım geçikiyorsa güzellişiyordur :)

Merhaba kızlar,
bir şey sormak istiyorum, ben yaklaşık 2 aydır hayıt tohumu ve aslan pençesi çayı içiyorum. önceden sadece aslan pençesi çayı içiyordum son 2 aydır hayıtta ekleyip demliyorum. fakat son zamanlarda bende aşırı susama, dudak kuruması, baş ağrısı, yorgunluk olmaya başladı gözlerimin altı torbalandı gibi sanki. hayıt böyle bir şey yapar mı bilgisi olan var mı acaba, ya da sizlerde de buna benzer yan etkiler oldu mu?

Bir cogumuzun rezerv düşük.. dogru tedavi ve takviyelerle birkac yumurta mutlaka elde edersiniz dert etmeyin.. rezerv azligi sadece daha fazla opu ve dolayisiyla para ve zaman acisindan yorulmak demek..bana da oyle dediler ama suan beni bekleyen birkac embriyom var cok şükür.. bir de transfer olabilseydim daha guzel olacakti..siz de caninizi sıkmayın.. 1 tane bile çıksa umut var demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…