- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 50
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #76.961
Cok sevindim gozünüz aydın . Cok güzel bir haber bu.bebeğinizi sağlıkla kucağiniza alın inş.Merhaba, ben 43 yaşındayım, 2.tüp bebek denememi yaptım, sonucum yeni pozitif çıktı. Darısı sizin başınıza
Yalnız henüz rahatlama mutluluk tam yok, çünkü önümüzde uzun ve belki engebeli bir yol var, inşallah hayırlısıyla sağlıkla Allah kucağıma almayı nasip eder.
ŞahanesinizEn azından D vitamini ara ara da olsa alıyor olmanız iyi. Hayır tedavi görmüyorum. Ama ara ara kadın doğuma kontrole giderim. Menapoza girmemek için hormon tahlillerimi yaptırıyorum. Rahim ağzı kanseri olmamak için SMEAR TESTİ de yaptırırım. 6 ayda bir Endokrin Doktoruma gideriz eşimle. Check-up gibi en geniş kapsamlı kan tahlili yaptırırız. Vitamin-mineral-hormon ne var ne yok baktırıyoruz. Eksiğimiz varsa tamamlayalım diye.
Amaç sağlıklı yaşlanmak. Sağlıklı yaşamak. Bu korona çıkmazdan önce bile ara ara D vitamini- Çinko takviyeleri yapardık. Genel olarak sağlığımıza dikkat etmeye çalışıyoruz. Evde kendi yaptığım maya ile yoğurt mayalarım 5 yıldır. Evde eşim tereyağımızı yapar. Ayvalık tarafından zeytinyağımızı alırız. 3 yıldır eve ekmek almıyoruz. Ara ara simit alırız. Pilav da pek yapmam. Yemek-salata ve kendi yaptığım yoğurt ile karnımızı doyururuz. Abur-cuburumuz da kuruyemiştir. Yaparsam evde kek-kurabiye-muhallebi. Ama pek tatlı da yapmam. Hergün hergün tatlı da yememeye çalışırız. Hem kilomuzu korumak hem de şeker tüketimimizi olabildiğince az tutmak adına.
Çocuk sahibi olursunuz olmazsınız. Hayat devam ediyor. Bunu asla unutmayın. Ama yaşınız benden çok çok genç. Takviyelerinizden asla vazgeçmeyin. Sonuna kadar savaşın. Hiç belli olmaz kendiliğinden bile hamile her an kalabilirsiniz.
Hangi vitaminleri kullaniyorsunuzCanım yazıyı titizlikle okudum. Paylaşımın için çok teşekkür ederim. Gerçekten burada çok şey öğrendim ve öğrenmeye de devam ediyorum.
Yazıdaki sebepler annem de az olurdu genetik olabilir. Bir de çok stress yaptım ben bu son bi kaç aydır.
Vitamin takviye ve kürler kullanıyorum. Hatta saçlarım aşırı dökülürdü. Vitaminleri 15 gündür kullanıyorum ve saç dökülmem %70 azaldı.
Umarım bebek sürecimde de etkili olur.
Şahanesinizçok teşekkür ederim bende yogurdumu kendim mayalarim,7 yıldır çayı kahveyi şekersiz içerim.
ama tatlı ara ara yerim.fazla kilom yok hatta dikkat etmesem zayıflıyorum hemen
cok istiyorum bebeğimin olmasını Allah büyük vardır bı bildiğinasip gerçekten, Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin
Nekadar iyi düşünceleriniz var gönlü temiz olanın düşünceleride temiz olurmuş, Allah büyük o bebiş sizide bulur inşallah, isteyen herkesin, ben instg yabancı bir dr u takip ediyorum, kereviz sapı suyula birinin bu rahim inceliği düzelmiş aklıma geldi yazayım dedim bir bakın istersenizAmiiiiiiiinnnnn. Buradangebelik haberinizi ne zaman olursa lütfen paylaşın. Buradaki herkes bunun için var. Sizlerde şahanesiniz. Azimle, bıkmadan-usanmadan bebek isteği ile devam edin.
Nekadar iyi düşünceleriniz var gönlü temiz olanın düşünceleride temiz olurmuş, Allah büyük o bebiş sizide bulur inşallah, isteyen herkesin, ben instg yabancı bir dr u takip ediyorum, kereviz sapı suyula birinin bu rahim inceliği düzelmiş aklıma geldi yazayım dedim bir bakın isterseniz
Voonka onl enerj kuenzim q10, ocean omega, propolis, arısütü,bal polen. Çörekotu yağı.Hangi vitaminleri kullaniyorsunuz
Elbette paylaşirim hemde büyük bı heyecan ve sevgiyleAmiiiiiiiinnnnn. Buradangebelik haberinizi ne zaman olursa lütfen paylaşın. Buradaki herkes bunun için var. Sizlerde şahanesiniz. Azimle, bıkmadan-usanmadan bebek isteği ile devam edin.
İnşallah sizde ve burdaki tüm arkadaşlar da mucizemizin haberini paylaşırızTemiz duygularla yazıyoruz hepimiz. Birbirimize deneyimlerimizle yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kereviz sapı ilk defa duyuyorum. Denerim ama işe yarayacağını hiç sanmam. Çünkü rahim içi damar yapısı kürtaj ile hasarlanmış. Neyse rabbim herkese hayırlısını versin. Ben kabullendim durumumu. Sizlere faydam olsun da, sizler yaşamayın bu durumları.
Benim bildiğim embriyo olduktan sonra ve rahiminiz müsaitse istediğiniz yaşta hamile kalabiliyorsunuz, menopoza girmeniz durumu değiştirmiyor (doktorum bu şekilde söylemişti). İsterseniz siz de bir doktorunuza danışınTeşekkür ederim. Ben allaha havale ettim. Dondurma kısmı ileride işe yrar mı bilmiyorum. Çünkü yaşım 46 oldu artık. Kaç yıl sonra ne bulunur bilmiyorum. O vakte kadar menapoza girmiş olurum. Menapoza girince, dondurulmuş embriyonun da hiç faydası olmaz. Yine de iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Ben kendimi buraya vakfettim. Deneyimlerimi anlatıp, başkaları çocuk sahibi olsun en azından diye yazıyorum. Rabbim herkese hayırlısını versin.
Benim doktorum da dondurulmuş embriyoları menopozda bile kullanabiliriz şimdi rezervden yumurta elde edelim demişti bir keresinde :)Benim bildiğim embriyo olduktan sonra ve rahiminiz müsaitse istediğiniz yaşta hamile kalabiliyorsunuz, menopoza girmeniz durumu değiştirmiyor (doktorum bu şekilde söylemişti). İsterseniz siz de bir doktorunuza danışın
Evet hatta kızının rahminde sorun olduğu için, torununu doğuran anneanneler oldu yurtdışında. Yani torunu için taşıyıcı annelik yaptılar.Benim doktorum da dondurulmuş embriyoları menopozda bile kullanabiliriz şimdi rezervden yumurta elde edelim demişti bir keresinde :)
Benim bildiğim embriyo olduktan sonra ve rahiminiz müsaitse istediğiniz yaşta hamile kalabiliyorsunuz, menopoza girmeniz durumu değiştirmiyor (doktorum bu şekilde söylemişti). İsterseniz siz de bir doktorunuza danışın
3gune gidicem kismetse, igne bende karin agrisi sıkıştırma gibi bisey yaptı bayada çekiyorum agrıyı. 7adet kullanıcam canim.Bu ilacı bana toplamadan önce 1 kez vermişlerdi ovitrelle ile beraber kullanmıştım 2 adet,kist oluşmasın diye verdiklerini söylemişlerdi.
Ne kadar ince, naif bir insansinizSizler hamile kalın, ben hamile kalmışım gibi havalara uçarım. Benden sana ekstra bir tavsiye.
Transfere hazırlandığını yazdığını gördüm. Bulunduğun il neresi bilmiyorum ama; bulunduğun il de Tarım kredi Market varsa Dondurucuda şişelenmiş Sıkma Nar Suyu var. Sabah-Akşam 1 su bardağı iç transfer hazırlığı başladığından itibaren.
Bir de Transfer ile birlikte doktorlar kabız olma derler. Transferden önce İncir yemeye başla. Transferden sonra da yemeye devam et.
Yazdıklarınızı okuyorum. Bugünlerde geçecek Allahın izni ile. Şükredecek çok şeyiniz olduğunu unutmayın. En azından yumurtalarınız ve spermleriniz var. Hiç olmasaydı daha kötüydü ya. Rahminizde gayet iyi. Daha ne olsun. Hadi bakalım. Gazan mübarek olsun. Heyecanla seninde hayırlı haberlerini sıraya koyduk.
Ne kadar ince, naif bir insansinizCok tesekkurler bilgilerinizi ve tecrubelerinizi paylastiginiz icin.. dilediginiz ne varsa dilediginiz gibi gerceklessin
Aynı durumdayiz.Benim son yorumlarıma bakar mısınız?Merhaba arkadaşlar ben 42 yaşındayım amh 1.45, fsh 18 ile 2. Kez tup bebek şansımı deniyorum. Benden 7 yumurta toplandı 5 i A kalite çıktı 2si transfer edildi 2si donduruldu benim yaşımda olup ta transfer yaptıranların yorumlarına çok ihtiyacım var. 18 şubat perşembe günü transferim oldu bu ay inanılmaz heyecanla güzel sonuca ulaşmayı bekliyorum biliyorum şansım düşük çok çok istiyorum hic çocuğum yok 1 sene once evlendim benimle aynı yaşta olup tüp bebek deneyen var mı aranızda?
Ayy aynı benim durum olmuş.Benimki de cok istekli değil çocukları var diye.Sehir dışına da bir dra bir muayene için gittim iyice delirdi tavır koydu.simdi randevunun birine gelse üçüne gelmiyorDoktor ilaç yazdı. Doktora da ben gittim tek başıma. Ama şu an rahatsız olduğu için daha urologla görüşmeye filan gidemedik