-
- Konu Sahibi akideciknane
- #76.641
Maşallah çok güzel, inşallah sağlıklı ilerleyecek ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alacaksınız, çok sevindimKızlar merhaba ben uzun zamandır buraya yazıyordum bazılarınız bilirler. Genetik test vermiştim sonuç bekliyordum sonuca göre tüp bebek tedavisine başlayacaktım.Veee bilin bakalım noldu ben hamileyim. Şu anda çok yeni 5+3 günlük haftaya kalp atışı için gideceğim çok korkuyorum sevinemiyorum bile. Ama sizinle paylaşmak istedim.
Neler kullandınız bu sürede bize tavsiyeniz ne olur, takviye veya kür falan kullandınızmı, hayırlı olsun tekrarKızlar merhaba ben uzun zamandır buraya yazıyordum bazılarınız bilirler. Genetik test vermiştim sonuç bekliyordum sonuca göre tüp bebek tedavisine başlayacaktım.Veee bilin bakalım noldu ben hamileyim. Şu anda çok yeni 5+3 günlük haftaya kalp atışı için gideceğim çok korkuyorum sevinemiyorum bile. Ama sizinle paylaşmak istedim.
Maşallah çok sevindiiiiiiiim......Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar merhaba ben uzun zamandır buraya yazıyordum bazılarınız bilirler. Genetik test vermiştim sonuç bekliyordum sonuca göre tüp bebek tedavisine başlayacaktım.Veee bilin bakalım noldu ben hamileyim. Şu anda çok yeni 5+3 günlük haftaya kalp atışı için gideceğim çok korkuyorum sevinemiyorum bile. Ama sizinle paylaşmak istedim.
Sabah sabah cok iyi geldi bu haber.Kızlar merhaba ben uzun zamandır buraya yazıyordum bazılarınız bilirler. Genetik test vermiştim sonuç bekliyordum sonuca göre tüp bebek tedavisine başlayacaktım.Veee bilin bakalım noldu ben hamileyim. Şu anda çok yeni 5+3 günlük haftaya kalp atışı için gideceğim çok korkuyorum sevinemiyorum bile. Ama sizinle paylaşmak istedim.
Amin canım inşallah. Evet ben genel olarak hep umutsuz bir insanımdırSabah sabah cok iyi geldi bu haber.
Allah bizlerede nasip eylesin
Saglikla ilerlesin aysecim.
Burda umutsuz yazip duruodun yav
Ayni ben, ama biraz dua biraz teslimiyet sakin kalmak en iyisi tabi.Amin canım inşallah. Evet ben genel olarak hep umutsuz bir insanımdırHep en kötüsünü düşünürüm.
ayyyy çok sevindiimmm sağlıkla ilerlesin Ayşe' cim nasıl güzel bir haber öyle maşallah maşallahhh ne diyeceğimizde bilemedim muhteşem bir haber. Bizimle paylaştığın için ayrıca çok mutlu oldunKızlar merhaba ben uzun zamandır buraya yazıyordum bazılarınız bilirler. Genetik test vermiştim sonuç bekliyordum sonuca göre tüp bebek tedavisine başlayacaktım.Veee bilin bakalım noldu ben hamileyim. Şu anda çok yeni 5+3 günlük haftaya kalp atışı için gideceğim çok korkuyorum sevinemiyorum bile. Ama sizinle paylaşmak istedim.
Umutsuzluğa yer yok toparlar belki annesi stres yapma lütfenMerhaba; benim ilk bebeğim normal yollardandı,7. Haftada kalbi durdu.kürtaj oldum.birinci tüp bebek 3. Gün taze embriyoydu tutmadı,İkinci deneme ;28ocakta 5. Gün 2 adet embriyo transferim yapıldı. Troidim de var 9 şubatta beta hcg 314,50 11 şubatta beta hcg 338,40 bir embriyo da problem olabilirmiş artışa bakılacak dendi 13 şubatta beta hcg 419,50 estrofem ve prognex kestiler, moralim bozuldu,yarın yine test var ne olacak bilmiyorum
ne güzel bir haberKızlar merhaba ben uzun zamandır buraya yazıyordum bazılarınız bilirler. Genetik test vermiştim sonuç bekliyordum sonuca göre tüp bebek tedavisine başlayacaktım.Veee bilin bakalım noldu ben hamileyim. Şu anda çok yeni 5+3 günlük haftaya kalp atışı için gideceğim çok korkuyorum sevinemiyorum bile. Ama sizinle paylaşmak istedim.
Allah tamamina erdirsin iinsallah cok sevindimKızlar merhaba ben uzun zamandır buraya yazıyordum bazılarınız bilirler. Genetik test vermiştim sonuç bekliyordum sonuca göre tüp bebek tedavisine başlayacaktım.Veee bilin bakalım noldu ben hamileyim. Şu anda çok yeni 5+3 günlük haftaya kalp atışı için gideceğim çok korkuyorum sevinemiyorum bile. Ama sizinle paylaşmak istedim.
Ayşe gözünüz aydın ne güzel bir haber böyle. Ummadığın anda tabiri tam da bu olsa gerek..Kızlar merhaba ben uzun zamandır buraya yazıyordum bazılarınız bilirler. Genetik test vermiştim sonuç bekliyordum sonuca göre tüp bebek tedavisine başlayacaktım.Veee bilin bakalım noldu ben hamileyim. Şu anda çok yeni 5+3 günlük haftaya kalp atışı için gideceğim çok korkuyorum sevinemiyorum bile. Ama sizinle paylaşmak istedim.
Çok sevindim harika bir haber buHepinize çok teşekkür ederim kızlar. Umarım herkes için hayırlı haberler alırız burda. Sonuç ne olur bilemem sağsalim kucağıma alabilirim inşallah bu sefer.
Nasıl sevindim anlatamam. MaşallahKızlar merhaba ben uzun zamandır buraya yazıyordum bazılarınız bilirler. Genetik test vermiştim sonuç bekliyordum sonuca göre tüp bebek tedavisine başlayacaktım.Veee bilin bakalım noldu ben hamileyim. Şu anda çok yeni 5+3 günlük haftaya kalp atışı için gideceğim çok korkuyorum sevinemiyorum bile. Ama sizinle paylaşmak istedim.
Harika cok sevindim ben de..sagliklica kucağına alirsin insallah cnmHepinize çok teşekkür ederim kızlar. Umarım herkes için hayırlı haberler alırız burda. Sonuç ne olur bilemem sağsalim kucağıma alabilirim inşallah bu sefer.
Ayse oluruna mi bıraktın yoksa bisey kullandinmi takviye gibi.Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Umarım herkes için hayırlı haberler alırız burda. Sonuç ne olur bilemem sağsalim kucağıma alabilirim inşallah bu sefer.