Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar vitamin bakiodum ne alayim derken kafama göre almayim dedim dahiliyeye gittim folik asit, tsh, d vitamini, kalsiyum, magnezyum, b12 gibi bırsuru deger bakilmis, neyse d vitaminini hic baktırmamistim sınır alt deger 20iken bende 12ciktiki ciddi eksiklik degerinde yazıyor.

Kızlar vitamin bakiodum ne alayim derken kafama göre almayim dedim dahiliyeye gittim folik asit, tsh, d vitamini, kalsiyum, magnezyum, b12 gibi bırsuru deger bakilmis, neyse d vitaminini hic baktırmamistim sınır alt deger 20iken bende 12ciktiki ciddi eksiklik degerinde yazıyor.
D vitamini maalesef genel olarak herkeste düşük normaldede takviye almak gerekiyor

Ne demek istediğini kadar sorabilirsin ben de cok sordum da soruyorum da Allah razı olsun herkes birbirine cok yardim ediyor🥰🤗💕
Ilacli tedavi oldum ancak yüksek doz yapmadi doktor zaten sayın az birden büyütmeyelim dedi..
Ya 3 ay önce ilk gittiğimde 6nadet görülmüştü...sonrada 4 e düştü demek ki amh degerim daha da düştü...ama 4 tanenin 2 si hic büyümedi 2 si büyüdü iste🥰 onlar da blast oldu gercekten hala inanamiyorum🤩🤩🧿🧿
Teşekkür ederim Maşallah sübhanallah vücudun cevap vermiş demek ki ilaçlara daha da iyi olacak İNŞALLAH 💕

Canım merhaba. Ben de çok soru soranlardanım maalesef. Amh değerin nedir aceba. En son bakılan. 3 ay önceki yumurta daha fazla idi demişsin. O yüzden sordum.
Amh degerim 0.5 idi 6 yumurta goruluyordu yazin.
Simdi test yaptırmadım ama 4 yumurta görüldü onların da 2 si büyüdü demek ki azaliyor

D vitamini 13cikmis ciddi eksiklik die yazılmış hic bakilmadi bunca zaman.
D vitamini eksikliğinde de gebe kalamama oluyo ama malesef dr onları gözardı ediyor pnlar takmış kafaya fsh amh, arkadaşımın amh 0,11 di fsh 17 lerdeydi dr grip için d vit yazmış buna 8 falan çıkmış değeri 3 şişe d vit sonra hamile kalmış bende onu görünce dedim bizimde olur inşallah

Tam olarak onun içinde neler var nette pek göremedim fenomom un
20210218_202855.jpg

Isaretlediklerim var içinde cnm fenomom un

D vitamini eksikliğinde de gebe kalamama oluyo ama malesef dr onları gözardı ediyor pnlar takmış kafaya fsh amh, arkadaşımın amh 0,11 di fsh 17 lerdeydi dr grip için d vit yazmış buna 8 falan çıkmış değeri 3 şişe d vit sonra hamile kalmış bende onu görünce dedim bizimde olur inşallah
Inanirmisin bir kez bile bakilmadi 2018den beri kac kez gittim dedikleri amh, fsh ne ona bakıyor bugun aklima geldi özellikle d vitamini de bakilsin istedim iyiki bakildi.
Hamile kalamama sorununda okumuştum ama bana hep sebepsiz denildi bunca zaman. Tup bebek Hocasi Zaten hiç bakmıyor bile dahiliye nın sonuclarina. Otomatiğe baglanmis resmen. 😂😂😂

Güzel fikir. benim degerlerimde son olarak ölçülmemisti ama sanirim boyledir . D vitamini verilmisti ilk kez

Son düzenleme:
Inanirmisin bir kez bile bakilmadi 2018den beri kac kez gittim dedikleri amh, fsh ne ona bakıyor bugun aklima geldi özellikle d vitamini de bakilsin istedim iyiki bakildi.
Hamile kalamama sorununda okumuştum ama bana hep sebepsiz denildi bunca zaman. Tup bebek Hocasi Zaten hiç bakmıyor bile dahiliye nın sonuclarina. Otomatiğe baglanmis resmen. 😂😂😂

Kandilin mübarek olsun öncelikle.
D vitamini bağışıklı ve vücudun tüm fonksiyonları için önemli. Geçen seneden beri korona'dan dolayı D vitamini ve Çinko'yu doktorlar tv'de çok konuşmuştu. Geçmişte D vitamini eksikliğinin doğurganlığa etkisini okumuştum. O zamandan beri D vitamini takviyesi ara ara yaparım.

Günlük damla olarak alınan Orzax D3K2 vitamini kullanırız biz. Kilo başına 1 damla alınmalı. Ancak senin depoların baya boş olduğu için 1 ay kilo başına 2 damla almalısın. Çünkü D vitaminini vücudun hem kullanacak hem de depo edecek o sebeple. Rabbim şifa versin.

X