- 19 Şubat 2018
- 794
- 3.951
- Konu Sahibi akideciknane
- #76.841
açıkcasi cnm bizde 3.gün transfer oluruz diye bekliyorduk.hatta heyecanlanmistim bile,belki 3 gunden sonra rahimde daha iyi gelisip daha kaliteli olur diye.dr la tedavi sonrasi durum degerlendirmesi yaparken insan biran kitlenir ya,nie die sormadim.ama haftaici tekrar ulasip sorucam neden bu yolu izlediklerini.Canim madem 5.gune bekletecekler neden dondurdular gercekten ilginc... benimde 3.gun donduruldu..doktora sordum transfer zamani 3.gun olarak mi transfer edeceksiniz yoksa 5.gune mi gotureceksiniz diye.. o da nerden çıktı, 5.gun denilince tutucak diye bisey yok dedi..bende haklisiniz dedim..yani 3.gun olarak transfer edilecek.. bazen rahim daha iyi gelebiliyor sonucta.. ben senin yerinde olsam bu 3.gunleri 5.gune bekletmeden transfer ettirirdim.. buyuk bir kayip degil ki sonucta negatif olursa tekrar igneler ve toplama yine cok fark etmeyecek..bende 1 toplama daha yaptirsam mi diye cok celiskide kalmistim ama transfer olup sansimi denemeye karar verdim..negatif olursa yeniden toplama yapilir yani şansını dene bence
aslinda dedigin gibi birsey degismiyecek,tutmazsa devam tedavilere.ama tek fark havuz sisteminin daha uyguna gelmesi maliyetinin.bakalim,biran once karar vermeliyiz.cunku ya transfere hazirlik yapicaz yada takviyelere devaam...