- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 42
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #76.741
Canim bana doktorum biesteronu ayni anda 3 tane verdi oyle kullandim.hatta ayni anda iceceksin diye sordugumda israr etti.bol paralar doktum ama iyi geldi.Eki Görüntüle 2785065 biesteron dhea gunde 3 kez tok karnına
Gerisini gunde 1 kez tok karnına içtim
Ben de sabah 2 aksam 1 içtim canim birsey olmaz demisti doktorum da ama 3 unu içmeye cekimdimCanim bana doktorum biesteronu ayni anda 3 tane verdi oyle kullandim.hatta ayni anda iceceksin diye sordugumda israr etti.bol paralar doktum ama iyi geldi.
Oglumu sizlerin yerine optum.ablalar bebek istiyor amin de bakayim dedim oglumda amin dedi dua etti sizeTeşekkür ederim. Allah evladina uzun ömür versin inşallah
Ben de sabah 2 aksam 1 içtim canim birsey olmaz demisti doktorum da ama 3 unu içmeye cekimdimdemek ki birsey olmuyormuş gercekten o iyi geliyor sanirim..
Cok pahali aynen 3 tane içince de.hemencik bitiyor
Kızlar hepinize teşekkür ediyorum, paylaşımlarınızdan bende nasiplendim , Arısütü bende kullanmaya başlicam. Tüpbebek süreçindeğim. İnşallah hepimize şifa olur.canim tahta kasikla yeniyor.gunu yok tedaviden mumkunse 2. 3 ay once baslaniyor surekli devam ediliyor.
Bal polene lokman hekim baharatcilar karisim yapiyor aslinda.amaa karisimda ari sutu basta bitiyordur mesela.
Kk da forum var cok eski ari sutu yazinca.saf ari sutu diyorlar.meger tek basina yemekmis.
Bende tek yedim ayrica ayni anda bal polen karisimini yedim.
Maksat dozu tam almak ondan saf ari sutu olarak yedim.
Baharatcida balen marka almistim.yani bulanabilecek en iyi marka balen rakam yuksek olmali.50 lira olani ih ih tadindanda belli.
Balen marka bile guzeldi
Oyy kuzumOglumu sizlerin yerine optum.ablalar bebek istiyor amin de bakayim dedim oglumda amin dedi dua etti sizebu arada vaktim yok cok bile yazdim is guc yemek saati gorusuruz
Aldiklarimin hepsi e-arsiv faturalı olarak geldi. Gelmeyenleride arayarak faturasını istedim. Ne biliim yaaa benimde arada aklıma gelmiyor değil aslında orijinal değilse diye fayda göreceğime ya zararı olursa diye. Şükür gerçi şimdiye kadar bisii çıkmadı arada gidip hormin ve vitamin değerlerime baktiriyorumSağolasın...vitaminler güvenilir gibi görünüyordu ancak sahiden fatura göndermiyorlar yanlış hatırlamıyorsamancak çok hızlı gönderim sağlıyorlar
Siz takviyelerinizi internet kanalıyla mi aldınız? Öyleyse hangi siteden?Eki Görüntüle 2785065 biesteron dhea gunde 3 kez tok karnına
Gerisini gunde 1 kez tok karnına içtim
Amin sifa olur ins. Tam size ipucu bu basarilar dilerimKızlar hepinize teşekkür ediyorum, paylaşımlarınızdan bende nasiplendim , Arısütü bende kullanmaya başlicam. Tüpbebek süreçindeğim. İnşallah hepimize şifa olur.
Yok eczaneden getirrrtik hepsini canimSiz takviyelerinizi internet kanalıyla mi aldınız? Öyleyse hangi siteden?
Asıl sen cansın, sen çok iyisin bunu bilSagolasin ne kadar iyi arkadaslarimsiniz hic bebegi unutmazsiniz siz de oylesiniz.cok duygulaniyorum boyle duyunca amin canim.inanasin gelmiyor belki ama oluyor darısı sana ins.
Ayy hadi bakalım inşallah Rabbim hayırlı mutlu sonuçlar versin. Nasıl heyecanlı dimi, nasıl da gözün kulağın şimdi tüm bedeninde..Bugün itibariyle transferim yapıldı .şimdi ben gün saymaya başlıyorum .transferim güzel geçti .bana sadece progesteron içeren fitil birde estroferm verdi günde 4 adet heyecanlı bekleyiş başladı benim için bana dua edin kizlar
Ben kendim karıştırdım hepsinicanim tahta kasikla yeniyor.gunu yok tedaviden mumkunse 2. 3 ay once baslaniyor surekli devam ediliyor.
Bal polene lokman hekim baharatcilar karisim yapiyor aslinda.amaa karisimda ari sutu basta bitiyordur mesela.
Kk da forum var cok eski ari sutu yazinca.saf ari sutu diyorlar.meger tek basina yemekmis.
Bende tek yedim ayrica ayni anda bal polen karisimini yedim.
Maksat dozu tam almak ondan saf ari sutu olarak yedim.
Baharatcida balen marka almistim.yani bulanabilecek en iyi marka balen rakam yuksek olmali.50 lira olani ih ih tadindanda belli.
Balen marka bile guzeldi
Ben prp yaptirdim ama faydasi olmadi..olanlari okumustum denemek istedjm ama herhangi bir degisiklik olmadi..Merhabalar acaba dhea laç olunca ilaxa baslanmali gerci haftaya ön görüşmeye gdieceģim benimde ahm düşük rezervim az ve kalitesiz böyle olup takviyelerle artirabilen varmi kaliteyi ve rezervi prp denedinzimi
Takviye vitakin faln kullandiniz mi bazilari iy gelemdi ditor cok az oy gekdi diyen ama bi umut isteBen prp yaptirdim ama faydasi olmadi..olanlari okumustum denemek istedjm ama herhangi bir degisiklik olmadi..
Canım bitki çayı ne önerirsin. Hangisini alayım. Sperm sayısı düşüyor her ay. Bir çok kür ve takviye aldım eşime ama bitki çayı karar veremedim. Ne almayım. Yardımcı olur musun.Benim eşiminde sperm sayısı ilk tahlilde sıfırdı. Doktor çok zor dedi bizim moraller bitti tabi. Ama bitki çayları vitamin takviyeleri derken 16 milyona çıktı. Bence kişinin en iyi doktoru yine kendisi. Tabi ki tıbba, bilime inancımız sonsuz ama ben birçok şeyi burada okuya okuya araştıra araştıra kendim öğrendim.
Trendyolda da var ama orjinal mi değil mi bilmiyorum. Ben voonka kuenzim q10 ve ocean 1200 mg omega sipariş verdim. İnşallah orjinaldir.Dostlar bu takviyeleri sadece eczaneler den mi temin ediyorsunuz yoksa net' de örnekse vitaminler.com sitesi var güvenilir mi acaba hâlâ içimde bir şüphe....