Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben aylardır prowomen kullanıyorum.Kullanmaya karar vermeden evvel epey incelemiştim. Promotil womende folik asit,selenyum,çinko, ,B1,B2,B6 ve C vitamini vs yok ,bunlar prowomen de mevcut. Miyoinositol promotil womende çok aşırı yüksek,prowomendeki miktarı ise 40 yaş üzeri için fazlasıyla yeterli , zaten büyük ölçüde pco hastaları için bu madde.40 yaş üzerinde pco pek görülmez.Bu yüzden prowomen iyidir.

Ayrıca çok güçlü antioksidan olan astaksantin promotil womende yok , prowomen de var.Diğer bir önemli antioksidan olan Coenzim Q10 nin prowomen deki miktarı 200mg iken , promotil womende 100mg.L arginin ise ikisinde de aynı miktarlarda.

Benim tercihim prowomen oldu.Küçük bir karşılaştırma yaparak ürün içeriklerindeki farklılıklara değinmek istedim.Umarım sizlere faydası olur.
çok teşekkür ederim bilgilendirme için, dün biraz baktım kafam karıştı haliyle ne almam gerekiyor diye. bende pco yok 42 yaşındayım yumurta var dna sı bozuk çıkıyordu tüp bebek denemelerinde kızım olmadan önce çok uğraştım kendimce araştıra araştıra buldum doktordan bulamadığım faydayı. burada bir arkadaş yazmıştı fenomom kullanmış 2 embriyosu blast olmuş ilk defa. fenomom un detayı daha fazla hücre dna hasarını aza indirger yazıyor ne için kullanılır kısmında ben de şimdi aşağıya içeriğini ekliyorum he bir de ekstra probiyotik varmış içinde.
Fenomom 30 Saşe
Miyo -İnositol 1000 mg
Betaine 100 mg
Vitamin_c 30 mg
D-Kİro İnositol 25 mg
Glutatyon (Acetil) 15 mg
Co-Enzym Q10 (ubiquinol) 15 mg
Qverçetin 15 mg
Alpha-Lipoic Acid 15 mg
Zinç (Aktif Form ) 10 mg
Vitamin E(TE) 10 mg
Riboflavin B2 1,5mg
Pridoksin B6 1,5 mg
Tiamin B1 0,4 mg
Vitamin A 800 mcg
Folic Acid (5MTFB) 400 mcg
Selenyum 100 mg
Metilkobalamin B12 2,5 mcg
Lactobacillus Rhamnosus 1X10 CFU
Bifido Bacterium Lactis 1X10 CFU
Lactobacillus Cazei 1x10 CFU

bende rahim inceliği sorunu olmadı. yumurta kalitesini arttırmak için de arı sütü, polen, kestane balı, d vitamini, omepa q10 kullandım uzun süre kullandım ama. hormonları dengeye sokmak için de aslan pençesi çayı, hayıt tohumu çayı, meyan kökü çayı, maydonoz çayı içtim. aslında benim denemediğim şey kalmadı gibi bir şey soğan kürü yaptım bi ara incir kürü yaptım bi ara ama bunları sürdürmedim. çaylar ve takviyeleri uzun süre kullandım ve 40 yaşında doğal yolla hamile kaldım 3 tane negatif tüp bebekten sonra. dediğim gibi rahim inceliği yoktu bende o yüzden ne iyi gelir bilmiyorum ama narı ve nar suyunu duymuştum bende. inşallah problemin çözülür yavruna ya da yavrularına kavuşursun. yumurta kaliteni arttırmak için de bu takviyeleri kullanabilirsin fayda görürsün mutlaka.
Çok teşekkür ederim Rabbim tüm isteyen kadınlara nasip etsin .

Vücut kitle indeksi,net'de hesaplama araçları var ....doğurganlık için kilonuz ve boyunuza göre sağlıklı aralikta olması gerek...mutlaka düzenli spor yapın yürüyüş koşu gibi mümkünse... ayrıca kilonuzu kontrol altında tutmaya çalışın
Çok teşekkürler

Kızlar 18 şubatta transfer olmuştum biliyorsunuz 7. Gün hcg degrim 73, 11 gün 380, bugün yani 14. Gün hcg değerim 1169 cıktı. Doktor bu sonucun normalin biraz düşüğü olduğunu söyledi, bugün keseyi de göremedik bebegin gelişimi çok düşük geçen yıl düşük yapmıştım çok korkuyorum. Dusuk hcg ile çocuk doğuran var mı aranızda?

Kızlar 18 şubatta transfer olmuştum biliyorsunuz 7. Gün hcg degrim 73, 11 gün 380, bugün yani 14. Gün hcg değerim 1169 cıktı. Doktor bu sonucun normalin biraz düşüğü olduğunu söyledi, bugün keseyi de göremedik bebegin gelişimi çok düşük geçen yıl düşük yapmıştım çok korkuyorum. Dusuk hcg ile çocuk doğuran var mı aranızda?
Bu yorucu ve zorlu süreci geçirerek hamile kaldığınız için çok sevindim tebrik ediyorum Rabbim sağlıcakla bebeyinizi kucağınıza almağı nasip etsin inşallah. Lütfen kötü düşünmeyin bebeğiniz size sıkı sıkı dayanıcak hep pozitif düşünün.Ablamın görümcesi 8 sene uğraşdılar iki kere tüpbebek yapdırdılar düşükle sonuclandı üçüncüde çox şükür sağlıcakla doğurdu. onada doktor düşük hgs demiş çok morallari bozulmuşdu bu kesde düşük olucak diğe çok korkmuştular.Ama Rabbim büyük bebeği tutundu annesine her şey yolunda gitdi. Yalnız o üç ay yatarak geçirdi ilk üç ayı çok iyi beslendi. Bende tüpbebek tedavi sürecinde olduğum için ondan tekrar detayli bilgi aldım. Peki daha öncesi tüşük nedeni neymiş söyledilermi doktorlar?

Bende yarin OPU ya girecegim ama regl oldum, adetliyken de yumurta toplanır dedi doktor , ama kendimi cok kotu hissediyorum o sekilde nasil olacak anlayamadım.. tecrübesi olan varni bu konuda

Bana Memorial’da “9. gün beta 100’ün altında ise şüpheleniriz” demişlerdi. Siz 7. gün baktırmışsınız bence sizin değeriniz düşük değil, gün aşırı ikiye katlamış gibi de görünüyor 🧿
Kese görmek için de erken bence moralinizi bozmayın herşey yolunda diyelim öyle de olsun 🙏
Doktorunuz kim merak ettim

Bu yorucu ve zorlu süreci geçirerek hamile kaldığınız için çok sevindim tebrik ediyorum Rabbim sağlıcakla bebeyinizi kucağınıza almağı nasip etsin inşallah. Lütfen kötü düşünmeyin bebeğiniz size sıkı sıkı dayanıcak hep pozitif düşünün.Ablamın görümcesi 8 sene uğraşdılar iki kere tüpbebek yapdırdılar düşükle sonuclandı üçüncüde çox şükür sağlıcakla doğurdu. onada doktor düşük hgs demiş çok morallari bozulmuşdu bu kesde düşük olucak diğe çok korkmuştular.Ama Rabbim büyük bebeği tutundu annesine her şey yolunda gitdi. Yalnız o üç ay yatarak geçirdi ilk üç ayı çok iyi beslendi. Bende tüpbebek tedavi sürecinde olduğum için ondan tekrar detayli bilgi aldım. Peki daha öncesi tüşük nedeni neymiş söyledilermi doktorlar?
Daha önceki düşüğüm 7 haftalıkken oldu. Bir kez kalp atışını duymuştum 2. gidişimde kalp atisini duyamadik kurtajla alindi aslinda yasim 42 olmasa bu kadar sorun yapmam ama zamanla yarisiyoruz. Ben acaba çok pimpirikli olduğum için doktoru da mi korkutuyorum bilmiyorum

Daha önceki düşüğüm 7 haftalıkken oldu. Bir kez kalp atışını duymuştum 2. gidişimde kalp atisini duyamadik kurtajla alindi aslinda yasim 42 olmasa bu kadar sorun yapmam ama zamanla yarisiyoruz. Ben acaba çok pimpirikli olduğum için doktoru da mi korkutuyorum bilmiyorum
Yinede siz pozitif düşünün. Fazla pimpirikli olmağa gerek yok Nasipde ne varsa oda olucak.

Bana Memorial’da “9. gün beta 100’ün altında ise şüpheleniriz” demişlerdi. Siz 7. gün baktırmışsınız bence sizin değeriniz düşük değil, gün aşırı ikiye katlamış gibi de görünüyor 🧿
Kese görmek için de erken bence moralinizi bozmayın herşey yolunda diyelim öyle de olsun 🙏
Doktorunuz kim merak ettim
Teşekkür ederim diğer doktoruma sordum hayet iyi dedi. Cumartesi günü keseyi gormeye gidicem yine inşallah görürüz beni rahatlattiniz kızlar çok sağolun 🤗

Amiiiiiiiinnnnn. Buradan :anneadayı: gebelik haberinizi ne zaman olursa lütfen paylaşın. Buradaki herkes bunun için var. Sizlerde şahanesiniz. Azimle, bıkmadan-usanmadan bebek isteği ile devam edin.
Paylaşımınızı okudum fsh için testere dişli Aslan pençesini günde kaç defa ve ne kadar süreyle kullandınız acaba Alllah büyük İNŞALLAH sizede hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin 🥰💕

Ben aylardır prowomen kullanıyorum.Kullanmaya karar vermeden evvel epey incelemiştim. Promotil womende folik asit,selenyum,çinko, ,B1,B2,B6 ve C vitamini vs yok ,bunlar prowomen de mevcut. Miyoinositol promotil womende çok aşırı yüksek,prowomendeki miktarı ise 40 yaş üzeri için fazlasıyla yeterli , zaten büyük ölçüde pco hastaları için bu madde.40 yaş üzerinde pco pek görülmez.Bu yüzden prowomen iyidir.

Ayrıca çok güçlü antioksidan olan astaksantin promotil womende yok , prowomen de var.Diğer bir önemli antioksidan olan Coenzim Q10 nin prowomen deki miktarı 200mg iken , promotil womende 100mg.L arginin ise ikisinde de aynı miktarlarda.

Benim tercihim prowomen oldu.Küçük bir karşılaştırma yaparak ürün içeriklerindeki farklılıklara değinmek istedim.Umarım sizlere faydası olur.
Çok tşk ederim, promotil bitince 2.kutu prowomen alayım ozaman bilgilenme için🙏

Prowomen kaç aydır kullanıyorsun peki

çok teşekkür ederim bilgilendirme için, dün biraz baktım kafam karıştı haliyle ne almam gerekiyor diye. bende pco yok 42 yaşındayım yumurta var dna sı bozuk çıkıyordu tüp bebek denemelerinde kızım olmadan önce çok uğraştım kendimce araştıra araştıra buldum doktordan bulamadığım faydayı. burada bir arkadaş yazmıştı fenomom kullanmış 2 embriyosu blast olmuş ilk defa. fenomom un detayı daha fazla hücre dna hasarını aza indirger yazıyor ne için kullanılır kısmında ben de şimdi aşağıya içeriğini ekliyorum he bir de ekstra probiyotik varmış içinde.
Fenomom 30 Saşe
Miyo -İnositol 1000 mg
Betaine 100 mg
Vitamin_c 30 mg
D-Kİro İnositol 25 mg
Glutatyon (Acetil) 15 mg
Co-Enzym Q10 (ubiquinol) 15 mg
Qverçetin 15 mg
Alpha-Lipoic Acid 15 mg
Zinç (Aktif Form ) 10 mg
Vitamin E(TE) 10 mg
Riboflavin B2 1,5mg
Pridoksin B6 1,5 mg
Tiamin B1 0,4 mg
Vitamin A 800 mcg
Folic Acid (5MTFB) 400 mcg
Selenyum 100 mg
Metilkobalamin B12 2,5 mcg
Lactobacillus Rhamnosus 1X10 CFU
Bifido Bacterium Lactis 1X10 CFU
Lactobacillus Cazei 1x10 CFU
Bu yazdığınız üründeki miyoinositol miktarı fazla yüksek bizler için , daha çok PCO hastalarına yönelik miktarlarda. Prowomendeki coenzim miktarı bunun 200katı , içinde astaksantin ise hiç yok , l arginin o da yok . Bize gereken en büyük antioksidanlar bunlar . Bir takviyeyi değerli yapan da işte bu antioksidanlardır.Günlük almamız gereken vitaminleri zaten bir şekilde besinlerle alıyoruz .Farklı olarak bu yazdığınız üründe lactobasiller var bunlar da bağırsak florası için iyidir . Floramıza yapacağımız en güzel yatırım doğal kefir , doğal turşu vb tüketimi ile olur . Siz sormadan yazdım bunları . Geçmiş olsun .Sevgiyle kalın .

Bu yazdığınız üründeki miyoinositol miktarı fazla yüksek bizler için , daha çok PCO hastalarına yönelik miktarlarda. Prowomendeki coenzim miktarı bunun 200katı , içinde astaksantin ise hiç yok , l arginin o da yok . Bize gereken en büyük antioksidanlar bunlar . Bir takviyeyi değerli yapan da işte bu antioksidanlardır.Günlük almamız gereken vitaminleri zaten bir şekilde besinlerle alıyoruz .Farklı olarak bu yazdığınız üründe lactobasiller var bunlar da bağırsak florası için iyidir . Floramıza yapacağımız en güzel yatırım doğal kefir , doğal turşu vb tüketimi ile olur . Siz sormadan yazdım bunları . Geçmiş olsun .Sevgiyle kalın .
teşekkür ederim, siz daha evvel araştırdığınız için yorumlarınız benim için değerli.
açıklamaları okudum sizin de söylediğiniz gibi myo-inositol ile d-chiro inositol pco hastaları içinmiş ben de yok pco. sanırım bende prowomen alacağım.
umarım siz de beklediğiniz faydayı görürsünüz, buradan haberleşiriz güzel sonuçlarla.

allah allah ilginç gerçekten 14. gün için bence çok iyi bir değer. keseyi 14. gün görülmez benim bildiğim hemen karamsarlığa düşme iyi olacak bir hafta sonra görürsünüz keseyi.

allah allah ilginç gerçekten 14. gün için bence çok iyi bir değer. keseyi 14. gün görülmez benim bildiğim hemen karamsarlığa düşme iyi olacak bir hafta sonra görürsünüz keseyi.
Doktorun yanıldığını düşünüyorum zaten başka bir doktora sordum gayet normal dedi. Bugün bir gece eşimle grafikler çizdik, beta hcg gelişim hesaplaması yaptik, internetten bidolu yazı okuduk, benimle aynı durumda olab şu an burayı okuyan kimse paniğe katılmasın diye yazıyorum değerler normalmiş. Ama ben yine de cumartesi cunki ultrason sonucumu da buraya yazacağım arkadaşlar

X