- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.952
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #76.721
Benim hep aldığım yer, eczane com tr, eczanebu.. Eczanebu Antalya firması. Birkaç defa promotıl vomen aldım orijinal urunlerdi.Dostlar bu takviyeleri sadece eczaneler den mi temin ediyorsunuz yoksa net' de örnekse vitaminler.com sitesi var güvenilir mi acaba hâlâ içimde bir şüphe....
önemli birşey daha yazayım sizin için !! size zahmet arı sütünü sabah akşam alın bu daha etkilidir.bir buçuk ay tedaviye gidene kadar böyle içmeni tavsiye ederim.Sağol. Allah hepimizi muradına eriştirsin .Bence de bu ay yumurta kalitesini bir tık daha artırabilirim bu vesileyle.
merhaba,önemli birşey daha yazayım sizin için !! size zahmet arı sütünü sabah akşam alın bu daha etkilidir.bir buçuk ay tedaviye gidene kadar böyle içmeni tavsiye ederim.
benim bebeğim oldu canım 3 yaşına girecek :) darısı sizlere
ondan yazıyorum :)))
nasıl kullanılacağını burada pek çok kez yazıldı.kısaca dilin altına konuluyor çay kaşığının yarısı yani iri nohut tanesi kadar.sabah akşam aç karna
daha fazlası da olmaz hepsi dozunda özellikle bunlar arı ürünü allerji yapabilir.
günlük 1500 mg doz alınmalıymış
eğriçayırda ampulde öyle yazıyor
Teşekkür ederim şimdi baktım fiyatlar eczaneler e göre oldukça uygun...orijinal olduktan sonra harika zaten kullandığımız takviyeler deli para tutuyorBenim hep aldığım yer, eczane com tr, eczanebu.. Eczanebu Antalya firması. Birkaç defa promotıl vomen aldım orijinal urunlerdi.
Implry kendi saticisi partogenden aldım
PeRRyyy selam...sen nereden tedarik ediyorsun takviyelerini ?Nutraxin Omega 3 + CoQ-10 ve ocean omega 3 1200 ikisini birlikte kullanıyorum ama bütçen neyi elveriyorsa onu alabilirsin bence.
merhaba ikisi de iyi markamerhaba,
bişey soracağım, eğriçayır mı yoksa beeo mu alsak ? Siz hangisini kullandınız? Eğriçayır bildiğim kadarıyla ampul diğeri krema gibi bişey
Ancak her aradığınızı da bulamıyorsunuz maalesefTeşekkür ederim şimdi baktım fiyatlar eczaneler e göre oldukça uygun...orijinal olduktan sonra harika zaten kullandığımız takviyeler deli para tutuyor
Teşekkür ederim. Allah evladina uzun ömür versin inşallahönemli birşey daha yazayım sizin için !! size zahmet arı sütünü sabah akşam alın bu daha etkilidir.bir buçuk ay tedaviye gidene kadar böyle içmeni tavsiye ederim.
nasıl kullanılacağını burada pek çok kez yazıldı.kısaca dilin altına konuluyor çay kaşığının yarısı yani iri nohut tanesi kadar.sabah akşam aç karna
daha fazlası da olmaz hepsi dozunda özellikle bunlar arı ürünü allerji yapabilir.
Tahta kaşıkmı mullanılıyor, polenle balla karıştırılırsa aynı etkiye sahip olurmuki? Mesela kullanmanın zamanı varmı yani adetin 1.gününden şu güne kadar yoksa süreklimi kullanmamız gerekirönemli birşey daha yazayım sizin için !! size zahmet arı sütünü sabah akşam alın bu daha etkilidir.bir buçuk ay tedaviye gidene kadar böyle içmeni tavsiye ederim.
Akakce.com a almak istediğin takviyeyi yaz...en ucuz nerdeyse onun yorumlarına bakıp alabilirsin..bugüne dek sahtesiyle karşılaşmadım...Teşekkür ederim şimdi baktım fiyatlar eczaneler e göre oldukça uygun...orijinal olduktan sonra harika zaten kullandığımız takviyeler deli para tutuyor
Kırmızıbeyaz , vitaminler , birde enson akakceden aldım puanları yüksek satıcıları tercih ettim birde fatura gönderip gondermediklerine.PeRRyyy selam...sen nereden tedarik ediyorsun takviyelerini ?
Sagolasin ne kadar iyi arkadaslarimsiniz hic bebegi unutmazsiniz siz de oylesiniz.cok duygulaniyorum boyle duyunca amin canim.inanasin gelmiyor belki ama oluyor darısı sana ins.Teşekkür ederim. Allah evladina uzun ömür versin inşallah
ne kullandınız takviye olarak yazar mısınız lütfen, tebrikler bu arada saglıkla kavuşun inşallah yavrunuza ya da yavrularınızaKizlarrrinanamıyorum yaaaaa 2 yumurta toplanmisti cok az diye cok üzülüyordum ancak 2 side bugun 5.gun ve bugüne kadar gelip blast oldular gercektrn mucize benim için...ankara memorial labratuvari gercektrn cok iyiymisnankarada düşünenler için tavsiyemdir
canim tahta kasikla yeniyor.gunu yok tedaviden mumkunse 2. 3 ay once baslaniyor surekli devam ediliyor.Tahta kaşıkmı mullanılıyor, polenle balla karıştırılırsa aynı etkiye sahip olurmuki? Mesela kullanmanın zamanı varmı yani adetin 1.gününden şu güne kadar yoksa süreklimi kullanmamız gerekir
Sağolasın...vitaminler güvenilir gibi görünüyordu ancak sahiden fatura göndermiyorlar yanlış hatırlamıyorsamKırmızıbeyaz , vitaminler , birde enson akakceden aldım puanları yüksek satıcıları tercih ettim birde fatura gönderip gondermediklerine.
benim devlette (süleymaniye kadın doğum)yaptırdığım 2,99 çıkmıştı (devlette dışarda yaptırıyor) sonra özelde yaptırdım 2,333 gibi bir şey çıkmıştı amh bu kadar hızlı farkeder mi bilemiyorum ama labaratuvardan labaratuvara değişiyor onu biliyorum.Merhaba,38 yaşındayım. Amh 5 ay içinde 1.2 lerden 0.01 lere düşmesi mümkün mü? Bir sonraki testte 0.08 çıktı aynı laboratuarda. Bu kadar hızlı bir düşüş olabilir mi? Tecrübesi olan var mı? Son iki testim yapılmadan önce 3 laboratuar gezmiş şimdi fark ediyorum. Amh testi yanlış çıkan var mı aranızda?
Sizin biraz daha degeriniz sikıntılı yasiniz gencMerhaba,38 yaşındayım. Amh 5 ay içinde 1.2 lerden 0.01 lere düşmesi mümkün mü? Bir sonraki testte 0.08 çıktı aynı laboratuarda. Bu kadar hızlı bir düşüş olabilir mi? Tecrübesi olan var mı? Son iki testim yapılmadan önce 3 laboratuar gezmiş şimdi fark ediyorum. Amh testi yanlış çıkan var mı aranızda?
Sağolasın anthem...örneğin Ocean marka OMEGA için bir alıcı kendi web sitesinden müşteri temsilcisine Hepsiburada' dan alabilir miyim? Şeklinde sorduğunda ... internetten almayın güvenilir değil demiş de bunu okuyunca bi rahatsız oldum yaniAkakce.com a almak istediğin takviyeyi yaz...en ucuz nerdeyse onun yorumlarına bakıp alabilirsin..bugüne dek sahtesiyle karşılaşmadım...
Tamam simdi resmini çekip atacağım kizlarne kullandınız takviye olarak yazar mısınız lütfen, tebrikler bu arada saglıkla kavuşun inşallah yavrunuza ya da yavrularınıza