Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar merhaba ben uzun zamandır buraya yazıyordum bazılarınız bilirler. Genetik test vermiştim sonuç bekliyordum sonuca göre tüp bebek tedavisine başlayacaktım.Veee bilin bakalım noldu ben hamileyim. Şu anda çok yeni 5+3 günlük haftaya kalp atışı için gideceğim çok korkuyorum sevinemiyorum bile. Ama sizinle paylaşmak istedim.

Maşallah çok güzel, inşallah sağlıklı ilerleyecek ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alacaksınız, çok sevindim

Neler kullandınız bu sürede bize tavsiyeniz ne olur, takviye veya kür falan kullandınızmı, hayırlı olsun tekrar

Maşallah çok sevindiiiiiiiim......Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sağlıklı güzel bir hamilelik geçir inşallah Ayşe güzel haberlerini duyalım inşallah...

Sabah sabah cok iyi geldi bu haber.
Allah bizlerede nasip eylesin
Saglikla ilerlesin aysecim.
Burda umutsuz yazip duruodun yav

Sabah sabah cok iyi geldi bu haber.
Allah bizlerede nasip eylesin
Saglikla ilerlesin aysecim.
Burda umutsuz yazip duruodun yav
Amin canım inşallah. Evet ben genel olarak hep umutsuz bir insanımdır Hep en kötüsünü düşünürüm.

ayyyy çok sevindiimmm sağlıkla ilerlesin Ayşe' cim nasıl güzel bir haber öyle maşallah maşallahhh ne diyeceğimizde bilemedim muhteşem bir haber. Bizimle paylaştığın için ayrıca çok mutlu oldun

Umutsuzluğa yer yok toparlar belki annesi stres yapma lütfen

ne güzel bir haber çok sevindim senin için maşallah..sağlıkla iyi günlerde gelsin bebeğin inş Ayşecim tebrikler

Allah tamamina erdirsin iinsallah cok sevindim

Ayşe gözünüz aydın ne güzel bir haber böyle. Ummadığın anda tabiri tam da bu olsa gerek..
Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inşallahDarısı hepimize

Merhaba kizlar uzun zamandır yazamadım.. yazinki tedavi hüsranla sonuçlanmıştı biliyorsunuz 6 yumurtadan 1 tanesi blast olmus oda tutmamisti..3 aydır takviye kullaniyorum yumurtalarim çoğalır diye umarken bu kez 2 tane oldular bugun 3.gundu 2 side saglikla ilerliyorlarmis. Sayım az ama insallah kaliteleri wrtmistir da devam ederler

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Umarım herkes için hayırlı haberler alırız burda. Sonuç ne olur bilemem sağsalim kucağıma alabilirim inşallah bu sefer.
Çok sevindim harika bir haber bu sonuç da çok iyi olacak inşallah Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum

Nasıl sevindim anlatamam. Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Ayşe. Hep böyle güzel haberler duyalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…