- 25 Ocak 2021
- 980
- -70
- 46
- Konu Sahibi akideciknane
- #76.881
Canım inanılmaz sıkkın. Eşimde hız,sayı ve morfoloji sorunu çıktı. Bununla mücadele eden var mı aranızda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun benim esimde hiç sperm yok belki kürlerle siizn durum düzelebilir briaz biyerlerde yaizyrodu araştırin istersneizCanım inanılmaz sıkkın. Eşimde hız,sayı ve morfoloji sorunu çıktı. Bununla mücadele eden var mı aranızda?
Kür vs kullanmaz. Normal besinlere bile reaksiyon gösteriyor karışma bana diyor. işim çok zorÇok geçmiş olsun benim esimde hiç sperm yok belki kürlerle siizn durum düzelebilir briaz biyerlerde yaizyrodu araştırin istersneiz
Iste o zor gerçekten erkekler niye böyle inatçı ve böyle şeyelre iannmiyorlar anlamiyorum iki kisinin birlikte yürütmesi gereken bi durum ama anlamiyorlar işlerien gelemyince olamzsa olamsın diyip kenara çekiliyorlar allah ayrdimciniz olsun uavaş yavaş öyle kişilerin yazışmalarini bulup söyelyin isarra etmeden belki aklina zmanla yatar dr ne dedi ilac falan vermedimi baska bi sorun varikosle gibi bi duurum var mıKür vs kullanmaz. Normal besinlere bile reaksiyon gösteriyor karışma bana diyor. işim çok zor
Doktor ilaç yazdı. Doktora da ben gittim tek başıma. Ama şu an rahatsız olduğu için daha urologla görüşmeye filan gidemedikIste o zor gerçekten erkekler niye böyle inatçı ve böyle şeyelre iannmiyorlar anlamiyorum iki kisinin birlikte yürütmesi gereken bi durum ama anlamiyorlar işlerien gelemyince olamzsa olamsın diyip kenara çekiliyorlar allah ayrdimciniz olsun uavaş yavaş öyle kişilerin yazışmalarini bulup söyelyin isarra etmeden belki aklina zmanla yatar dr ne dedi ilac falan vermedimi baska bi sorun varikosle gibi bi duurum var mı
Inslalah ilacalr ise yarar biraz zman verin şimdi sorunun kendiisnde oldugunu bi sindirisn sonra bence yavas yavaş kürleride kabul edecektir ins. Zaten tup icin sağlam bikac sperm bile bulsalar yine olabilir belki avrikosel gibi bi sorun avrsa amelyat sornasi normal yolla cocuk sahibi olanalrda var rabbim hayırlısıni versin..Doktor ilaç yazdı. Doktora da ben gittim tek başıma. Ama şu an rahatsız olduğu için daha urologla görüşmeye filan gidemedik
Amin inşallah cümlemizeInslalah ilacalr ise yarar biraz zman verin şimdi sorunun kendiisnde oldugunu bi sindirisn sonra bence yavas yavaş kürleride kabul edecektir ins. Zaten tup icin sağlam bikac sperm bile bulsalar yine olabilir belki avrikosel gibi bi sorun avrsa amelyat sornasi normal yolla cocuk sahibi olanalrda var rabbim hayırlısıni versin..
Aynı durum bizde de var. Ne zaman çocuk yapmaya karar verdik eşimde ereksiyon problemi başladı. Neden oluyor anlamış değilim.Denemez miyim. Bir kere opu oldum. 5.gün 5 embriyom olmustu. 3 transfer iki boş gebelik bir negatif yani hikayem pek içaçıcı değilaşılamanın zaman kaybı olduğunu biliyorum ama ben tam çocuk yapmaya karar verdim eşimde problem başladı normal deneyemedim hiç o yüzden aşılamada normalden farksız ya hem sonuçlar çıkana kadar denesem mi diye düşünmüştüm ama vazgeçtim sayılır.
Canım merhaba.Genetik testi neresi yapıyor ve bizim talebimizle yapıyorlar mı?Kızlar eşimle benim genetik test sonuçları hala çıkmadı yeniden tüp bebek için o sonuçları bekliyorum elim kolum bağlı kaldım. Normal denicemde eşimde ereksiyon problemi başlamıştı ondan tüp bebek yapmıştık zaten. Aşılama yaptırcaktım çok düşük olasılık diye yaptırmadım sizce napim yaptırimmi.
Son testte bizde de çıktı. Keçiboynuzu ve çakşır suyuna başlattım. Umarım faydalı olur.Canım inanılmaz sıkkın. Eşimde hız,sayı ve morfoloji sorunu çıktı. Bununla mücadele eden var mı aranızda?
Sizde daha önce yok muydu? iki test arasında ne kadar süre var?Son testte bizde de çıktı. Keçiboynuzu ve çakşır suyuna başlattım. Umarım faydalı olur.
Ben sonucumu aldım pozitifim bhcg lerimi tekrarlama aşamasindayim bu arada sana teşekkür ederim moralini düzeltirsen ara vermeden transfer olabilirsin demiştin seni dinledim inşallah devam eder darısı isteyen herkesin başınaTransfer olup sonuc bekleyen yok mu? Sanki 3 kisi vardi bu ay tedavi olacak..buraya yazmiyorlar sanirim artik..
Aslında ben yaşın bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum yani düşünün ki 3 ay öncesine kadar kesin evlat sahibi olurum acelesi yok gibi düşünüyordum. O kadar herşeyden bihabermisim ki. Doktor durumu açıklayınca 3 aydır bunalıma girdim çocuk sahibi olamama düşüncesi içimi yedi. Şimdi transferin 6. gunundeyim, arada kasik ağrısı dışında hiç bir belirti yok. Beklemek ne kadar zor geliyor, yarın test yapmayı düşünüyorum artık beklemeye gücüm kalmadihayirli olsun transferiniz.son sorunuza cevap veriyim once,konunun adindan da anlasildigi üzere cogumuz yaşimizi başimizi aldikyani kendinizi hicte yalniz hissetmeyin.oldukca kalabalığız
yumurta sayiniz ve anladigim kadsriyla kaliteniz oldukca iyi durumda.burada dondurulmus sayinizi bizlerde gormek icin neler neler yapiyoruz.neden bukadar karamsar oldunuz anlayamadim.lutfen kotuyu düşünmeyin.bence sizin icin hersey yolunda..umarim pozitif haberi alirsiniz,sevgiler
Yanı ben inan bu konuda çok bilincsizdim, cunki inanın çevremizde herkes 50 yaşında bile çocuk yapılabilir görüşü var. Gerçekleri doktor yüzüme çarpınca 3 aydır diplere vurdum. Genel itibariyle herşeyin negatifinden bakmaya meyilliyimdir. Gerçi transfer işlemine gittiğimde ordaki hemşire geçen ay bi hastamız 44 yaşında ikizlere gebe kaldı. Diğer bir arkadaşımız 49 yaşında doğurdu diyince biraz ümitlendim. Umidimizi kaybetmeyelim tek yumurta olsun olsun yaniMerhabalar....transferiniz hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah maşallahıniz var...43 yaşıma girmek üzereyim ve ardımda toplamda 8 tedavi bıraktım son bir kez denemeyi düşünüyorum ve az da olsa bu konuda tecrübe sahibi olduğumu düşünüyorum..öncelikle lütfen olumsuz rakamlara yuzdelere takılmamaya calisini tamam zaten siz de gayet realist ileri yaş faktörünün dezavantajınin farkındasınız ama tecrübeme dayanarak net soyleyebilirim ki benimle gerek 41 yaşında gerekse 42 yaşında aynı zamanda tedavi olmus ve şu an evladını kucağına almis arkadaşlarım mevcut hatta burada da yaşayan efsanelerimiz var yani sakin olun ve hala umut edebiliyor olmanın tadını çıkarın ancak etrafınızdaki güzellikleri unutturacak kadar da gözünüzü karartmayin....hayat devam ediyor....bol şans
HSG çektirdim yapışıklık göründü. sonrasında histeroskopi oldum. histeroskopi sonrası kontrolde üç çizgi bende de vardı ve doktor bunun iyi birşey olduğunu söyledi. tabi yumurtlama sonrası rahim kalınlaşmadı. aslında böyle bir sorunum yoktu. çünkü 1 çocuğum var. sonrasında 3 tane kendinden hamileliğim oldu. tabi 3 de düştü. şimdi esterofem ve primolut kullanıyorum. bu kalınlaşmayı sağlayacak dedi doktorum. ama kullanım sonrası tekrar kontrol istemedi. 5-6 ay deneyelim dedi. bende korkuyorum kendiliğinde hamilelik oluşursa ve rahim kalınlaşmazsa bebek yine düşer mi diye.
Canım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah benimde 7. Günüm bugün kaldı 5Ben sonucumu aldım pozitifim bhcg lerimi tekrarlama aşamasindayim bu arada sana teşekkür ederim moralini düzeltirsen ara vermeden transfer olabilirsin demiştin seni dinledim inşallah devam eder darısı isteyen herkesin başına