Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

yumurta toplanırken anesteziden önce ağrı kesici iğne vuruyorlar mı?

anestezi etkisi bir iki saat sonra mı geçmeye başlıyor

Herkese merhabalar 39 yaşından sonra 2. Çocuğum için uğraşmaya başladım. İlk çocuğum eşimin sıfır spermine rağmen tedavisiz normal yolla bir mucize olarak 2012 yılında dünyaya geldi. Sonra kızımın hamileliğine kadar normal giden regli düzenim doğumdan sonra kendine gelemedi ve 2013 yılında erken menepoz teşhisi kondu ve ben yaklaşık 8 yıldır yasmin ile regli oluyorum. Fsh 70-75 leri görmüşlüğü vardır.
Bu ikinci evliliğim ve çocuk istedik. O nedenle 2020 aralıkta yasmini bıraktım ve Test yaptırdım sonuçları fsh 19 amh 0,4 olarak çıktı.
Ocak ayında duphaston başladık ama olumlu olmadı. Şimdi cyclo progynova kullanıyorum ve regli olmayı bekliyorum. 1 aydır pregros plus saşe yaklaşık 20 gündür de hayıt + aslanpençesi +arı sütü + dhea kullanıyorum.
Kızım nasıl dünyaya geldiyse ki -doktorlar asla çocuğunuz olmaz -diyorlardı. Yine inanıyorum ki herkes için mucize herzaman vardır Allahın izniyle

Hayırlı olsun tebrik ederimDoğal yolla mi hamile kaldınız.bogle güzel haberler umut oluyor bana

O zaman ayildiktan sonra hemen agri kesici bir igne yapmalarini isteyin.. anestezisiz yumurta toplamıştım o zaman bu dediginiz dayanilmaz acilar yasadim.. demekki nadir insanlardansiniz ama hepsinde ayni olacak diye bisey yok kendinizi öyle sartlamayin.. bebek icin bu eziyetleri cekiyoruz Allah kavustursun insallah..

Amin isteyen herkese nasip olsun

Amin isteyen herkese nasip olsun
Ben de opu’larımın çoğunda sizle aynı sorunu yaşadım Herkes kısa sürede toparlanıp çıkarken ben gelsin iğneler gitsin serumlar bir türlü ağrıdan kurtulup çıkıp gidemiyorum ki ağrı eşiğim fena değildir.
Sonuncuda opu’ya girerken anestezi uzmanına bu sorunumu anlattım, önce pek önemsemedi zaten ağrı kesici yapıyoruz yetmezse yapılır falan dedi, ben detaylıca her seferinde iğnelik serumluk olduğumu anlatınca sanırım ikna oldu ve artık ne yaptıysa ayılınca çok rahat ettim.
Opu’ya girerken doktora ve/veya anestezi uzmanına durumunuzu anlatırsanız size de anestezi sırasında gerekeni yaparlar diye düşünüyorum.
Şiimdiden geçmiş olsun ve önemli olan sonu güzel olsun bol şans

Döngünün ortalarındasın sanırım.Prp hakkında mucizevi şeyler söylemek çok zor ancak herkesin klinik seyri farklı. Prp yü dr unun uygulama şekli biraz farklı , belki sonuçta farklı olur. 1mm fark oluşturabilse buna bile razı oluyor insan.Benim de döngümün ortası ve 4,2 mm şu ara.
Gelişmeleri yazmaya devam edelim lütfen.

Aa adı nedir doktorun

Bende öyle oldum yumurta toplama sonrası resmen ölüyorum zannettim iki günntek başımaydım birde

Ben de geçen yıl normal yolla hamile kalıp düşük yapmıştım.Sizin nasıldı değerle,r yaş bir inceleyim bir ara,soylediyseniz..Yarın yumurta toplanacak benim.Agrisi olan olmus tırstım şuan.Umarim ağrı olmaz bende .Yani bu ağrı durumu nasıl kimisin de hiç kimisinde az kimisinde cokmu?

Neden pgt yaptirmazsiniz..Cevap için çok teşekkürler ayrıca..

Neden pgt yaptirmazsiniz..Cevap için çok teşekkürler ayrıca..
Bazı durumlarda sağlıklı olanı bulabilmeniz için sayısız kez pgt'ye göndermeniz gerekebiliyor ve benim bunu finanse etme gücüm yok...bu riski göze almak durumundayım
Rica ederim lütfen aklınıza ne takılırsa sorun bu kadar tedavi en azından birşeye yarasın

Çok teşekkürler bu sefer farklı bir merkezde yaptırıyorum özellikle bahsedicem doktoruma bu sorunumdan, umarım son olur bu sefer Rabbim hepimize güzel haberi almayı nasip eder, sonu güzel olsunda o ağrılar acılar bir şekilde geçiyor zaten.

inşallah sizde bir an evvel kavuşursunuz 2.bebeğinize ben de sizin gibi kızıma kardeş için uğraşıyorum. burada gördüğüm kadarıyla herkes çeşitli takviyeler kullanıyor çoğunu ben de kullandım bir tek multivitamin tarzında dna hasarlarını en aza indirgemeye yardımcı takviyelerden kullanmadım. burada takip ettim bir kaç tane not aldım denemek istiyorum ben de. bir tanıdığa sordurdum fiyatları çok yüksek açıkcası internetten almaya da çekiniyorum sahte çıkma ihtimaline karşılık. bu takviyeleri en güvenilir yerden en uygun fiyata nasıl alabiliriz ecza deposundan mesela benim aklıma bu geliyor, sizlerin bir fikri var mı acaba ?

aldığım fiyatlar şöyle:
gonamax 280
promotil women 297.5
imprly 260
prowomen 225 tl
fenomon: öğrenemedim fiyatını kendi sitesinde 349 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…