- 25 Ocak 2021
- 980
- -70
- 46
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #76.681
sordum o kadar cevap yazmadı inşallah görür. Sana haber ederim. yer elması,tatlı patates,incir,havuç,d vitamini eksikse takviye,demir eksikse takviye ,balik yağı,folik asit,b12 eksikse takviye quenzimq10 ,avokado. Benim arastirdiklarim da bunlar. Sadece beslenmeyle , takviyeyle bile sonuç alanlar var.Tam da benim istediğim şey o aslında. Kürler hakkında bilginiz var mı? Neler yapmış. Ben de yapmak istiyorum ama nereden başlasam bilmİyorum. Soğan suyu ile başladım.
Balık yağı hariç hepsini kullanıyorum. Diğerlerini de öğrenince haber verir misin canım. Bi de avakadoya başlayayım.sordum o kadar cevap yazmadı inşallah görür. Sana haber ederim. yer elması,tatlı patates,incir,havuç,d vitamini eksikse takviye,demir eksikse takviye ,balik yağı,folik asit,b12 eksikse takviye quenzimq10 ,avokado. Benim arastirdiklarim da bunlar. Sadece beslenmeyle , takviyeyle bile sonuç alanlar var.
Tmm canım inşallah.Balık yağı hariç hepsini kullanıyorum. Diğerlerini de öğrenince haber verir misin canım. Bi de avakadoya başlayayım.
En son gecen sene martta 4.33 dü bu sene nedir bilmiyorumCanım senin amh değerin nedir ?
Bakılmadan ilaç verilmesi sıkıntı olur değil mi. Benim de bakılması. Sanırum ilaç kullanımı 7.gğn bakılacak
Fsh değerine ilaç dozajini ayarlamak için bakıyorlar , korkma tecrübeli doktorlar yumurtanın tepkisine göre ilaç dozajini kontrollerinde dusurur yada arttırır. Allah emeklerini boşa çıkarmasinBakılmadan ilaç verilmesi sıkıntı olur değil mi. Benim de bakılması. Sanırum ilaç kullanımı 7.gğn bakılacak
Balık yağina acil başlamalisin. Birde dhea hormonuna baktırıp biestron takviye alabilirsin. Prowomen içerik olarak iyi gibi istersen multivitamin olarak onu da alabilirsin. Geçmiş mesajlarımı kontrol et lütfen ben bazı vitamin destekleri ile yumurta sayımı ciddi sayıda arttırmıştim. Kalitede bı tik arttı ama yaş malum yeterli gelmedi. Bende ilave ve değişikliklerle yola devam edicemBalık yağı hariç hepsini kullanıyorum. Diğerlerini de öğrenince haber verir misin canım. Bi de avakadoya başlayayım.
Senin de yaşına göre çok çok iyi maşallah.En son gecen sene martta 4.33 dü bu sene nedir bilmiyorum
Balik yagi hangi marka kullaniyorsunuzBalık yağina acil başlamalisin. Birde dhea hormonuna baktırıp biestron takviye alabilirsin. Prowomen içerik olarak iyi gibi istersen multivitamin olarak onu da alabilirsin. Geçmiş mesajlarımı kontrol et lütfen ben bazı vitamin destekleri ile yumurta sayımı ciddi sayıda arttırmıştim. Kalitede bı tik arttı ama yaş malum yeterli gelmedi. Bende ilave ve değişikliklerle yola devam edicem
Polistik oversin diyenler var 4 ün üstü diye ama duzenli regl oluyorum kilom var bir türlü veremedim ama baslicam kilo verince hamile kaldim en sonSenin de yaşına göre çok çok iyi maşallah.
Voonka muytivitamin kullanıyorum. Prowomeni de ardından hemen alayım. Diğer mesajlarına da bakacağım. Ben elimden geleni yapayım. Gerisini rabbim bilir.Balık yağina acil başlamalisin. Birde dhea hormonuna baktırıp biestron takviye alabilirsin. Prowomen içerik olarak iyi gibi istersen multivitamin olarak onu da alabilirsin. Geçmiş mesajlarımı kontrol et lütfen ben bazı vitamin destekleri ile yumurta sayımı ciddi sayıda arttırmıştim. Kalitede bı tik arttı ama yaş malum yeterli gelmedi. Bende ilave ve değişikliklerle yola devam edicem
Hoşgeldin canım. Ben de senin gibi çok sigara içiyorum. Umarım bırakırız. Yazıldığı kadar zor mu bilmiyorum ama bu güne kadar normal yolla olmadı. Rabbim ol derse olacak. Bekliyorum işte.Arkadaşlar hepinize merhaba,
Bir aydır bu sitedeyim, nihayet aradığım konu başlığını ve grubumu buldum inanılmazzz mutluyum. :) ben de 40 yaşındayım ve önümüzdeki ayın başında tüp bebeğe başlayacağız. Burada okuduğum yorumlar genelde ilk denemelerin başarısız olduğu yönünde, yaşım ilerledi tekrar tekrar deneme şansımız yok. Sigara içiyorum ki stresten iyice arttırdım bu ara, ilk önce onu bırakmam lazım.
Gerçekten yazıldığı kadar zor mu yoksa kısmette varsa olur mu bilmiyorum kafam çorba oldu iyice...
Tedaviye baslayacaksan ari sütü kullan bence ama tedavinde baslayacakmis zamanin kisaArkadaşlar hepinize merhaba,
Bir aydır bu sitedeyim, nihayet aradığım konu başlığını ve grubumu buldum inanılmazzz mutluyum. :) ben de 40 yaşındayım ve önümüzdeki ayın başında tüp bebeğe başlayacağız. Burada okuduğum yorumlar genelde ilk denemelerin başarısız olduğu yönünde, yaşım ilerledi tekrar tekrar deneme şansımız yok. Sigara içiyorum ki stresten iyice arttırdım bu ara, ilk önce onu bırakmam lazım.
Gerçekten yazıldığı kadar zor mu yoksa kısmette varsa olur mu bilmiyorum kafam çorba oldu iyice...
Nutraxin Omega 3 + CoQ-10 ve ocean omega 3 1200 ikisini birlikte kullanıyorum ama bütçen neyi elveriyorsa onu alabilirsin bence.Balik yagi hangi marka kullaniyorsunuz
Hoşbuldum :):)Hoşgeldin canım. Ben de senin gibi çok sigara içiyorum. Umarım bırakırız. Yazıldığı kadar zor mu bilmiyorum ama bu güne kadar normal yolla olmadı. Rabbim ol derse olacak. Bekliyorum işte.
aaa çok teşekkür ederim, pek çok vitamin kullanıyorum ama arı sütünü duymamıştım. Hemen başliyim 15 gün bile kullansam hiç kullanmamaktan iyidir :)Tedaviye baslayacaksan ari sütü kullan bence ama tedavinde baslayacakmis zamanin kisa
Aminnnn inşallah canım. Senin de, cümlemizin deFsh değerine ilaç dozajini ayarlamak için bakıyorlar , korkma tecrübeli doktorlar yumurtanın tepkisine göre ilaç dozajini kontrollerinde dusurur yada arttırır. Allah emeklerini boşa çıkarmasin
Merhaba,Herkese merhabalar,
ben uzun zamandır buralardayım paylaşımlardan faydalanmak için ara ara giriyorum. kendi hikayemi ilk defa paylaşıyorum umut olsun birilerine faydası olsun inşallah diye. 3 kere tüp bebek denedik negatif sonuçlandı o zaman 38 ve 39 yaşındaydım bende yumurta rezervi sorunu yoktu ama kalitesi yetersizdi 2 deneme Medipol Mega hastanesinde (doktorum Ayşe Hanım idi ve bana senin durumundakiler yumurta satın alıyor demişti beni ağlata ağlata eve gönderdi) 1 deneme de Şişli Memoriel da oldu.Memoriel de 5.günde ilk defa blast oldu emriyomuz ve ilk defa genetiğe gönderdik 2 tane ama maalesef sonuçlar iyi gelmedi transfer olmadım. daha sonra bir takım takviyelerle kaliteyi arttırmaya çalıştım omepa q10, polen, arısütü kullandım. aynı zamanda aslan pençesi çayı, hayıt otu çayı başka bitkisel otlar karışımlar vs. o dönem bende avakoda haftada 1-2 tane mutlaka tüketiyordum uzun bi süre devam ettim en az 8-9 ay kadar sonra 40 yaşında doğal yollarla hamile kaldım kızım oldu şimdi 16 aylık çok şükür. 2. si içinde niyetlendim aynı şeyleri yaklaşık 2-3 aydır yapmaya çalışıyorum inşallah netice alırım ve sizlerlerle paylaşırım. kim neyden fayda görmüş burada paylaşırsa başkalarına da faydalı olur diye hem kendim için de paylaşmanızı rica ediyorum.
inşallah olur kızıma kardeş gelir. bu süreçlerden sonra bir daha doktora gitmedim açıkcası şu anda rezervim nedir bilmiyorum ama doktordan yana bu konuda şansım olmadı kendiliğinden de oldu çok şükür rabbime. benim anladığım kadarıyla bu bitki çayları hormon seviyelerini düzenliyor vitaminler de daha iyi gelişmesini sağlıyor yumurtaların. doktorlara sorarsanız bilimsel bir araştırma yok diyecekler doktor bana olmaz dedi senin çocuğun ağlatarak yolladı beni, 0,01 bile dahi olsa AMH yumurtası olanın hamilelik şansı vardır mutlaka karamsar olmamalı.Merhaba,
Çok güzel maşallah diyelim size, umarım ikincisi de olur hayırlısıyla. Hem biraz dikkat edip hem de akışına bırakmak lazım sanırım