Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Amh FSH kaçtı yumurta sayısı kaç oluyordu sureciniz nasıl ilerledi acaba.Ben 44 e e yeni girdim amh 0.26 FSH 16 geçen ay hiç yumurta yoktu bu ay iki tane ama geçen ay astalife(OMEGA 3 yüksek miktarda) ve Solgar Q10 kullandim.faydasi oldu demek bir de bu ay daha rahat çalıştık işyerinde. @ Simyaankara.!:

Aynı ben de yaşın bukadar sıkıntı olacağını bilmiyorum çünkü benim yaşımda dogalnyolla hamile kalıp çocuğu olanları biliyorum zorluk çeken hiç görmedim benim yaşımda olup.Gorunumum de 24-30 olunca dedim herhalde benim yumurtalar da genç duruyordur:)Ama işin aslı öyle değilmiş öyle üzüldüm ki buna..Ben bukadar hızlı tükeneceğininagin bile öneli olduğunu bilmiyordum etrafın da bunkonuda zorluk çekmemesi beni aldattı..Drlarin umutsuz konuşmaları beni şok etti buyuzden çok fazla üzüldüm..Dilerim sağlıklı bir evladımız biKm de olur

Gözün aydın umarım herşey güzel gider sağlıkla kucağına alırsın Aslında kızlar ben dayanamadım 7. Gün erken gebelik testi yaptım 4 gün önce ve silik çift çizgi cıktı hemen gidip kan testi yaptırdım beta hcg 73 çıktı yarın 12.gun doktor kesin sonuç çıksın diye tekrar kan testi istedi. Ama tabi yarın ne çıkıcak keseyi görebilicek miyim kalp atışını duyabilicek miyim bilmiyorum.

Aslinda bazı doktorlar inanılmaz moral bozuyor ki bizim icin moral çok önemli. Ilk tup bebek tedavisini yapan doktor moralimi çok bozdu tutmadı hemen doktor degistirdim ki benim hormon değerlerimi söylediğim tum doktorlar yasima göre gayet iyi olduğunu söylediler ben de biriyle başladım 7. gun hcg 73 cıktı geçen sene normal yolla hamile kalıp düşük yapmıştım o nedenle süreci görmeden umitlenmek istemiyorum. Umarım tüm isteyen herkes sağlıkla bebeğini kucağına alsin

Merhaba,
öncelikle geçmiş olsun inşallah rahim inceliği için de bir çare bulunur rabbim nasip etsin yeter ki o çare ya da sebep gelir sizi bulur. ben de yumurta kalitemi arttırmak istiyorum yaştan dolayı embriyolarda genetik sorunlar bulunmuştu, sonra kendi çabalarımla takviyeler bitki çayları vs. doğal yolla hamile kaldım çok şükür binlerce şükür şimdi kızım var. yaşım 43 olacak zaman geçmeden ikincisi için niyetlendim henüz sonuç alamadım. sizin kullandığınız takviyeler neydi kalite için öğrenebilir miyim ?

D demet_blk saol canim evet tarim kredinin bir subesi var yakinimda. Başlıcam kullanmaya. Kalınlık 5ti gecen gittigimde kalinlasma olmus, ama yinede kullanicam. Incire de baslayayim inanilmaz karın agrisi yapti bende gaz sikismasi igneler.
Kendimiz hazirlayacagiz demisti asistan doktor.

Adet oldun mu canim basladiniz mi tedaviye..ben bugun yarin olucam birazdan tsh icin kan vericem..insallah baslayabilirim bu ay.. gecen seferki tahlillerde 2 farkli yerde farkli sonuclar cikmisti..simdi devlet hastanesinde yaptırıp gecicem..

Ben de 42 yasindayim.Instagramda bir doktor a sormuştum o da bana yumurta kalitesi için omega Q10 kullan demişti onu kullandım biosteron dhea kullandım yememe icmeme dikkat ettim cay kahve icmedim şimdi hamileyim çok şükür.

Ben de 42 yasindayim.Instagramda bir doktor a sormuştum o da bana yumurta kalitesi için omepa Q10 kullan demişti onu kullandım biosteron dhea kullandım yememe icmeme dikkat ettim cay kahve icmedim şimdi hamileyim çok şükür.

Benim 3 ay once amh 1.45, fsh ilk ay 4 sonra 18 cıktı çok moralim bozuldu ama doktor yine de tup bebek denemesi yapıcaz dedi bu ay. 7 yumurta toplandı 6 si dollendi 5 kaliteli cıktı dediler 2 si transfer oldu 2 si donduruldu. Bugun yine beta hcg sonucumu aldım 380 cıktı bakalım artık darisi hepinizin başına kızlar

Ne güzel bir haber.. Saglıkla kucagına almak nasip olsun. inşallah

Tebrik ederim sağlıkla doğsun inşallah :) biesteron ve dhea yı tahlile bakarak doktor mu yazıyor yoksa reçetesiz de alınabiliyor mu ? bana o tip ilaçlar hiç verilmedi takviye önermişti doktor sadece. benim kullandıklarımda kızıma hamile kalana kadar şunlardı: omepa q10,arı sütü, polen, d vitamini, aslan pençesi çayı, hayıt otu çayı, başka yine kadınlar için faydalı karışık bitki çayları. mesela kendi kafama göre selenyum kullandım tsh hormonu düşürdü bu yüzden sordum tahlil sonucuna mı göre veriliyor.

Evet kürtaj öncesi hiç sorun olmayacağını hemen vakum ile alacağını söylemişti. bu tarz etkileri olacağını konuşmamıştık. bilmiyorum şuan rahim kalınlığı için ilaç kullanıyorum bakalım faydası olacak mı. zaten 3 düşük sonrası doktorumu değiştirdim. daha uzman daha detaylı anlatan bir doktorla devam ediyorum.
elbette özelden yazışabiliriz.
yardımınız için teşekkürler.

umarim güzel haberlerinizi aliriz.bence transfer olayı tedaviden de heyecanlı
var mi tahmini bir tarih transfer icin?

Adet oldun mu canim basladiniz mi tedaviye..ben bugun yarin olucam birazdan tsh icin kan vericem..insallah baslayabilirim bu ay.. gecen seferki tahlillerde 2 farkli yerde farkli sonuclar cikmisti..simdi devlet hastanesinde yaptırıp gecicem..
canim vardir bence gecen ay baslayamamanin bir hayri.insallah bu ay hersey guzel baslar guzel sonuçlanır
bende transfer olmaya karar verdim.ama mart ı es gecicem buyuk ihtimal nisan ortasindaki reglimle baslariz

Doktorlara kalsa 40 tan sonra hamile kalmak bile mucize ben kızımı 41 yaşında doğurdum (doğal yolla hamilelik), onlar ezberden konuşuyor her şeyi bilimle açıklamak mümkün değil ve doktorlar hep kötüyü söyler ben bunu öğrendim 3 kere tüp bebek denedikten sonra. ilk 2 denemeyi yaptığımız doktor bana sonuç negatif çıkınca boşuna uğraşma senin durumundakiler yumurta satın alıyor dedi ona kalsa çocuğum olmazdı ama öyle olmadı (Medipol Mega Hastanesi Ayşe Karahasanoğlu).
ümit etmeyi sakın bırakmayın taki hiç yumurta kalmayana kadar.

Benim hormon değerlerime ve yasima bakarak verdi. Doktor reçeteye yazdı ama maalesef sgk vs ödemiyor, ilkini eczaneden aldım sonra reçetesiz internetten sipariş ettim. Ari sütü hayit otu aslan pençesi ben de kullandım.

insallah canım,hepimizin yüzü gülsün artık

kızlar neler yapıyorsunuz buarada transfer hazırlığında.takviye vs kullandıklarınız var mı?
ben arısütünü ve takviyeleri falan bıraktım tedavi bitince.açıkcası hem biraz vucudu dinlendirmek istedim hem cebimisadece d vit,beta glukan,omega ya devam ediyorum ki onlar zaten herkes icin gerekli.ama transfer aşamasında tecrubesizim,neler kullanmaliyiz ne yapmaliyiz bilgisi olan paylaşabilir mi hepimiz icin?

Merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah siz ve bebek için mücadile eden tüm kardeşlerimiz sağlıklı mutlulukla bebeklerine kavuşur. Ben biraz sizden bilgi almak istiyorum bursada Unverstede tedavi olyorum adetimin ikinci günü hayırlısıyla iynelere başlicam yaşım kırk, devletin malum 40 yaş olanlara pararalıdır prosödürü, sormak istediğim konu ilaçlar 40 yaş üstü olanlara paralımı devletde yoksa sigorta belirli miktarı karşılıyor? Sorduğumda bana hiçbir bilgi vermediker. O üzden sizden bilgi almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…