- 5 Ocak 2021
- 260
- 508
- 45
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #77.001
Canım sigorta hiç bir şey karşılamadı bizde ilaçlar 3500 falan tuttu.Merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah siz ve bebek için mücadile eden tüm kardeşlerimiz sağlıklı mutlulukla bebeklerine kavuşur. Ben biraz sizden bilgi almak istiyorum bursada Unverstede tedavi olyorum adetimin ikinci günü hayırlısıyla iynelere başlicam yaşım kırk, devletin malum 40 yaş olanlara pararalıdır prosödürü, sormak istediğim konu ilaçlar 40 yaş üstü olanlara paralımı devletde yoksa sigorta belirli miktarı karşılıyor? Sorduğumda bana hiçbir bilgi vermediker. O üzden sizden bilgi almak istiyorum.
Anladım canım toplam ne kadar ödeme yapdınız devlete?Canım sigorta hiç bir şey karşılamadı bizde ilaçlar 3500 falan tuttu.
Merhaba maalesef aynı kronik sorunu yaşıyoruz .Benim doktorum da aynı cümleyi söylemişti bir çok defa.Sonuç yıllardır arpa boyu kadar yol alamadım incelik sorununda üstelik sürekli geriye gitti durumum.Regl olabiliyor musunuz?
Regl'de azalma var mı?
Regl düzensizliği var mı?
Rahim filmi yani HSG çektirdiniz mi?
Kürtaj duyunca içim hep cız eder. Kürtajın hele ki yanlış ellerde kürtaj olmanın ne demek olduğunu iyi bilirim. 2 sene önce Doktorum Cem Çelik( sağolsun çok uğraştı benim için ) ''Rahminiz böyle olmasaydı şimdiye çoktan hamile kalmıştınız'' dediğini hiiiiç unutmuyorum. Ki ben rahmimin durumunun son derece farkında bir hastasıydım. Şu an 46 yaşımdayım. Çok şükür hormonlarım MÜKEMMEL. Hala az da olsa YUMURTAM var. Tek sorunum RAHİM İNCELİĞİ. Hamile kalamayışımın sebebi.
Bu sayfada herkes yumurta sayım az, kalitesi düşük diye dert yanar. Yumurta sayısının önemsiz, kalitenin ise beslenme ve takviyelerle artırılabileceğini bu yaşlarımda tecrübe etmiş biri olarak söylemek isterim.
Öncelikle cevabınız için teşekkür ediyorum. Sizin işlemler özel hastane kadar tutmuş nerdeyse. Bende Uludağ Unverstedeğim 6000 TL tüp bebek ilaçlar ne kadar bilmiyorum.Devlet hastanesi değildi benimki Yeditepe üniversite hastanesi özel 8500 paket halindeydi yumurta toplama ultrason anestezi transfere 2000 verdik.yumurta dondurmaya da 1500 du sanırım yani ilaçlar hariç 12 bini geçti ilaçlar da 4000 falan dersen 16.000 bini buluyor canım tabi ıvır ziviri da var kovit testi vs..
Carsamba gidicem ayın 3u.regl yine sarkarsa bilemicem 20lerinde belki olabilir transfer.umarim güzel haberlerinizi aliriz.bence transfer olayı tedaviden de heyecanlı
var mi tahmini bir tarih transfer icin?
anladim cnm,mart uğurlu gelsin insallahCarsamba gidicem ayın 3u.regl yine sarkarsa bilemicem 20lerinde belki olabilir transfer.
Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah.. darısı başımızaKizlar hepinize umut olmak için yazıyorum bugün kan sonucumu öğrendim 900 ve hamileyim kimse yaşından dolayı umutsuz olmasın 42 yaşındayım bende
Cok cok tebrik ederim.sonucunuz cok güzel.sizin sayenizde foruma yazan tum hamile kadınlari tebrik ederim.bebekleriniz iyi gunlerde saglıkla gelsinler.Kizlar hepinize umut olmak için yazıyorum bugün kan sonucumu öğrendim 900 ve hamileyim kimse yaşından dolayı umutsuz olmasın 42 yaşındayım bende
Yok hic hissetmiyorsunuz uyudugunuz icin Uyanınca eşiniz size yiyecek bir şey getirsin diyorlar tost ayran gibi bir şey yiyip çıkıp gidiyorsunuz sonra gezdim biraz ben yarim saat 45 dakika kafam dağılsın diye.Opu işlemi zor mu? O kadar büyük bir takıntı haline geldi ki bende
Bugun ne guzel haberler aliyoruzKizlar hepinize umut olmak için yazıyorum bugün kan sonucumu öğrendim 900 ve hamileyim kimse yaşından dolayı umutsuz olmasın 42 yaşındayım bende
Merhabalar, 40 yaş itibariyle tedavilere başladım bilinen popüler merkez ve doktorlarda da tedavi gördüm ve bu süreçte inanın FSH ve AMH değerlerini çok önemsemedim...önceliğim aşırı stres olup tedavileri olumsuz anlamda etkilememekti...40'li yaşlarda 7-8 olan yumurta sayım son donem 4'lere düştü...cesitli ve çoğumuzun artık aşina olduğu arı sütü, imprly, omepa Q10, EFA ONE, Regenezis,çeşitli vitaminler...vs.kullandim...bircok tahlil yapildi ancak olumsuzluk açıklaması daima"ileri yaş nedeniyle yumurta kalitesizligi" oldu. Ancak şimdi kavradigim ve tekrar başa dönebilsem ne yapardıma gelirsek öncelikle her bir tedaviye başlamadan 3 ay once her gün en az 1-2 saat hızlı tempo yürüyüş yapardım ve VKİ' i ideal rakamlara düşürürdum, uyku düzenime mümkün mertebe dikkat ederdim ( saat 22.00 - 02.00 arası büyüme hormonu salgılanıyor) her ne kadar çoğu tüp bebek uzmanlari onermese de takviyeler kullanırdım olmazsa olmaz yine OMEGA, vitamin D ve diğer besin yoluyla alamadıklarımi, mutlaka doğal beslenirdim! ( Kendi adıma bunu hiç başaramamıştim) kapalı ürün ne varsa yasak!! doğal sebze meyve protein ve tohum ağırlıklı ayrıca bol bol su ve detoks, stres oranımi minimilize etmeye çalışırdım zira sürece olan negatif etkisi çok fazlaymış ve son olarak oluşan embriyolarima pgt yaptırmazdim ...riski göze alıp rahmim için onlara bir şans tanirdimAmh FSH kaçtı yumurta sayısı kaç oluyordu sureciniz nasıl ilerledi acaba.Ben 44 e e yeni girdim amh 0.26 FSH 16 geçen ay hiç yumurta yoktu bu ay iki tane ama geçen ay astalife(OMEGA 3 yüksek miktarda) ve Solgar Q10 kullandim.faydasi oldu demek bir de bu ay daha rahat çalıştık işyerinde. @ Simyaankara.!:
Kanım dondu şuan gökalp katildir benim gözümde yazmadan geçemedim ben her ay düzenli adet görürdüm beni mahvettii ileri derecede asherman sendromu etti yani 2 yıl olacak adet göremiyorum çocugum yok mahvetti işin içinden çıkamayınca elimden geleni yaptım dedi bakmadı bana yücel karamana gittim çok gereksiz ameliyat yapmış rahmin asla düzelmez boşa para harcama dedi bana gökalp dedinizya kaynar su dökğldü başımdann şuan mahkemeliyiz hayallerimi çaldı Allah çıkarsın amaZaten tüp bebek uzmanı değil. Üniversite hastanesinde öğretim görevlisi. Ama instagramda takip ettiğim bir doktor var gökalp öner ona sorayım mutlaka cevap veriyor. Prof ve kayseri de imkanım olsa ona giderdim. Çok iyi bir doktora benziyor ve çok başarılı. Hatta menepoz tanılı hastasının bile tedavi ile bebeği olmuş.
Ben henüz tüp bebek merkezine gitmedim. Maddİ sıkıntılarım var halletmeye çalışıyorum.
Merhaba maalesef aynı kronik sorunu yaşıyoruz .Benim doktorum da aynı cümleyi söylemişti bir çok defa.Sonuç yıllardır arpa boyu kadar yol alamadım incelik sorununda üstelik sürekli geriye gitti durumum.
Herşeye çözüm geliştirilebilirken buna da bir geliştirilememesi çok büyük talihsizlik.
Kizlar hepinize umut olmak için yazıyorum bugün kan sonucumu öğrendim 900 ve hamileyim kimse yaşından dolayı umutsuz olmasın 42 yaşındayım bende
Kanım dondu şuan gökalp katildir benim gözümde yazmadan geçemedim ben her ay düzenli adet görürdüm beni mahvettii ileri derecede asherman sendromu etti yani 2 yıl olacak adet göremiyorum çocugum yok mahvetti işin içinden çıkamayınca elimden geleni yaptım dedi bakmadı bana yücel karamana gittim çok gereksiz ameliyat yapmış rahmin asla düzelmez boşa para harcama dedi bana gökalp dedinizya kaynar su dökğldü başımdann şuan mahkemeliyiz hayallerimi çaldı Allah çıkarsın ama
5-5,5 genelde.Bazen 6,5 lik minik tepe oluşuyorsa da progesteronu yiyince gerileme oluyor , sanki çok kalınlaşmış gibiKader arkadaşım. Çok geçmiş olsun. Kaç yaşındasın? Rahim inceliğin kaç mm?
Opu işlemi zor mu? O kadar büyük bir takıntı haline geldi ki bende