Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

inşallah olur kızıma kardeş gelir. bu süreçlerden sonra bir daha doktora gitmedim açıkcası şu anda rezervim nedir bilmiyorum ama doktordan yana bu konuda şansım olmadı kendiliğinden de oldu çok şükür rabbime. benim anladığım kadarıyla bu bitki çayları hormon seviyelerini düzenliyor vitaminler de daha iyi gelişmesini sağlıyor yumurtaların. doktorlara sorarsanız bilimsel bir araştırma yok diyecekler doktor bana olmaz dedi senin çocuğun ağlatarak yolladı beni, 0,01 bile dahi olsa AMH yumurtası olanın hamilelik şansı vardır mutlaka karamsar olmamalı.
Insallah cnm benim kizada bi kardeş verir rabbim

inşallah olur kızıma kardeş gelir. bu süreçlerden sonra bir daha doktora gitmedim açıkcası şu anda rezervim nedir bilmiyorum ama doktordan yana bu konuda şansım olmadı kendiliğinden de oldu çok şükür rabbime. benim anladığım kadarıyla bu bitki çayları hormon seviyelerini düzenliyor vitaminler de daha iyi gelişmesini sağlıyor yumurtaların. doktorlara sorarsanız bilimsel bir araştırma yok diyecekler doktor bana olmaz dedi senin çocuğun ağlatarak yolladı beni, 0,01 bile dahi olsa AMH yumurtası olanın hamilelik şansı vardır mutlaka karamsar olmamalı.
Benim eşiminde sperm sayısı ilk tahlilde sıfırdı. Doktor çok zor dedi bizim moraller bitti tabi. Ama bitki çayları vitamin takviyeleri derken 16 milyona çıktı. Bence kişinin en iyi doktoru yine kendisi. Tabi ki tıbba, bilime inancımız sonsuz ama ben birçok şeyi burada okuya okuya araştıra araştıra kendim öğrendim.

Eşimi ikna edemiyorum. Bu ay tedaviye başlayacaktık. Erteleyelim diyor. Doğru düzgün bir gerekçe de sunmuyor.42 yaşındayım ne kadar şansım var ki? Çok üzgünüm. Kafayı bebekle bozmakla itham edildim ısrar edince de.
merhaba eşiniz ayıp ediyor.sizin düşünceniz duygunuza göre gitmesi lazımdı sanki.yani eşlere bu konuda laf düşüyor muydu :))
önümüzdeki ay şart değil tabi ama 2 ay sonra başlayabilirsin
42 yaşta hemen kötü olmuyor geçen aylar önemli ama 1-2 ayın pek bir önemi yok gibi.en iyisi bir daha düşünün ve karar verip elinizden gelen istediğiniz merkez ve doktorda tedavinizi görmeye çalışın ondan sonrası kısmet inşallah bebiş gelecek :dua:

merhaba eşiniz ayıp ediyor.sizin düşünceniz duygunuza göre gitmesi lazımdı sanki.yani eşlere bu konuda laf düşüyor muydu :))
önümüzdeki ay şart değil tabi ama 2 ay sonra başlayabilirsin
42 yaşta hemen kötü olmuyor geçen aylar önemli ama 1-2 ayın pek bir önemi yok gibi.en iyisi bir daha düşünün ve karar verip elinizden gelen istediğiniz merkez ve doktorda tedavinizi görmeye çalışın ondan sonrası kısmet inşallah bebiş gelecek :dua:
Biraz bastırdım. Gönülsüz de olsa gelecek aya razı oldu. inşallah carketmez.Sözü aldım. Maddiyat gözünü korkutuyor.pahali tedaviler ama ne yapalım mecbur.

Biraz bastırdım. Gönülsüz de olsa gelecek aya razı oldu. inşallah carketmez.Sözü aldım. Maddiyat gözünü korkutuyor.pahali tedaviler ama ne yapalım mecbur.
ooo muhteşemsin.sevindim adına :))
tedaviyi bu ay görmemen boşver böylesi çooooook hayırlı oldu
gelecek ay için bugün hemen şimdi arı sütü kaliteli yani kilosu 250 civarı sanırım edinip bu bir buçuk ay için.bu sayfada aratın arı sütünü kullanımı çıkar
başka vitaminleri kullanıyormuşsun okudum mesajını
haa arı sütü pek çok kişiyi durup dururken anne yapmıştır yani farklı birşey deneyin ki bir önceki tedavinizden fark yaratın.ondan sonra o bir sebep olup Allah Ol deyince olur inş.
eşinin maddiyata çekindiğini tahmin edebiliyorum.ama sizde çalışıyorsunuzdur ve bu paraları bu sayfalardaki herkes harcadı böyle düşünün önce yumurta kalitesinin artması bunu ekleyeyim.sonrası kısmetse gelir bu sayfayı okursanız baya bilgi edinebilirsiniz
bol şans :KK9: :dua:

Kizlarrr🤩🤩 inanamıyorum yaaaaa 2 yumurta toplanmisti cok az diye cok üzülüyordum ancak 2 side bugun 5.gun ve bugüne kadar gelip blast oldular :KK9: gercektrn mucize benim için...ankara memorial labratuvari gercektrn cok iyiymisnankarada düşünenler için tavsiyemdir🤩
3 aydır doktorum cok vitamin kullanırdı belkide onlar etkiledi kalite arttı bilemiyorum ki :KK9:
çok çok tebrik ederim mucize tabi ve mucizeye tanıklık eden Sen maşallah 41 kere
herşey gönlünce olsun çok sevindim
ayrıca tabi ki o vitaminler etkili oldu bu kesin :nazar::nazar::dua::KK9:

ooo muhteşemsin.sevindim adına :))
tedaviyi bu ay görmemen boşver böylesi çooooook hayırlı oldu
gelecek ay için bugün hemen şimdi arı sütü kaliteli yani kilosu 250 civarı sanırım edinip bu bir buçuk ay için.bu sayfada aratın arı sütünü kullanımı çıkar
başka vitaminleri kullanıyormuşsun okudum mesajını
haa arı sütü pek çok kişiyi durup dururken anne yapmıştır yani farklı birşey deneyin ki bir önceki tedavinizden fark yaratın.ondan sonra o bir sebep olup Allah Ol deyince olur inş.
eşinin maddiyata çekindiğini tahmin edebiliyorum.ama sizde çalışıyorsunuzdur ve bu paraları bu sayfalardaki herkes harcadı böyle düşünün önce yumurta kalitesinin artması bunu ekleyeyim.sonrası kısmetse gelir bu sayfayı okursanız baya bilgi edinebilirsiniz
bol şans :KK9: :dua:
Sağol. Allah hepimizi muradına eriştirsin .Bence de bu ay yumurta kalitesini bir tık daha artırabilirim bu vesileyle.

Doktor demisti sayini cok artırmaz ama onemli olan kalite insallah onlar güzelce kaliteli olacak onu dusun sadece üzülme demisti.ama tabi ben üzülmüştüm gene de sayım cok az diye.. su an ise tam tersi mutluyum😊amh cok dusuk bende yumurta yok gibi...2 cikti iste onlar da blast oldu Allahim hala inanamiyorum🧿🙏🙏

çok çok tebrik ederim mucize tabi ve mucizeye tanıklık eden Sen maşallah 41 kere
herşey gönlünce olsun çok sevindim
ayrıca tabi ki o vitaminler etkili oldu bu kesin :nazar::nazar::dua::KK9:
Canim benim cok cok teşekkür ederim yaa 🤩🧿🧿 amh cok dusuk sıfırlamak üzere ben de gercektrn inanamıyorum 1 tanesi bana can olur insallah🙏
Sayın cok az havuz yontemi uygulayacağım sana dedi dr..önümüzdeki ay gene toplama olacak insallah 1 2 de ordan gelirse 🙏

Kizlarrr🤩🤩 inanamıyorum yaaaaa 2 yumurta toplanmisti cok az diye cok üzülüyordum ancak 2 side bugun 5.gun ve bugüne kadar gelip blast oldular :KK9: gercektrn mucize benim için...ankara memorial labratuvari gercektrn cok iyiymisnankarada düşünenler için tavsiyemdir🤩
Maşallaahh :nazar: çok sevindim senin adına 🙏

X