Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cok sevindim gozünüz aydın . Cok güzel bir haber bu.bebeğinizi sağlıkla kucağiniza alın inş.

Şahanesiniz çok teşekkür ederim bende yogurdumu kendim mayalarim,7 yıldır çayı kahveyi şekersiz içerim.
ama tatlı ara ara yerim.fazla kilom yok hatta dikkat etmesem zayıflıyorum hemen
cok istiyorum bebeğimin olmasını Allah büyük vardır bı bildiği nasip gerçekten, Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin

Hangi vitaminleri kullaniyorsunuz

Amiiiiiiiinnnnn. Buradan gebelik haberinizi ne zaman olursa lütfen paylaşın. Buradaki herkes bunun için var. Sizlerde şahanesiniz. Azimle, bıkmadan-usanmadan bebek isteği ile devam edin.

Amiiiiiiiinnnnn. Buradan gebelik haberinizi ne zaman olursa lütfen paylaşın. Buradaki herkes bunun için var. Sizlerde şahanesiniz. Azimle, bıkmadan-usanmadan bebek isteği ile devam edin.
Nekadar iyi düşünceleriniz var gönlü temiz olanın düşünceleride temiz olurmuş, Allah büyük o bebiş sizide bulur inşallah, isteyen herkesin, ben instg yabancı bir dr u takip ediyorum, kereviz sapı suyula birinin bu rahim inceliği düzelmiş aklıma geldi yazayım dedim bir bakın isterseniz

Temiz duygularla yazıyoruz hepimiz. Birbirimize deneyimlerimizle yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kereviz sapı ilk defa duyuyorum. Denerim ama işe yarayacağını hiç sanmam. Çünkü rahim içi damar yapısı kürtaj ile hasarlanmış. Neyse rabbim herkese hayırlısını versin. Ben kabullendim durumumu. Sizlere faydam olsun da, sizler yaşamayın bu durumları.

İnşallah sizde ve burdaki tüm arkadaşlar da mucizemizin haberini paylaşırız

Benim bildiğim embriyo olduktan sonra ve rahiminiz müsaitse istediğiniz yaşta hamile kalabiliyorsunuz, menopoza girmeniz durumu değiştirmiyor (doktorum bu şekilde söylemişti). İsterseniz siz de bir doktorunuza danışın

Benim doktorum da dondurulmuş embriyoları menopozda bile kullanabiliriz şimdi rezervden yumurta elde edelim demişti bir keresinde :)

Benim doktorum da dondurulmuş embriyoları menopozda bile kullanabiliriz şimdi rezervden yumurta elde edelim demişti bir keresinde :)
Evet hatta kızının rahminde sorun olduğu için, torununu doğuran anneanneler oldu yurtdışında. Yani torunu için taşıyıcı annelik yaptılar.

Bu ilacı bana toplamadan önce 1 kez vermişlerdi ovitrelle ile beraber kullanmıştım 2 adet,kist oluşmasın diye verdiklerini söylemişlerdi.
3gune gidicem kismetse, igne bende karin agrisi sıkıştırma gibi bisey yaptı bayada çekiyorum agrıyı. 7adet kullanıcam canim.

D demet_blk canim verdigin bilgiler ve yardimlarin icin insallah sende dileğine kavusursun

Sizler hamile kalın, ben hamile kalmışım gibi havalara uçarım. Benden sana ekstra bir tavsiye.

Transfere hazırlandığını yazdığını gördüm. Bulunduğun il neresi bilmiyorum ama; bulunduğun il de Tarım kredi Market varsa Dondurucuda şişelenmiş Sıkma Nar Suyu var. Sabah-Akşam 1 su bardağı iç transfer hazırlığı başladığından itibaren.

Bir de Transfer ile birlikte doktorlar kabız olma derler. Transferden önce İncir yemeye başla. Transferden sonra da yemeye devam et.

Yazdıklarınızı okuyorum. Bugünlerde geçecek Allahın izni ile. Şükredecek çok şeyiniz olduğunu unutmayın. En azından yumurtalarınız ve spermleriniz var. Hiç olmasaydı daha kötüydü ya. Rahminizde gayet iyi. Daha ne olsun. Hadi bakalım. Gazan mübarek olsun. Heyecanla seninde hayırlı haberlerini sıraya koyduk.

Ne kadar ince, naif bir insansiniz Cok tesekkurler bilgilerinizi ve tecrubelerinizi paylastiginiz icin.. dilediginiz ne varsa dilediginiz gibi gerceklessin

Aynı durumdayiz.Benim son yorumlarıma bakar mısınız?

Doktor ilaç yazdı. Doktora da ben gittim tek başıma. Ama şu an rahatsız olduğu için daha urologla görüşmeye filan gidemedik
Ayy aynı benim durum olmuş.Benimki de cok istekli değil çocukları var diye.Sehir dışına da bir dra bir muayene için gittim iyice delirdi tavır koydu.simdi randevunun birine gelse üçüne gelmiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…