Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar arısütü kullanıyordum zaten ben. Omega 3 ü yıllardır kullanıyorum bebekle alakalı değil çok önceden beri. Promotil women 2 ay kullandım ama öyle çok düzenli değil. Ama beslenmeme falan dikkat etmedim.

Arısutu dediğin hangi marka.

İnşallah. En önemlisi de o zaten . Sayının hiç önemi yok. 1 tane sağlıklı embrinonuz olsun, o da bebek olsun

fsh 13,5 lardayken verdikleri doz 375 iken 8,50 iken verilen 425 di ??? Ayrıca ilk tedavi olduğum yerde hiç birşeyime bakmadan direk 275 doz ilaç verilmişti
Bakılmadan ilaç verilmesi sıkıntı olur değil mi. Benim de bakılması. Sanırum ilaç kullanımı 7.gğn bakılacak

Aynen cnm benim eşimde öyle ikna olmuyo benimde yaşım 42

Canım 40 yaşım dolmak üzere zamanın yok dedi doktor bana. Ayların yok dedi. Hemen ilk adetinle tüp bebeğe geç dedi. Eşini ikna et güzellikle. Zaman daralıyor biz farkında olmadan. Bir de amh değerin nedir?

Çok çok iyi maşallah. Benim amh 0.31 çıktı. Üstelik doktor 1 in üzerinde çıkar diye amh testine gerek yok dedi. Israr ettim o yüzden yaptı. Ama sonuç hüsran.
Olsun .Varolan rezervin kalitesi önemli değil mi? . Bir forumda kürlerle ikizlere hamile kalan vardı . Hem kendisi hem eşi uygulamış. Doğal yolla ikizler.

Olsun .Varolan rezervin kalitesi önemli değil mi? . Bir forumda kürlerle ikizlere hamile kalan vardı . Hem kendisi hem eşi uygulamış. Doğal yolla ikizler.
Tam da benim istediğim şey o aslında. Kürler hakkında bilginiz var mı? Neler yapmış. Ben de yapmak istiyorum ama nereden başlasam bilmİyorum. Soğan suyu ile başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…