Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ben arı sütünü ayrı alıyorum ve dolapta tutuyorum, ne kadar kullandığımı da görebiliyorum böylece. ben ampul şeklinde eğriçayırdan baya çok aldım kullandım şimdi beeo dan saf arı sütü almıştım tahta kaşıkla minicik alıyorum aç karnına ve dolapta duruyor.

Merhaba kizlar..1 asilama 3 tupten sonra tekrar gucumu topladim..4. Tedavi icin..ama 3 aylik ilac kullanicam..dhea quenzimq10 ve astalife balikyagi..ilaclara basliyali 1 hafta oldu buarada..kaldi 11 hafta..buarada tam ilaclara basladigim gun adet olmam gerekiyordu..ve hala olmadim..1 hafta adetim gecikti..hamile degilim..adet gecikmesinden 2 gun sonra idrar testi yaptim negatifdhea bukadar adet gecikmesi yapiyomu.???.daha once kullanan oldumu.???.bende daha onceki tedavi surecimde yapmisti..ama tam negatif denemenin ustune ben baslamistim..tup tedavisinden diye dusunmustum..suan oyle bir durumda yok..acaba menopoza giriyo olabilirmiyim..

Merhaba, oncelikle hayirli olsun tedavin
ben de serum tedavisini cok arastirdim.. iki kere toplama yapildi, dort transfer.. hic birinde de serum tedavisi yapilmadi..son bir kez daha denemek istiyorum ve bu sefer bu tedaviyi uygulayan bir merkezi ariyorum.. izmirdeyim ben de.. irenbe merkez olarak mi uyguluyor bu tedaviyi yoksa doktordan doktora fark ediyor mu?

Ben orada tedavi olan birinin yonlendirmesiyle gittim.. ben teklif etmeden serumu alacaksin dediler.. ayni merkezde iki doktorda tedavi oldum.. ikisi de soyledi.. sanirim olumsuz denemeleri olan hastalarin hepsinde uyguluyorlar..

Mucizem yeniden başlama kararına çok sevindim. Herşey çok güzel gidip mucizene kavuşmanı tüm kalbimle diliyorum. DHEA 4 ay günde 3 tane kullandım, 2 arkadaşım daha uzun kullandı. Adet gecikmesi şikayeti olan olmadı. Bence gecikmen dhea’dan değildir. Ama menopoza girdiğini de sanmıyorum. Hatırladığım kadarıyla sen 39 yaşındasın, menopoz için henüz çok erken. Saraçoğlu’nun sitesinden testere dişli Aslan pençesi alıp sabah akşam en az 2 ay içsen hem FSH düşer ( ben de düştü) hem de Östrojen dengelenir. Adet düzensizliğibin östrojenle çok ilgili olduğunu biliyorum. Herşey gönlünce olsun.

Saraçoğlundan veya eğriçayırdan bal-arı sütü-polen karışımı aldığımda soğuk zincirle gelmiyor, normal kargo gibi geliyor. Ayrıca buzdolabında saklayınız uyarısıda olmuyor. O yüzden doğru yaptığınızı düşünüyorum. Ama yinele buzdolabına koyun isterseniz. Saf arı sütü soğuk zincirle karşılanıyor ve üzerinde buzdolabında saklanması uyarısı oluyor

Oradaki arı sütü ve polen acaba doğal mı kesin siz ordan mi aliyrosunuz nasıl tüketiyoraunuz caba birde dr.unuz mu? Önemrişti

Oradaki arı sütü ve polen acaba doğal mı kesin siz ordan mi aliyrosunuz nasıl tüketiyoraunuz caba birde dr.unuz mu? Önemrişti

Doktorlar genelde arı sütü vitamin vb önermiyor :) Bu forumda araştırarak öğrendim çoğu şeyi. 40+ da tüp bebekle yada doğal yolla hamile kalanların %90’nı arı sütünü tavsiye ediyor. Biraz formu karıştırırsanız bulursunuz. Saraçoğluna da Eğriçayırada güveniyorum. Saraçoğlu sadece bal-süt- polen karışımı bir ürün satıyor. Eğriçayır bal-süt-polen karışımı gibi birçok karışım ve saf arı sütü satıyor. Arı sütü çok pahalı malesef. Ama kaliteli doğal olan, pahalı oluyor . Ben tavsiye ediyorum. Ancak sizde araştırın

Teşekkür ederim evet bende forumlardan bakıyorum yeni şeyler duyunca tedvaiye baslamadna kafamda planlama yapmaya çalışıyorum marka araştırmasi yapiyorum bu arada bayağı vitamin takviye kullananlar olunca dralr söyeluyormu merka ettim herkes iicn ahyırlisi oslun

Canimmm cok tesekkur ederimmmmmmm....kalbi guzel arkadasim...dilerim sen ve bitun arkadaslarimizda kavusur...rabbim nasip eder..aslanpencesini nasil iciyosun canim..ya bilemedim buarada adetim 1 hafta oldum.bugun aksam yinede idrar testi yaptim negatif..ilactan olma ihtimali olabilir...gecikme...

HSG çektirdim yapışıklık göründü. sonrasında histeroskopi oldum. histeroskopi sonrası kontrolde üç çizgi bende de vardı ve doktor bunun iyi birşey olduğunu söyledi. tabi yumurtlama sonrası rahim kalınlaşmadı. aslında böyle bir sorunum yoktu. çünkü 1 çocuğum var. sonrasında 3 tane kendinden hamileliğim oldu. tabi 3 de düştü. şimdi esterofem ve primolut kullanıyorum. bu kalınlaşmayı sağlayacak dedi doktorum. ama kullanım sonrası tekrar kontrol istemedi. 5-6 ay deneyelim dedi. bende korkuyorum kendiliğinde hamilelik oluşursa ve rahim kalınlaşmazsa bebek yine düşer mi diye.

Selam kızlar, çoğunuzun bilgisi daha güncel ve bilgili olduğunuz için bir şey sormak istiyorum. 20 Şubat'tan beri estrofem kullanıyorum şu an rahim dinlendirmedeyim ama iki gündür çok mide bulantım, kasık ağrım ve dün de çok az lekelenmem oldu. Sizce bu normal mi? Hemen Dr u aramak istemedim.

Merhaba arkadaşlar ben 42 yaşındayım amh 1.45, fsh 18 ile 2. Kez tup bebek şansımı deniyorum. Benden 7 yumurta toplandı 5 i A kalite çıktı 2si transfer edildi 2si donduruldu benim yaşımda olup ta transfer yaptıranların yorumlarına çok ihtiyacım var. 18 şubat perşembe günü transferim oldu bu ay inanılmaz heyecanla güzel sonuca ulaşmayı bekliyorum biliyorum şansım düşük çok çok istiyorum hic çocuğum yok 1 sene once evlendim benimle aynı yaşta olup tüp bebek deneyen var mı aranızda?

Yaşınıza göre embriyo sayiniz gayet iyi masallah.. sanirim benim o yasta sıfırlanmış olur..ileri yasta pozitifi görüp kucagimiza alma şansımız yuzde 5..Allah pozitifi görmeyi nasip etsin insallah..

hayirli olsun transferiniz.son sorunuza cevap veriyim once,konunun adindan da anlasildigi üzere cogumuz yaşimizi başimizi aldikyani kendinizi hicte yalniz hissetmeyin.oldukca kalabalığız
yumurta sayiniz ve anladigim kadsriyla kaliteniz oldukca iyi durumda.burada dondurulmus sayinizi bizlerde gormek icin neler neler yapiyoruz.neden bukadar karamsar oldunuz anlayamadim.lutfen kotuyu düşünmeyin.bence sizin icin hersey yolunda..umarim pozitif haberi alirsiniz,sevgiler

Merhabalar....transferiniz hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah maşallahıniz var...43 yaşıma girmek üzereyim ve ardımda toplamda 8 tedavi bıraktım son bir kez denemeyi düşünüyorum ve az da olsa bu konuda tecrübe sahibi olduğumu düşünüyorum..öncelikle lütfen olumsuz rakamlara yuzdelere takılmamaya calisini tamam zaten siz de gayet realist ileri yaş faktörünün dezavantajınin farkındasınız ama tecrübeme dayanarak net soyleyebilirim ki benimle gerek 41 yaşında gerekse 42 yaşında aynı zamanda tedavi olmus ve şu an evladını kucağına almis arkadaşlarım mevcut hatta burada da yaşayan efsanelerimiz var yani sakin olun ve hala umut edebiliyor olmanın tadını çıkarın ancak etrafınızdaki güzellikleri unutturacak kadar da gözünüzü karartmayin....hayat devam ediyor....bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…