Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kür vs kullanmaz. Normal besinlere bile reaksiyon gösteriyor karışma bana diyor. işim çok zor
Iste o zor gerçekten erkekler niye böyle inatçı ve böyle şeyelre iannmiyorlar anlamiyorum iki kisinin birlikte yürütmesi gereken bi durum ama anlamiyorlar işlerien gelemyince olamzsa olamsın diyip kenara çekiliyorlar allah ayrdimciniz olsun uavaş yavaş öyle kişilerin yazışmalarini bulup söyelyin isarra etmeden belki aklina zmanla yatar dr ne dedi ilac falan vermedimi baska bi sorun varikosle gibi bi duurum var mı

Doktor ilaç yazdı. Doktora da ben gittim tek başıma. Ama şu an rahatsız olduğu için daha urologla görüşmeye filan gidemedik

Doktor ilaç yazdı. Doktora da ben gittim tek başıma. Ama şu an rahatsız olduğu için daha urologla görüşmeye filan gidemedik
Inslalah ilacalr ise yarar biraz zman verin şimdi sorunun kendiisnde oldugunu bi sindirisn sonra bence yavas yavaş kürleride kabul edecektir ins. Zaten tup icin sağlam bikac sperm bile bulsalar yine olabilir belki avrikosel gibi bi sorun avrsa amelyat sornasi normal yolla cocuk sahibi olanalrda var rabbim hayırlısıni versin..

Amin inşallah cümlemize

Aynı durum bizde de var. Ne zaman çocuk yapmaya karar verdik eşimde ereksiyon problemi başladı. Neden oluyor anlamış değilim.

Canım merhaba.Genetik testi neresi yapıyor ve bizim talebimizle yapıyorlar mı?

Transfer olup sonuc bekleyen yok mu? Sanki 3 kisi vardi bu ay tedavi olacak..buraya yazmiyorlar sanirim artik..
Ben sonucumu aldım pozitifim bhcg lerimi tekrarlama aşamasindayim bu arada sana teşekkür ederim moralini düzeltirsen ara vermeden transfer olabilirsin demiştin seni dinledim inşallah devam eder darısı isteyen herkesin başına

Doktora gittim rahim kalınlık 8 olmus sanirim orda sorun yok gonopeptly die igne verdi 1hafta kullanıcam hergun aksam bir tane. Haftaya kontrol. Ve regl ile başlıyorum sandimki yine igne falan yok hani donmusum icin transfer oluyorum gerek yok sanıyordum yine igneler.
Sabahta küçük capta kriz geçiriodum hocam sabah genelde yumurta toplamada oluyor durum değerlendirmesi icin bekliyorum ogleni buldu gene ve kostur ise geldim. Isle hastane olayi beni sinir ediyor

Icim sıkılıyor , bdv ye acilacak halim var ama yazacak halim yok. Kimsenin olmadigi biryere gitsem gözden kaybolsam dıorum..

Aslında ben yaşın bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum yani düşünün ki 3 ay öncesine kadar kesin evlat sahibi olurum acelesi yok gibi düşünüyordum. O kadar herşeyden bihabermisim ki. Doktor durumu açıklayınca 3 aydır bunalıma girdim çocuk sahibi olamama düşüncesi içimi yedi. Şimdi transferin 6. gunundeyim, arada kasik ağrısı dışında hiç bir belirti yok. Beklemek ne kadar zor geliyor, yarın test yapmayı düşünüyorum artık beklemeye gücüm kalmadi

Yanı ben inan bu konuda çok bilincsizdim, cunki inanın çevremizde herkes 50 yaşında bile çocuk yapılabilir görüşü var. Gerçekleri doktor yüzüme çarpınca 3 aydır diplere vurdum. Genel itibariyle herşeyin negatifinden bakmaya meyilliyimdir. Gerçi transfer işlemine gittiğimde ordaki hemşire geçen ay bi hastamız 44 yaşında ikizlere gebe kaldı. Diğer bir arkadaşımız 49 yaşında doğurdu diyince biraz ümitlendim. Umidimizi kaybetmeyelim tek yumurta olsun olsun yani

Keşke bizlerinde 1 çocuğu olaydı. Çok şanslısınız. Burada yazan hanım arkadaşların neredeyse hepsi çocuksuz, ben dahil. O 1 tane için savaş veriyoruz. 3 düşüğün sebebi rahim yetmezliği mi? Yoksa bebeğin sağlıklı olmaması sebebiyle mi? Bunlar çok farklı şeyler. Yapışıklık olması için rahme küretaj tarzı bir müdahale olması gerek. Siz 3 düşük oldu dediniz. Düşükle yapışıklık olduğunu ilk defa duyuyorum.

Merhabalar, bugün burada okuduklarimdan sonra Dr u arayıp embriyo kalitemi sordum çünkü opu dan sonra bana 2 tane iyi olanı dondurduk demişlerdi. 3ab ve 2bc dediler. Bu konuda hakkında bana fikir verebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden.

Canım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah benimde 7. Günüm bugün kaldı 5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…