- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- Konu Sahibi akideciknane
- #76.981
Amh FSH kaçtı yumurta sayısı kaç oluyordu sureciniz nasıl ilerledi acaba.Ben 44 e e yeni girdim amh 0.26 FSH 16 geçen ay hiç yumurta yoktu bu ay iki tane ama geçen ay astalife(OMEGA 3 yüksek miktarda) ve Solgar Q10 kullandim.faydasi oldu demek bir de bu ay daha rahat çalıştık işyerinde. @ Simyaankara.!:Merhabalar....transferiniz hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah maşallahıniz var...43 yaşıma girmek üzereyim ve ardımda toplamda 8 tedavi bıraktım son bir kez denemeyi düşünüyorum ve az da olsa bu konuda tecrübe sahibi olduğumu düşünüyorum..öncelikle lütfen olumsuz rakamlara yuzdelere takılmamaya calisini tamam zaten siz de gayet realist ileri yaş faktörünün dezavantajınin farkındasınız ama tecrübeme dayanarak net soyleyebilirim ki benimle gerek 41 yaşında gerekse 42 yaşında aynı zamanda tedavi olmus ve şu an evladını kucağına almis arkadaşlarım mevcut hatta burada da yaşayan efsanelerimiz var yani sakin olun ve hala umut edebiliyor olmanın tadını çıkarın ancak etrafınızdaki güzellikleri unutturacak kadar da gözünüzü karartmayin....hayat devam ediyor....bol şans