Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım sigorta hiç bir şey karşılamadı bizde ilaçlar 3500 falan tuttu.

Devlet hastanesi değildi benimki Yeditepe üniversite hastanesi özel 8500 paket halindeydi yumurta toplama ultrason anestezi transfere 2000 verdik.yumurta dondurmaya da 1500 du sanırım yani ilaçlar hariç 12 bini geçti ilaçlar da 4000 falan dersen 16.000 bini buluyor canım tabi ıvır ziviri da var kovit testi vs..

Merhaba maalesef aynı kronik sorunu yaşıyoruz .Benim doktorum da aynı cümleyi söylemişti bir çok defa.Sonuç yıllardır arpa boyu kadar yol alamadım incelik sorununda üstelik sürekli geriye gitti durumum.
Herşeye çözüm geliştirilebilirken buna da bir geliştirilememesi çok büyük talihsizlik.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ediyorum. Sizin işlemler özel hastane kadar tutmuş nerdeyse. Bende Uludağ Unverstedeğim 6000 TL tüp bebek ilaçlar ne kadar bilmiyorum.

Kizlar hepinize umut olmak için yazıyorum bugün kan sonucumu öğrendim 900 ve hamileyim kimse yaşından dolayı umutsuz olmasın 42 yaşındayım bende
Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah.. darısı başımıza

Kizlar hepinize umut olmak için yazıyorum bugün kan sonucumu öğrendim 900 ve hamileyim kimse yaşından dolayı umutsuz olmasın 42 yaşındayım bende
Cok cok tebrik ederim.sonucunuz cok güzel.sizin sayenizde foruma yazan tum hamile kadınlari tebrik ederim.bebekleriniz iyi gunlerde saglıkla gelsinler.
Dediginiz gibi imkansız degil insallah sayfada yazan arkadaslariminda mucizesi bu tedavisinde gelsin sevinelim

Merhabalar, 40 yaş itibariyle tedavilere başladım bilinen popüler merkez ve doktorlarda da tedavi gördüm ve bu süreçte inanın FSH ve AMH değerlerini çok önemsemedim...önceliğim aşırı stres olup tedavileri olumsuz anlamda etkilememekti...40'li yaşlarda 7-8 olan yumurta sayım son donem 4'lere düştü...cesitli ve çoğumuzun artık aşina olduğu arı sütü, imprly, omepa Q10, EFA ONE, Regenezis,çeşitli vitaminler...vs.kullandim...bircok tahlil yapildi ancak olumsuzluk açıklaması daima"ileri yaş nedeniyle yumurta kalitesizligi" oldu. Ancak şimdi kavradigim ve tekrar başa dönebilsem ne yapardıma gelirsek öncelikle her bir tedaviye başlamadan 3 ay once her gün en az 1-2 saat hızlı tempo yürüyüş yapardım ve VKİ' i ideal rakamlara düşürürdum, uyku düzenime mümkün mertebe dikkat ederdim ( saat 22.00 - 02.00 arası büyüme hormonu salgılanıyor) her ne kadar çoğu tüp bebek uzmanlari onermese de takviyeler kullanırdım olmazsa olmaz yine OMEGA, vitamin D ve diğer besin yoluyla alamadıklarımi, mutlaka doğal beslenirdim! ( Kendi adıma bunu hiç başaramamıştim) kapalı ürün ne varsa yasak!! doğal sebze meyve protein ve tohum ağırlıklı ayrıca bol bol su ve detoks, stres oranımi minimilize etmeye çalışırdım zira sürece olan negatif etkisi çok fazlaymış ve son olarak oluşan embriyolarima pgt yaptırmazdim ...riski göze alıp rahmim için onlara bir şans tanirdim
Velhasıl bu işin bir matematigi yok.. tabii bunu doktorlara sormayin :) zira aşırı derecede oranlara yuzdelere bakarak ve tabii öncelikle kendilerini temize çıkarmak adına olumsuz bir tablo çiziyorlar ve fakat bizler görüştüğümüz tanistigimiz bir takım insanların ileri yaş olup gebe kalıp saglikla doğum yapabildiklerine şahit olabiliyoruz Tedbir alıp takdiri Allah' a bırakalım...hayat yine güzel
Bol şans diliyorum

Kanım dondu şuan gökalp katildir benim gözümde yazmadan geçemedim ben her ay düzenli adet görürdüm beni mahvettii ileri derecede asherman sendromu etti yani 2 yıl olacak adet göremiyorum çocugum yok mahvetti işin içinden çıkamayınca elimden geleni yaptım dedi bakmadı bana yücel karamana gittim çok gereksiz ameliyat yapmış rahmin asla düzelmez boşa para harcama dedi bana gökalp dedinizya kaynar su dökğldü başımdann şuan mahkemeliyiz hayallerimi çaldı Allah çıkarsın ama

Kader arkadaşım. Çok geçmiş olsun. Kaç yaşındasın? Rahim inceliğin kaç mm?

Oooooooo hamile haberleri arka arkaya geliyor. Allahım bereketini artırsın. Devamı diğer arkadaşların haberleri olsun inşallah.

Tebrik ediyorum. Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin. Hamileliğinizin keyfini sürün.

Geçmiş olsun arkadaşım. Eğer özel değilse Kayseri Acıbadem tüp bebek doktoru Gökalp öner size nasıl bir operasyon yaptı ve bu durumu yaşadınız? 1 sene olmadı bende gittim ancak aldığım randevular sürekli ötelendiği için biz kendisine gitmekten vazgeçtik. Konya'dan Kayseri'ye aracımızla gidicez. Öğlen 13.30'a randevu veriyorlardı. Sonra doktorun operasyonu var diyip 15.00'e 16.00'ya öteliyordu hastane. Bizde bu randevu mevzusunu sevmedik, bıraktık. Zaten başlamamıştım hiçbir şeye. Başlayacaktık bu olaydan dolayı gitmedik. İyi ki de gitmedik galiba. Anlatırsanız sevinirim.

Kader arkadaşım. Çok geçmiş olsun. Kaç yaşındasın? Rahim inceliğin kaç mm?
5-5,5 genelde.Bazen 6,5 lik minik tepe oluşuyorsa da progesteronu yiyince gerileme oluyor , sanki çok kalınlaşmış gibi .44 yaşım .Senin yaş ved durumun nasıl ?
Benim primer sorunum 5 yıldır endometrium inceliği oldu , 5 sene transfer yüzü göremedim bu sebeple.Artık endometriumla ilgili kalınlaşma umudum tükendiğinden 5,5 mm lik endometriuma transfer yaptırıyorum birkaç aydır.
Pgt yaptırıyor musun ?
Bizim yaşlarda kalite de ciddi sorun.Umarım bunca sorun aşılır sorunlardır.

Opu işlemi zor mu? O kadar büyük bir takıntı haline geldi ki bende

Genel anestezi altında işlem yapılıyor. Yani uyuyorsunuz. Yumurta toplama işlemi için hemşireler var etrafınızda. Herkes bayan zaten. Çekinecek ya da korkacak birşey yok. Başka takıntı ettiğiniz birşey varsa söyleyin. Size daha ayrıntılı da anlatabiliriz. Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…