Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar sizleride gönlümden geçirdim kandil aksami duamda.
Hu hu lara karışsın aminler mubarek aksamdir gelin ey fatihalar yasinler.
Allah gonlunuze gore versin
Allah razı olsun canım benim,hiç bi cumayı ,önemli geceyi kaçırmazsın hep bizlere de dua edersin...Allah ne dileğin varsa versin..Allah hepimizin kucaklarını hayırlısıyla doldursun inşallah

Canım bitki çayı ne önerirsin. Hangisini alayım. Sperm sayısı düşüyor her ay. Bir çok kür ve takviye aldım eşime ama bitki çayı karar veremedim. Ne almayım. Yardımcı olur musun.
Merhaba, elbette olurum.
Bu yazdıklarım eşimde işe yaradı ama başkası için garanti veremem tabi. Bu konudaki çaresizliğin ne demek olduğunu bildiğim için belki birine faydası dokunur işe yarasın çok isterim.
Biz prof İbrahim Saraçoğlu'nun 156 numaralı azosperm kürünü aldık, kullanımının nasıl olacağı paketin içinde bir kağıtta detaylı olarak yazıyor zaten. Ayrıca supralife men takviye sabah akşam ve haftada 2-3 avakado yedi eşim. Sigara da içmiyor.
bu şekilde uyguladı.

merhaba bendede rahim inceliği çıktı. estrofem kullanıyorum ama hala içimde bir şüphe var yeterli olacak mı diye.
siz pekala kalınlaştırabildiniz mi ? çok az adet oluyorum öylelikle inceliği öğrendim. ve 3 düşüğüm var geçen sene. belki de bundan kaynaklıdır diye de düşünüyorum. geçen senede böyle miydi bilmiyorum. doktorum çok açıklamamıştı. yapışıklılık vardı onun için histeroskopi oldum. aha hala regl kanamam çok az((

ah erkekler, onlara kalsa dünyada üreme olmaz, her şeye no.
ben şimdiki eşimi, sevgiliyken 1.5 senede çocuk sahibi olmaya ikna edebilmiştim. Aslında bakarsanız ilk başlarda hiç uğraşmamıştım, sonunda resti çektim, ya çocuğa ok dersin ya ayrılırız, o zaman hemen tamam dedi :)

iyi yapmışsın. Ben de öyle yapıyorum. Güya gelecek döngüye razı oldu. Bakalım

yaa evet,hatta kizi var embriyolog idil bozkurt cok uzuldum bende,hayat cok ilginc.sen okadar canin dogmasina vesile ol esinin canini al kendi kucuk kizini yetim birak....ne diyelim nur icinde yatsinlar.Allah herkese heranlamda once sağlik versin..

Öyle. Her yük bizde nazlanan kapris yapan onlar.
O kadar katılıyorum ki, her şeyleri bir dert. eşime sperm testini yaptırana kadar canım çıktı, neymiş çok stresliymiş. Testi yaptırdı, sonuca bakamazmış, ya kötüyseymiş. Resmen çıldırdım, büyük bir paparadan sonra sesini çıkarmadı ama gerçekten inanılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…