Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hayırlı uğurlu olsun transferiniz inşallah pozitifi görürsünüz..progesteron fitil olarak ne kullanıyorsunuz günde kaç kez kullanıyorsunuz ?

Merhabalar acaba dhea laç olunca ilaxa baslanmali gerci haftaya ön görüşmeye gdieceģim benimde ahm düşük rezervim az ve kalitesiz böyle olup takviyelerle artirabilen varmi kaliteyi ve rezervi prp denedinzimi
Ben kullandım daha 3 ay önce kalitem kötüydü bu ayki tedavimde 2 yukurtam toplandi 2 side blast oldu 3 aydır dhea ve farklı bir kac sey kullanıyorum cok etkisi oldugunu düşünüyorum...

Ben kullandım daha 3 ay önce kalitem kötüydü bu ayki tedavimde 2 yukurtam toplandi 2 side blast oldu 3 aydır dhea ve farklı bir kac sey kullanıyorum cok etkisi oldugunu düşünüyorum...
Hadi hayırlı olsun inş. Bende 3ay sonrasina düşünuyorum tam tedaviyi u arada takviyeler ins. Işe yarar

Eki Görüntüle 2785065 biesteron dhea gunde 3 kez tok karnına
Gerisini gunde 1 kez tok karnına içtim
Teşekkür ederiz canım Alllah seni bebeğine kavuştursun İNŞALLAH burda ki kardeşlerime de istiyorum Rabbim bu mübarek günler hürmetine hepize kolaylıkla çok aratmadan hayırlı sağlıklı evlat nasib eylesin

Kusura bakma Canım çok sordum tedaviden önce kaç yumurta görünüyordu adetin ilaçsız mı oluyor teşekkür ederim
Ne demek istediğini kadar sorabilirsin ben de cok sordum da soruyorum da Allah razı olsun herkes birbirine cok yardim ediyor
Ilacli tedavi oldum ancak yüksek doz yapmadi doktor zaten sayın az birden büyütmeyelim dedi..
Ya 3 ay önce ilk gittiğimde 6nadet görülmüştü...sonrada 4 e düştü demek ki amh degerim daha da düştü...ama 4 tanenin 2 si hic büyümedi 2 si büyüdü iste onlar da blast oldu gercekten hala inanamiyorum

fenomom şase sanırım. baya da pahalı imiş 300 civarı. bunu ilk defa duydum
bu arada gözünüz aydın

Teşekkür edeyim ben de yok ben de talep edeyim. Regl 2.3. Günü mü veriliyor yoksa normal zamanda mı? Aynı gün çıkan tahlillerden mi yoksa bir hafta bir ay sonra çıkan tahliller mi.
Ben normal zamanda verdim dhea hemen cikti bazilari 3hafta sonra cikacak onalr hangielri bilmiyorum adetin 3. Gunu 5li hormon testi okuyor o fsh icn falan saniirm isterse dr bid eozman veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…